17 Temmuz 2019, Çarşamba 11:45:00

THK olağanüstü genel kurula gidiyor

Türk Hava Kurumu'nda yönetim sorunu çözülemedi, denetim kurulu üyelerinin raporu sonrası başlayan istifalar olağanüstü genel kurul getirdi. Genel kurulun iptal talebine ise mahkeme ret cevabı verdi.
  • Okuduğunuzu iyice anlayın sonra görüşelim komikseller.
  • Tek kuruşunu boğazına indirenden çuval çuval çıksın inşallah. Hiç kimse öksüzün yetimin hakkını yemesin
  • İptald neden gidiyorsun ki?haklıysan zaten bu anlaşılır.değilsen otomatikman güle güle derler.tüzük bugünler için var bro.
  • İşte şimdi genel başkanlık düşünsün....

Türk Hava Kurumu'nda Ahmet Bertan Nogaylaroğlu'nun yönetimine karşı tepkiler istifaları da beraberinde getirmişti. Merkez Denetleme Kurulu raporunda birçok noktada kurumun yanlış yönetildiğine dikkat çekilirken sonrasında gelen istifalar olağanüstü genel kurul sürecini de başlattı.

Merkez Denetleme Kurulu'nun başvurusuyla başlayan olağanüstü büyük genel kurulun iptali için THK yönetimi yargıya gitti. Ancak mahkeme, genel kurulun iptal edilmesine yönelik başvuruyu reddedince olağanüstü genel kurul için bir engel kalmadı.

GENEL KURUL 20-21 TEMMUZ'DA

THK'da 20-21 Temmuz 2019 saat 10:00'da Ankara The Green Park Otel'de THK Olağanüstü Büyük Genel Kurulu'nun yapılacağı, birinci toplantıda yeterli çoğunluğun sağlanamaması durumunda ikinci toplantının 27-28 Temmuz 2019'da aynı yer ve aynı saatte yapılmasına karar verildiği daha önce duyurulmuştu.

THK olağanüstü genel kurula gidiyor

Yorumlar

Hey Siz ~ 5 yıl önce
Okuduğunuzu iyice anlayın sonra görüşelim komikseller.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Halkın ~ 5 yıl önce
Tek kuruşunu boğazına indirenden çuval çuval çıksın inşallah. Hiç kimse öksüzün yetimin hakkını yemesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adam ~ 5 yıl önce
İptald neden gidiyorsun ki?haklıysan zaten bu anlaşılır.değilsen otomatikman güle güle derler.tüzük bugünler için var bro.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başkan ~ 5 yıl önce
İşte şimdi genel başkanlık düşünsün....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000