12 Ekim 2018, Cuma 21:55:00

THK Genel Kurulu öncesi şok baskın

Türk Hava Kurumu'nda yarın yapılacak genel kurul öncesi Ankara'da genel kurulun yapılacağı otelde gergin anlar yaşandı. Eski genel başkan Osman Yıldırım, oğlu ve adamları ile oteli bastı.
  • Hırsız dışarı diye bağıranlara bakıyorum Osman zamanında da yönetimdelerdi. Takır takır yetkileri verirken Amerikalarda gezerken, iphoneları alırken, akrabalarını işe aldırırken, aldırdıktan sonra standartın üzerinde maaş talep ederken, en ufak bir işte kendi tanıdıklarını işin verilmesi için dört dönerken hiç böyle demiyorlardı.
  • Asker sivil ayrimi kesinlikle yapmam.liyakat ve o konunun uzmani olmasi birinci onceligimdir.fakat kurumun bu hale gelmesinde asker yöneticilerin payi büyüktür..cunku 20- 30 ve hatta 40 yildir ogrendiklerini ve bildiklerini burada da uygulamaya calistilar..(os.yı.in yaptiklarini hic saymiyorum).sahtekar askerde vardir sivilde de vardir.Emir komuta da kim en fazla" emredersin komutanim "derse onlarla calismaktalar.onlarla da bu kadar iste...

THK eski Genel Başkanı Osman Yıldırım, bu akşam saatlerinde THK Genel Kurulu'nun yapılacağı otele gelince gergin dakikalar yaşandı.

Bugün akşam saatlerinde Ankara Çukurambar'daki Green Park Otel'e gelen Osman Yıldırım, bazı delegeler tarafından protesto edildi.

Osman Yıldırım'ın yanında oğlu Emre Yıldırım ve birkaç yakınının olduğu belirtilirken, otel girişinde, " Hırsız dışarı" diye tezahürat yapıldı.

Yıldırım ve beraberindekilerin protestoculara tepki göstermesi mesi üzerine gergin anlar yaşandı. Taraflar güçlükle sakinleştirilirken Yıldırım ve beraberindekiler bir süre sonra otelden ayrıldı.

Airporthaber.com

THK Genel Kurulu öncesi şok baskın

Yorumlar

İlginç ~ 6 yıl önce
Hırsız dışarı diye bağıranlara bakıyorum Osman zamanında da yönetimdelerdi. Takır takır yetkileri verirken Amerikalarda gezerken, iphoneları alırken, akrabalarını işe aldırırken, aldırdıktan sonra standartın üzerinde maaş talep ederken, en ufak bir işte kendi tanıdıklarını işin verilmesi için dört dönerken hiç böyle demiyorlardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emir komuta... ~ 6 yıl önce
Asker sivil ayrimi kesinlikle yapmam.liyakat ve o konunun uzmani olmasi birinci onceligimdir.fakat kurumun bu hale gelmesinde asker yöneticilerin payi büyüktür..cunku 20- 30 ve hatta 40 yildir ogrendiklerini ve bildiklerini burada da uygulamaya calistilar..(os.yı.in yaptiklarini hic saymiyorum).sahtekar askerde vardir sivilde de vardir.Emir komuta da kim en fazla" emredersin komutanim "derse onlarla calismaktalar.onlarla da bu kadar iste...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000