02 Haziran 2023, Cuma 12:29:04

TGS personeline bayram öncesi çifte müjde

Türk Hava Yolları ve Havaş'ın ortak kuruluşu Turkish Ground Services'te (TGS) Kurban Bayramı öncesi ikramiye prim rakamları resmen açıklandı.
  • taşeronu kaldırın kime ülkenizin çalışanlarını peşkeş çekiyorsunuz.
  • Hala parayı yatırmadı taşeronlar arkadaşlar siz siz olun bunların ipiyle kuyuya inmeyin resmen bizim paramızı değerlendiriyorlar içeride altın dolar hersey artıyor alacaklarımızın da fiyatları ona oranla artıyor yazıl günah bayram harçlığı diye verildi resmen inadına parayı işletiyorlar ve hala göndermiyorlar yazıklar olsun Allahınızdan bulun
  • Arkadasım herhalde yenisin sen. Havas ın verdiği maaş zaten ikramiye dahil maaş
  • Mehmet Bey kendi yazdığınız yorum kendi içinde çelişiyor. Evet bu prim bayram harclığını yazdığınız gibi TGS ye THY veriyor, TGS nin kendi finansalı zaten bu yükü kaldırabilecek bir durumda değil. THY TGS ye ortak HAVAS a değil. Ne olur geçen sene başından beri HAVAŞ personeli ne zam aldı eskiden olmayan ne prim aldı bir alt alta koyun hesap yapın. Konusmak yazmak kolay ama maalesef birşeyi yazarken biraz empati yatın her iki tarafı da düşünün
  • Ne TGS imiş arkadaş... pilotlar gidince TGS ile doldurursun işleri...şirketler artık ayağını denk alsın doğru düzgün bir zam yapmayıp parayi adil dagitmaycakalrsa artık bu şirketlerin bileceği iştir!
  • İzmir'de kimsenin görevden alınmasını istemiyoruz.
  • iki universite iki yabanci dil bosa kasmisiz bunca sene
  • 2020 öncesi girenlere gecmişe dönük kesilen ikramiyeler hayırlı olsun
  • Neden hep tgs nin seylerini yayinliyorsunuz baska sirket ler almiyor mu sanki
  • Tek kelimeyle süyliyorum sana yazıklar olsun havaş herzaman ki gibi yine sınıfta kaldın ve kalmaya da devam et sen öyle gün gelecek bizleri çok ararsın öyle kaliteli personeli.. havaşa giren çıkanın personelin hapti hesabı yok heme hemen her ay işçi alımı oluyor neden çünkü tgs iga fugoya ve başka şirketlere kaçıyorlar sen ikramiye yi verme mesai öcreti verme inşallah beter olursunuz

Türk Hava Yolları ve Havaş'ın ortak kuruluşu Turkish Ground Services'te (TGS) Kurban Bayramı öncesi ikramiye prim rakamları resmen açıklandı.

TGS personeline gönderilen mesajda, bayram ikramiyesi olarak 20 bin TL seyyanen ödeme yapılacağı ve ayrıca 31 Mayıs ile öncesi işbaşı yapan ve ödeme gününde şirkette çalışanlara 1 skala maaşı tutarında prim yatıralacağı belirtildi.

İşte TGS Yönetimi tarafından personel gönderilen o mesaj:

"Değerli TGS Ailesi,

Yönetim Kurulumuzca alınan kararlar gereği;

1. 31 Mayıs ve öncesi işbaşı yapan, Mayıs ayının tamamını kapsayacak şekilde ücretsiz izinde olmayan ve ödeme gününde şirketimizde çalışmaya devam etmekte olan tüm personelimize, 20.000 TL tutarında seyyanen bayram ikramiyesi ödenecektir.

2. 31 Mayıs ve öncesi işbaşı yapan ve ödeme gününde şirketimizde çalışmaya devam etmekte olan tüm personelimize, 1 skala maaşı tutarında prim ödenecektir. Prim ödeme tutarı, 01.03.2023-31.05.2023 tarihleri arasındaki 92 takvim gününden çalışılmış sayılan kısım dikkate alınarak kıstelyevm esasına göre belirlenecektir.

Prim ödemesi maaş ödemesi ile birlikte 03.06.2023 tarihinde, bayram ikramiyesi ise 06.06.2023 tarihinde maaş hesaplarına yatırılacaktır.

Bu vesile ile Kurban Bayramınızı şimdiden tebrik eder, hayırlı olmasını dileriz.

Saygılarımızla."

TGS personeline bayram öncesi çifte müjde

Yorumlar Tüm Yorumlar (157)

yazık ~ 9 ay önce
taşeronu kaldırın kime ülkenizin çalışanlarını peşkeş çekiyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ah şu Taşeronlar ~ 10 ay önce
Hala parayı yatırmadı taşeronlar arkadaşlar siz siz olun bunların ipiyle kuyuya inmeyin resmen bizim paramızı değerlendiriyorlar içeride altın dolar hersey artıyor alacaklarımızın da fiyatları ona oranla artıyor yazıl günah bayram harçlığı diye verildi resmen inadına parayı işletiyorlar ve hala göndermiyorlar yazıklar olsun Allahınızdan bulun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haksızlık ~ 10 ay önce
Arkadasım herhalde yenisin sen. Havas ın verdiği maaş zaten ikramiye dahil maaş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öyle diyorlar ama yalan ~ 10 ay önce
dört işlem matematik bilen de çok net hesaplar ikramiye maaşın içinde ise TGS çalışanın ikramiyeli aylık maaşı 20 bin TL iken neden Havaş çalışanın 16 bin TL de kalıyor??? Birileri sizi fenaa kaldırıyor.
Thy opet ~ 10 ay önce
THYOPET pirim vermiyor sozde istikrak
Mehmet e cevap ~ 10 ay önce
Mehmet Bey kendi yazdığınız yorum kendi içinde çelişiyor. Evet bu prim bayram harclığını yazdığınız gibi TGS ye THY veriyor, TGS nin kendi finansalı zaten bu yükü kaldırabilecek bir durumda değil. THY TGS ye ortak HAVAS a değil. Ne olur geçen sene başından beri HAVAŞ personeli ne zam aldı eskiden olmayan ne prim aldı bir alt alta koyun hesap yapın. Konusmak yazmak kolay ama maalesef birşeyi yazarken biraz empati yatın her iki tarafı da düşünün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne TGS imiş ~ 10 ay önce
Ne TGS imiş arkadaş... pilotlar gidince TGS ile doldurursun işleri...şirketler artık ayağını denk alsın doğru düzgün bir zam yapmayıp parayi adil dagitmaycakalrsa artık bu şirketlerin bileceği iştir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmir ~ 10 ay önce
İzmir'de kimsenin görevden alınmasını istemiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 10 ay önce
iki universite iki yabanci dil bosa kasmisiz bunca sene

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 10 ay önce
2020 öncesi girenlere gecmişe dönük kesilen ikramiyeler hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
You ~ 10 ay önce
Neden hep tgs nin seylerini yayinliyorsunuz baska sirket ler almiyor mu sanki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaş amelesi ~ 10 ay önce
Tek kelimeyle süyliyorum sana yazıklar olsun havaş herzaman ki gibi yine sınıfta kaldın ve kalmaya da devam et sen öyle gün gelecek bizleri çok ararsın öyle kaliteli personeli.. havaşa giren çıkanın personelin hapti hesabı yok heme hemen her ay işçi alımı oluyor neden çünkü tgs iga fugoya ve başka şirketlere kaçıyorlar sen ikramiye yi verme mesai öcreti verme inşallah beter olursunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000