13 Ekim 2018, Cumartesi 20:11:04

THK Olağan Genel Kurulu'nda heyecanlı bekleyiş

Türk Hava Kurumu’nun 28’inci genel başkanı, genel yönetimi, merkez denetleme ve merkez disiplin kurulu üyelerinin belirleneceği 45'inci Olağan Büyük Genel Kurulu Ankara'da gerçekleştiriliyor. Oy sayım işlemi sürüyor.
  • Yeni yönetime ve Ahmet Başkana selam. Ancak bilmelidir ki eski yönetim ile ve illa da Bu Genel Müdür Erdoğan Beyle hiç bir şey yapamazsın. Hep Kürşat Beyi yanlış yönlendirdi. Yangın Uçağı ve Ambulans Helikopter Operasyonlarının batış sebebi Erdoğan Bey ve onun işbilmez yardımcıları. Ahmet Başkanım araştırırsanız göreceksiniz, başarılar.
  • Sağlık Bakanı, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde Ameliyatların iptal edilmediğini ve SAĞLIKTAN TASARRUF OLMAZ diye açıklama yapmıştı. Ancak THK’nun ihalesini aldığı toplam 19 helikopterlik 3 ncü Ambulans Helikopter ihalesi 29 Eylül 2018 tarihinde 6 Helikopterle başlaması gerekirken Bakanlığın TASARRUF MAKSADIYLA BAŞLATMADIĞI ve bu konuyu basından da gizlemeye çalıştığı öğrenilmiştir. 26 Ekim 2018 den 12 Nisan 2019 tarihine kadar ( 4,5 Ay) eski ihaleden geriye tüm yurda sadece 9 helikopter hizmet edecek olup bu da her 9 vilayete ancak 1 helikopterin hizmet etmesi ve halk sağlığının tehlikeye düşmesi demek olacaktır. Bu konunun önemi nedeniyle yakın zamanda FOX TV’de haber olarak ve TBMM’de CHP Sözcüsü tarafından açıklanacağı öğrenilmiştir. Bakalım Bakanlık ve THK o zaman ne diyecekler merak ediyorum.
  • Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah THK eski günlerine kavuşur. Başarılar diliyorum.

Türk Hava Kurumu’nun 28’inci genel başkanı, genel yönetimi, merkez denetleme ve merkez disiplin kurulu üyelerinin belirleneceği 45'inci Olağan Büyük Genel Kurulu Ankara'da gerçekleştiriliyor. Oy sayım işlemi sürüyor.

Mevcut Genel Başkan Kürşat Atılgan'ın yeniden aday olmadığı, Erdal Dursun ve Osman Yıldırım'ın salona alınmadığı olağan genel kurulda Hava Kuvvetleri’nin adayı olan emekli Tümgeneral Ahmet Bertan Nogaylaroğlu tek aday olarak seçimlere girdi.

669 delegeden 494'ü genel kurulda hazır bulundu. THK Genel Başkanlığı'na tek aday olarak seçime giren Nogaylaroğlu, 5 No'lu sandıkta oy kullandı. Oy kullanma işleminin sona ermesiyle kapatılan sandıklarda sayım işlemine geçildi.

Türk Hava Kurumu'nun 45. Olağan Genel Kurulu'nun ardından Ahmet Bertan Nogaylaroğlu'nun 28. Genel Başkan olarak koltuğa oturması bekleniyor.

Ayrıntıları AirportHaber'den takip edebilirsiniz.



THK Olağan Genel Kurulu'nda heyecanlı bekleyiş

Yorumlar

Her şey Thk için ~ 6 yıl önce
Yeni yönetime ve Ahmet Başkana selam. Ancak bilmelidir ki eski yönetim ile ve illa da Bu Genel Müdür Erdoğan Beyle hiç bir şey yapamazsın. Hep Kürşat Beyi yanlış yönlendirdi. Yangın Uçağı ve Ambulans Helikopter Operasyonlarının batış sebebi Erdoğan Bey ve onun işbilmez yardımcıları. Ahmet Başkanım araştırırsanız göreceksiniz, başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sağlıkta Tasarruf ~ 6 yıl önce
Sağlık Bakanı, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde Ameliyatların iptal edilmediğini ve SAĞLIKTAN TASARRUF OLMAZ diye açıklama yapmıştı. Ancak THK’nun ihalesini aldığı toplam 19 helikopterlik 3 ncü Ambulans Helikopter ihalesi 29 Eylül 2018 tarihinde 6 Helikopterle başlaması gerekirken Bakanlığın TASARRUF MAKSADIYLA BAŞLATMADIĞI ve bu konuyu basından da gizlemeye çalıştığı öğrenilmiştir. 26 Ekim 2018 den 12 Nisan 2019 tarihine kadar ( 4,5 Ay) eski ihaleden geriye tüm yurda sadece 9 helikopter hizmet edecek olup bu da her 9 vilayete ancak 1 helikopterin hizmet etmesi ve halk sağlığının tehlikeye düşmesi demek olacaktır. Bu konunun önemi nedeniyle yakın zamanda FOX TV’de haber olarak ve TBMM’de CHP Sözcüsü tarafından açıklanacağı öğrenilmiştir. Bakalım Bakanlık ve THK o zaman ne diyecekler merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayhan ~ 6 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah THK eski günlerine kavuşur. Başarılar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000