20 Eylül 2018, Perşembe 14:14:46

TEKNOFEST’te büyük kapışma: F-16 ile yarıştılar

TEKNOFEST kapsamında şampiyon motosikletçi ve AK Parti Milletvekili Kenan Sofuoğlu, F-16 uçağıyla yarıştı. Yarışta adeta hız rekoru kırılırken, izleyenler heyecan dolu anlar yaşadı.
  • Baskasinin urettigi ile baskasinin pazarladigi akaryakiti harciyorlar. Ama sorsan itibardan tasarruf olmaz. Geri kalmis okumamis baskici toplumlara mustehaktir. Bir toplum nasil daha fazla kitap okuyabilir arastirabilir die dusunmezler cunku islerine gelmez. Ince mesajdir aHaber izleyenler anlamazz
  • Benin bir kedi var ikisindende hizli, lutfen you tube Den bakin,cunku kedim icin buyuk haksizlik.
  • Motorsporlarının içinden birisi olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, doğru konfigüre edilmiş bir F1 aracını quarter mile yarışında geçebilecek bir hava/kara/deniz aracı henüz üretilmiş değil. Muhtemelen ilk yarım kilometreden sonra her türlü askeri jet öne geçer (sağolasın afterburner) ve bir daha da geçilmez ama bu haberdeki yarışta kesinlikle F1 aracı kazanmalıydı. Kenan beye prim yaptırmak için yapılmış ucuz bir showdan daha öte değil.
  • cocugun bos parka saldırdıgı gibi saldırmıslar
  • Bir zamanlar milli gururumuz Hakan Sükür vardi.cocuktum hayraniydim. Milletvekilli oldu Erdogan baskan sayesinde...büyüdüm o fetocu ilan edildi. Bir zamanlar yarisci milli gururumuz Kenan Sofuoglu vardi. Büyümüstüm hayraniydim.Milletvekilli oldu Erdogan baskan sayesinde....ihtiyar oldum o abcdefghcu ilan edldi.
  • Teknofest te ameikan teknolojisinin ürettiği ürünleri türkler nasıl kullanıyor en ince detaylarına kadar görebilirsiniz sakın kaçırmayın
  • Zorlamayla bu kadar oluyor iste. Komedi. Almanlar kesin kiskancliktan catliyordur simdi.
  • Keşke Lamborghini Aventador'unu da gösteriye getirseydi ama duyduk ki satıyormuş eşi.
  • çalıp kendileri oynamış. Elin gavurunun, putperestinin yaptığı araba, motor, uçakla milli gösteri. Neresi milli ise. Anca koyunları kandıracak bir varyete.
  • bu liman yarış pistimi olucak

TEKNOFEST kapsamında şampiyon motosikletçi ve AK Parti Milletvekili Kenan Sofuoğlu, F-16 uçağıyla yarıştı. Yarışta adeta hız rekoru kırılırken, izleyenler heyecan dolu anlar yaşadı.

Dünyanın en hızlı araçlar TEKNOFEST kapsamında yarıştı. Yarışta "Red Bull Racing Formula 1 arabası", "Kawasaki H2R", "Tesla P100 DL", "Lotus Evora 430 GT", "Aston Martin The New Vantage", "Solotürk F16 uçağı" ve "özel jet Challenger 605" yer aldı. Söz konusu araçlardan Kawasaki H2R'yi Kenan Sofuoğlu, Lotus Evora 430 GT'yi Red Bull sporcusu Türkiye ralli şampiyonu Yağız Avcı, Aston Martin The New Vantage'i Avrupa Şampiyonu Red Bull sporcusu motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu kullandı.

Yarışı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, İstanbul Valisi Vasip Şahin,İBB Başkanı Mevlüt Uysal , Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ile eşi Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı başta olmak üzere çok sayıda ilçe belediye başkanı ve çok sayıda izledi. Araçların kıyasıya yarışı hayran bıraktı.

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu’nun kullandığı Kawasaki H2R model motosiklet, Formula 1 aracı, spor araçlar, Solotürk F-16 uçağı ile yarıştı. Kazanan Kenan Sofuoğlu oldu.

TEKNOFEST’te büyük kapışma: F-16 ile yarıştılar

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Mahir ~ 6 yıl önce
Baskasinin urettigi ile baskasinin pazarladigi akaryakiti harciyorlar. Ama sorsan itibardan tasarruf olmaz. Geri kalmis okumamis baskici toplumlara mustehaktir. Bir toplum nasil daha fazla kitap okuyabilir arastirabilir die dusunmezler cunku islerine gelmez. Ince mesajdir aHaber izleyenler anlamazz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 6 yıl önce
Benin bir kedi var ikisindende hizli, lutfen you tube Den bakin,cunku kedim icin buyuk haksizlik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olmamış ~ 6 yıl önce
Motorsporlarının içinden birisi olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, doğru konfigüre edilmiş bir F1 aracını quarter mile yarışında geçebilecek bir hava/kara/deniz aracı henüz üretilmiş değil. Muhtemelen ilk yarım kilometreden sonra her türlü askeri jet öne geçer (sağolasın afterburner) ve bir daha da geçilmez ama bu haberdeki yarışta kesinlikle F1 aracı kazanmalıydı. Kenan beye prim yaptırmak için yapılmış ucuz bir showdan daha öte değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 6 yıl önce
cocugun bos parka saldırdıgı gibi saldırmıslar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vaaay beee ~ 6 yıl önce
Bir zamanlar milli gururumuz Hakan Sükür vardi.cocuktum hayraniydim. Milletvekilli oldu Erdogan baskan sayesinde...büyüdüm o fetocu ilan edildi. Bir zamanlar yarisci milli gururumuz Kenan Sofuoglu vardi. Büyümüstüm hayraniydim.Milletvekilli oldu Erdogan baskan sayesinde....ihtiyar oldum o abcdefghcu ilan edldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhteşem ~ 6 yıl önce
Teknofest te ameikan teknolojisinin ürettiği ürünleri türkler nasıl kullanıyor en ince detaylarına kadar görebilirsiniz sakın kaçırmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vay be ne organizasyon ama! ~ 6 yıl önce
Zorlamayla bu kadar oluyor iste. Komedi. Almanlar kesin kiskancliktan catliyordur simdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
54SKRY ~ 6 yıl önce
Keşke Lamborghini Aventador'unu da gösteriye getirseydi ama duyduk ki satıyormuş eşi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kendileri ~ 6 yıl önce
çalıp kendileri oynamış. Elin gavurunun, putperestinin yaptığı araba, motor, uçakla milli gösteri. Neresi milli ise. Anca koyunları kandıracak bir varyete.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ugur ~ 6 yıl önce
Çatla
Gurur ~ 6 yıl önce
Kimsenin catladigi yok. Gözlerinin önünde ne üdügü belirsiz bir komedi sergileniyor. Sen bundan gurur duyuyorsun ugur. Ne oldu sana böyle. sen akilli bir cocuktun. Bu rezilligi görmeyecek kadar beyinsiz olamazsin. Bu garip organizasyonun amacini söylermisin?
Ugur ~ 6 yıl önce
Başkanımızın damadının panayır çayırı. Hayır başkanımızın diğer damadı aynı gün aynı saatlerde kasıtlı olarak ovp açıklamasaydı daha ses getirirdi ama neyse aile içi olur böyle tatlı sürtüşmeler
Emir eymen ~ 6 yıl önce
Mükemmel bir festival gençlerin gözündeki ışığı göremeyenler o Sevinç'i mutluluğu bilemezler onların dünyasıda gündemide farklı gençlerden korkuyorlar artık araştıran yapan gençlik var istiyorlarki gençler cafede otursun geçti o günler gençler hayallerini gerçeğe dönüştürmek ve yerli milli adımlar atmak istiyor sen istenende bunu anlayamazsın
Emir eymen ~ 6 yıl önce
Dediğini üretecek öğrenciyi yetişterecek üniversite ye rektör eski milletvekillerine iş olsun diye atanmaz. Dediğini üretecek öğrenciyi destekleyecek arge merkezi siyasi bağlantıya göre destek vermez. Dediğini üretecek öğrenci iş başvurusunda trabzon //rize nüfusuna kayıtlı değil diye geri çevrilmez. Senin hayalini gerçekleştirecek üniversite mezunları ülkedeki atmosfer sebebi ile bugün o festivalde değiller avrupa büyükelçilik lerinin kapısında çalışma izni alıp ülkelerinde mutlu olamadıkları için yaşlanan Avrupa yı ayağa kaldırmaya gidiyorlar. Senin nasıl ulaşılacağını bilmediğin hayallerinle burda insanları aklınca ayrıştırmaya hakkın yok çok istiyorsan git o hayale nasıl ulaşılır onu öğren. Bir festivalle uçak göstermekle kimse teknoloji üretmez o çocuk mahallesinde belediye ile müteahhitlik yapan arkadaşının babasının bir anda mercedes e bindiğini görürken uçak mı üretecek. Ali ağaoğlunun devletteki itibarını gören ah arge mühendisi mi olayım diyecek. Carl sagan ın 1970 lerde yaptığını 2018 de taklit edince başarımı gelecek sanıyorsunuz
bu liman ~ 6 yıl önce
bu liman yarış pistimi olucak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet ~ 6 yıl önce
Aynı f1 yarışları için zamanında milyonlarca yatırım yapılıp ıskartaya çıkan istanbul park gibi...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000