18 Eylül 2017, Pazartesi 10:33:51

TGS Kadir bebek için harekete geçti

Türk Hava Yolları'na yer hizmeti veren Turkish Ground Services, şirket çalışanlarından Hila Karamercimek'in oğlu Kadir bebek için yardım kampanyası düzenliyor.
  • Koskoca Türk Hava Yolları bir yardım edin bebişe en azından aile toplanan yardımları ileride çocugun geleceği için harcasın
  • ya bu arkadaşımız sigortalı olarak çalışmıyormu ? sgk ya prim öderken iyide hastalık olunca SGK " ben karışmam halktan parayı toplayın " mı diyor. Devlet sigorta çalışanını nın neresinde allah aşkına?
  • arkadaşlar kime başvuru yapacağız. yardım etmek istiyoruz.
  • Kabin olarak bizde hazırız, hesap Nr lütfen.
  • Değerli arkadaşımıza öncellikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hilal hanım bende bir baba olarak sizi çok iyi anlıyorum sadece evladı olan bilir... Yöneticilerimizin bazılarından hayır bekleme onlar yardım etselerdi bizim ekmeğimizle oynayıp bizi haksız yere işten çıkarmazlardı. Her neyse olan oldu asıl konuya gelelim bende bebeğinize yardımcı olmak istiyorum lütfen bana BANKA HESAP VEYA IBAN NUMARANIZI [email protected] adresine gönderirseniz sevinirim.Bagaj hizmetleri müdürü ve bazı üst düzey yöneticiler hariç herkese hakkım helal olsun...
  • Ya koskoca Thy var arkasında bir el atamamış mı biraz duyarlı olun lütfen
  • Muhtemelen henüz yardim toplamak için valilikten izin çıkmadığı için hesap numarası yok. Kısa sürede izin çıkacak ve hesap bilgisi paylaşılacaktır. İhtiyaç olan para 1 gün içerisinde toplanır. Aileye şimdiden geçmiş olsun. Umalım ki başarılı bir operasyon geçirsin
  • Bu kampanyaya her zaman hazırız hesap numarası verildiği anda yardımlar ulaştırılacaktır
  • irtibat numarası veya hesap numarası paylaşılırsa yurt dışı ofisleri olarak bizlerde elimizden geleni yapmaya hazırız. Ailemiz yalnız değildir bizler büyük bir aileyiz.
  • Öncelikle aileye geçmiş olsun dileklerimi ve minik bebişimize öpücüklerimi yolluyorum. Müsterih olunuz, inşallah bebeğimiz şifasına kavuştuktan sonra yine bu siteden pıtı pıtı yürüme videosunu izleyeceğiz. Maddi ve manevi elimizden gelen herşeyi yapmaya hazırız.

Türk Hava Yolları'na yer hizmeti veren Turkish Ground Services, Bagaj Hizmetleri Koordinasyon Müdürlüğü'ne bağlı olarak görev yapan Hilal Karamercimek’in 3,5 aylık oğlu Kadir bebek için sosyal paylaşım sitelerinde yardım kampanyası başlattı. Kalbi delik olan Kadir bebeğin nefes alma sorunu olduğu için bir an önce açık kalp ameliyat edilmesi gerekiyor.

Ameliyat ve ameliyat sonrası tedavi için önemli bir miktarda paraya ihtiyacı olan Kadir bebeğin ailesine destek amacıyla TGS çalışanları “Kadir Bebek TGS ailesi’nden yardım bekliyor” hashtagı ile yardım kampanyası başlattı.

 

TGS Kadir bebek için harekete geçti

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Tk ~ 7 yıl önce
Koskoca Türk Hava Yolları bir yardım edin bebişe en azından aile toplanan yardımları ileride çocugun geleceği için harcasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
devlet ? ~ 7 yıl önce
ya bu arkadaşımız sigortalı olarak çalışmıyormu ? sgk ya prim öderken iyide hastalık olunca SGK " ben karışmam halktan parayı toplayın " mı diyor. Devlet sigorta çalışanını nın neresinde allah aşkına?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isimsiz ~ 7 yıl önce
arkadaşlar kime başvuru yapacağız. yardım etmek istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin ~ 7 yıl önce
Kabin olarak bizde hazırız, hesap Nr lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BAGAJ EŞLEŞTİRME ~ 7 yıl önce
Değerli arkadaşımıza öncellikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hilal hanım bende bir baba olarak sizi çok iyi anlıyorum sadece evladı olan bilir... Yöneticilerimizin bazılarından hayır bekleme onlar yardım etselerdi bizim ekmeğimizle oynayıp bizi haksız yere işten çıkarmazlardı. Her neyse olan oldu asıl konuya gelelim bende bebeğinize yardımcı olmak istiyorum lütfen bana BANKA HESAP VEYA IBAN NUMARANIZI [email protected] adresine gönderirseniz sevinirim.Bagaj hizmetleri müdürü ve bazı üst düzey yöneticiler hariç herkese hakkım helal olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne kadar garip ~ 7 yıl önce
Ya koskoca Thy var arkasında bir el atamamış mı biraz duyarlı olun lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Soy Capitan ~ 7 yıl önce
Muhtemelen henüz yardim toplamak için valilikten izin çıkmadığı için hesap numarası yok. Kısa sürede izin çıkacak ve hesap bilgisi paylaşılacaktır. İhtiyaç olan para 1 gün içerisinde toplanır. Aileye şimdiden geçmiş olsun. Umalım ki başarılı bir operasyon geçirsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yardım AirPak ~ 7 yıl önce
Bu kampanyaya her zaman hazırız hesap numarası verildiği anda yardımlar ulaştırılacaktır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK-München ~ 7 yıl önce
irtibat numarası veya hesap numarası paylaşılırsa yurt dışı ofisleri olarak bizlerde elimizden geleni yapmaya hazırız. Ailemiz yalnız değildir bizler büyük bir aileyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kendi adına ~ 7 yıl önce
Beleş reklam ancak bu kadar olur.. Tk Münih kendi işine baksın..
Tgs Yhm ~ 7 yıl önce
Öncelikle aileye geçmiş olsun dileklerimi ve minik bebişimize öpücüklerimi yolluyorum. Müsterih olunuz, inşallah bebeğimiz şifasına kavuştuktan sonra yine bu siteden pıtı pıtı yürüme videosunu izleyeceğiz. Maddi ve manevi elimizden gelen herşeyi yapmaya hazırız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000