26 Haziran 2019, Çarşamba 22:03:06

THK’da sular durulmuyor; 7 asil üye istifa etti

Türk Hava Kurumu'nda sular durulmuyor. Bir süre önce istifa eden yönetim kurulu yedek üyelerinden sonra şimdi de 7 asil üye istifa etti.
  • Burada 3 yapı var. 1- Kurum batsın kapansın diye uğraşanlar 2- Kurum benim olsun biraz da ben götüreyim ya da yetmedi tekrar götüreyim diyenler 3- Bu kurumda yetim hakkı var Ata yadigarı ve stratejik önemi olan milli bir değer diyen ... Bu yüzden haramı durduracağız, kurumu yeniden yapılandıracağız ve yepyeni bir geleceğe taşıyacağız diyenler.Şimdi buraya yazan herkes kendisinin hangi grupta olduğunu biliyor. Boş yapmayın bu devlet bu millet herşeyi gördü ve yokuş aşağı gidişe dur dedi. Filmin sonunda kötüler değil iyiler kazanacak.THK kazanacak.Paşanın yerli ve milli kadrolarıyla her şey çok güzel olacak.
  • İzleyin ve görün KÜRŞAT ATILGAN GENERAL TEKRAR ADAY OLUCAK , BU İSTİFALAR ONDAN......HAYIRLI OLSUN
  • Hava Kuvvetlerinin gelmiş geçmiş bileği, yüreği sağlam en bilgili Paşasının Başkanı olduğu kurumu bu derece ahlaktan ve insanlıktan yoksun bir şekilde eleştiri yağmuruna tutmak, sıfırı tüketmiş bir aşamada olan ve toparlanması ve tekrar ayağa kalkması için var gücünle ne derece çalıştığı ortada olan ve kötü niyetli unsurların üzerine bu derece saldırması son derece manidar. Eminim saldırı gurubunun kurumun toparlanması umurlarında değil. Hırslarının arkasında yatan kendi çıkar ve menfaatleri.
  • ve bir daha açılmasın.
  • kurumu düşünen yok arkadaşlar, bu ipi çekilen kayanın son hamlesi. yeni bir genel başkan hazırdır, olmadı yönetimden biride aday olur nasıl olsa. Kaya hiçbirşeyden haberi yok gibi yine su üstüne çıkar nasıl olsa. Şirketlerden aldığı genel müdür maaşlarıda yanına kar kalır.
  • Derhal yeni başkan adayları ortaya çıkıp çalışmalara başlamalı. Bu kuruma tek bir şey gerek efendiler oda VİZYON!
  • Bu yönetim kurulunun ,denetim kurulunun halen kimin güdümünde hareket ettiğini ve mevcut yönetime nasıl ayakbağı olmaya ve iş yaptırmamaya çalıştığını herkes biliyor.halen göreve yeniden gelmek için uğraş veren kişinin oyunları bunlar.şimdi kalkıp kimse kurum falan demesin kim neye kime hizmet ettiğini tekrar bir düşünsün
  • Çok geç alinmiş bir karar keşke bir önceki yönetim de aynı hamleyi yapabilselerdi. Emir komuta çizgisinden kurtulamayacak bu kurum
  • bu kadar ahlaksız ve kan emici başka bir kurum yok! kurban geliyor dayanun!
  • İstifa edenlerin osmonot zamanında da thkda bulunuyor olması ve onca darbeden sonra şimdi bayrak açmaları enteresan keyifle izliyoruz

Türk Hava Kurumu'nda sular durulmuyor. Bir süre önce istifa eden yönetim kurulu yedek üyelerinden sonra şimdi de 7 asil üye istifa etti.

Olağanüstü genel kurulu kaçınılmaz oldu. THK'da bir süredir devam eden yönetim sorunları, istifaları da beraberinde getirdi. Genel başkan Ahmet Bertan Nogaylaroğlu'nun yönetim şeklinden şikayetçi olan 10 yedek yönetim kurulu üyesi geçen hafta istifa etmişti.

Merkez Denetim Kurulu tarafından hazırlanan rapor sonrası THK'nın bir çok konuda yönetim yanlışlarının bulunduğu ve kurumun zarara uğratıldığı ifade edilerek genel kurul çağrısı yapılmıştı.

Toplantı sonrasında bir kaç ay daha süre isteyen Bertan Nogaylaroğlu istifaların önüne geçemedi. Yedek üyelerden sonra 7 asil üye de istifasını sundu. Böylelikle yönetim kurulu karar alamayacağı için işlevini yitirdi.

THK'da Olağanüstü Genel Kurulun yapılmasının beklendiği ve kurumda genel bir huzursuzluk olduğu kaydedildi.

İşte THK’dan istifa eden 7 asil yönetim kurulu üyesi;

Mithat Sarı, Adil Şahin, Mehmet Aydın Uzun, Mustafa Özkaya, Özcan Soypak, Yaşar Türk, Mustafa Özkan

THK’da sular durulmuyor; 7 asil üye istifa etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Boş yapmayın ~ 5 yıl önce
Burada 3 yapı var. 1- Kurum batsın kapansın diye uğraşanlar 2- Kurum benim olsun biraz da ben götüreyim ya da yetmedi tekrar götüreyim diyenler 3- Bu kurumda yetim hakkı var Ata yadigarı ve stratejik önemi olan milli bir değer diyen ... Bu yüzden haramı durduracağız, kurumu yeniden yapılandıracağız ve yepyeni bir geleceğe taşıyacağız diyenler.Şimdi buraya yazan herkes kendisinin hangi grupta olduğunu biliyor. Boş yapmayın bu devlet bu millet herşeyi gördü ve yokuş aşağı gidişe dur dedi. Filmin sonunda kötüler değil iyiler kazanacak.THK kazanacak.Paşanın yerli ve milli kadrolarıyla her şey çok güzel olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kürşat BAŞKAN ~ 5 yıl önce
İzleyin ve görün KÜRŞAT ATILGAN GENERAL TEKRAR ADAY OLUCAK , BU İSTİFALAR ONDAN......HAYIRLI OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ağacın kurdu ~ 5 yıl önce
Yaklaşık 10-12 yıldır kurumun yaşadığı vezirler savaşı ve onlara biat ederek merkez yönetim kuruluna girme ve yönetimde kalma heveslisi başkanların eseridir bunlar. THK yı aslında üst düzey maaşlı personel yönetiyor gelen genel başkanlara yönetim kurullarını hazırlayanlar onlar. Ayrıca milletin beklentisi THK nun bir an önce kuruluş amacına dönerek Türk havacılık sektöründe lokomotif haline dönmesi gerek. Olumlu icraatları sonrası bu millet değil deri, kurbanı kapıya bırakır.
YORUMCU ~ 5 yıl önce
Hava Kuvvetlerinin gelmiş geçmiş bileği, yüreği sağlam en bilgili Paşasının Başkanı olduğu kurumu bu derece ahlaktan ve insanlıktan yoksun bir şekilde eleştiri yağmuruna tutmak, sıfırı tüketmiş bir aşamada olan ve toparlanması ve tekrar ayağa kalkması için var gücünle ne derece çalıştığı ortada olan ve kötü niyetli unsurların üzerine bu derece saldırması son derece manidar. Eminim saldırı gurubunun kurumun toparlanması umurlarında değil. Hırslarının arkasında yatan kendi çıkar ve menfaatleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kapatılsın ~ 5 yıl önce
ve bir daha açılmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gecelerin yargıcı ~ 5 yıl önce
Arkadaşlar herkez Berkan paşa yi suçluyor ama benim gözümde Berkan paşa elinden geleni kurum için yapıyor keşke bu kurum bu halde olmasaydida görseydik ne işler yapıyordu ama şu durumda bile kendisinden Allah razı olsun böyle güzel insanları başımızdan eksik etmesin meyve veren ağaç taslanirya işte paşada öyle taslaniyor lütfen rahat bırakın nolur ayıptır günahtır
Scramble ~ 5 yıl önce
Sen cahil ve fikirsiz bir adamsın..Gerçek bir havacı da değilsin..
zalim taş ~ 5 yıl önce
kurumu düşünen yok arkadaşlar, bu ipi çekilen kayanın son hamlesi. yeni bir genel başkan hazırdır, olmadı yönetimden biride aday olur nasıl olsa. Kaya hiçbirşeyden haberi yok gibi yine su üstüne çıkar nasıl olsa. Şirketlerden aldığı genel müdür maaşlarıda yanına kar kalır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ömer ~ 5 yıl önce
Ülkenin en güzide kurumu ne hale gelmiş. Rant kavgasımı makam kavgasımı anlamak mümkün değil. Eskiden itibarı vardı kimse düşünmeden kurban derisini veriyordu. şimdi adı var koltuk kavgası var kuruma kimsenin güveni kalmamış Cumhurbaşknınn el atması gereken bir kurum A.Ş olup daha profesyonel yönetilmeli herkes kafasına göre bir şey yapmış bu zamana kadar Atatürk yadigarı kurum ne hale gelmiş
THK sever ~ 5 yıl önce
Derhal yeni başkan adayları ortaya çıkıp çalışmalara başlamalı. Bu kuruma tek bir şey gerek efendiler oda VİZYON!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Standart ~ 5 yıl önce
Kurumu uçurumdan aşağı atan başkan zamanında da söyledin mi bu cümleleri
Max amca ~ 5 yıl önce
Great america foolish again
Biliyorsun ~ 5 yıl önce
Tekerlerinize denk gelen çomakları başka bir aday da engelleyemeyecek
Arkadaş ~ 5 yıl önce
Nasıl bir yemek varsa artık bitiremediniz kavganız da bitmedi bir türlü.
Kemal ~ 5 yıl önce
Ülkeye hiç bir faydanız yok.Katma değeriniz yok.Yönetimdekiler kaf dağında görür kendini pilotu paraşütçüsü karşıki dağları ben yarattım triplerinde gezer.Başladıkları hiç bir işi bitiremezler.Anca tören tanıtım ıvır zıvır işlerle uğraşınlar.Bir üniversite kurdular tuttuğunuz yer elinizde kalıyor.Uzaya çıkcaz dediler oyuncakçılarda satılan model uçaklarla havacılığı geliştiriyoruz sloganı atıyorlar.Personeline maaş veremezken dünya hava oyunlarını yapacağız diye hükümetten para istiyorlar.Daha onlarcası var.Bu kurum ne iş yapar agalar biri anlatsın.
Lades ~ 5 yıl önce
Bu yönetim kurulunun ,denetim kurulunun halen kimin güdümünde hareket ettiğini ve mevcut yönetime nasıl ayakbağı olmaya ve iş yaptırmamaya çalıştığını herkes biliyor.halen göreve yeniden gelmek için uğraş veren kişinin oyunları bunlar.şimdi kalkıp kimse kurum falan demesin kim neye kime hizmet ettiğini tekrar bir düşünsün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 5 yıl önce
Çok geç alinmiş bir karar keşke bir önceki yönetim de aynı hamleyi yapabilselerdi. Emir komuta çizgisinden kurtulamayacak bu kurum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahlaksız ~ 5 yıl önce
bu kadar ahlaksız ve kan emici başka bir kurum yok! kurban geliyor dayanun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Urla ~ 5 yıl önce
İstifa edenlerin osmonot zamanında da thkda bulunuyor olması ve onca darbeden sonra şimdi bayrak açmaları enteresan keyifle izliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000