10 Kasım 2018, Cumartesi 13:25:42

TC-TRK ilk görev uçuşuna bugün çıkıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birinci Dünya Savaşı'nın 100. yıl dönümü nedeniyle düzenlenecek "Paris Barış Forumu"na katılmak üzere Fransa'ya gidecek. Cumhurbaşkanlığı filosunun son üyesi TC-TRK ise ilk görev uçuşuna çıkacak.
  • Gelismemis orta dogu ulkeleri icin alkislanacak hareket (asagida yorumlara bakabilirsiniz) son 10-20 yılda kac bilim adamı yetistirdin veya sahsin kac kitap bitirdi ? kendini nasil yetistirdin ? Gelecege umitle bakabiliyor musun? vs bu sorular cevapsız kalacaktır. Asgari ücret ne kadardır bu ucagı satıp kac tane okul hastane kutuphane yapılabilirdi ? Kac evsize yetime ev as olurdu ? bunları makarnacılar cevaplayamaz
  • Trump ile fotoğraf çektirmeye gitmek için bu uçak anca yeter.
  • Helal olsun
  • Üçüncü dünya ülkesinde gayet sıradan bir gün. Siz de ekmeğe 25 kuruş zammı tartışın durun fakirler. O iş 16 Nisan günü evet dediğiniz anda bitti. Geçiniz. Bundan sonra tek adam rejiminin ne kadar pahalı bir rejim olduğunu her gün daha iyi anlayacaksınız. Kafanıza vura vura öğretecekler bazı şeyleri. Yarasın.
  • "Batı ülkelerinde para politikacı olmak için kazanılır, Ortadoğu ülkelerinde ise para kazanmak için politikacı olunur" Bernard Lewis, Ortadoğu'yu iyi bilen tarihçi profesör.
  • Bakım maliyetleri;2010 fiyatları, B747-400 C-Light / C-Heavy 18 Months C-Light $600K - $800K C-heavy $1.0M - $1.2M B747-400 D-Check 72 Months $4.0M - $4.5M kaynak :Aircraft Maintenance Programs for Financiers. Boeing 747-400: 1 saat uçuş ortalama işletme maliyeti saatte 24.000 ila 27.000 dolardır. Her saat yaklaşık 15.374 dolar yakıt kullanır. Mil başına maliyeti ise 39,08 ila 43,97 dolardır. Kaynak Şeref Sezgin [email protected] HAVAYOLU MALİYET ANALİZİ sevindiğiniz şey hepimizin cebinden çıkıyor. Allahtan uçak hediye :)
  • Kac deve kestiniz ???
  • FOX TV GİBİ MİLLET VE DEVLET DÜŞMANI OLUN DEMİYORUM TABİ Kİ, AMA BAZI HAKLI ELEŞTİRİLERİ YAYINLAMAKTAN İMTİNA EDİP BİR GÜN SONRA YAYINLAMANIZ DA KABUL EDİLEBİLİR DEĞİL.
  • Az bile yapıyor ben olsam altın kaplama a 380, 777, 747 filosu alırdım. Hatta laf söyledikleri ama vazgecemedikleri alman yapımı arabalarını da altın, elmas, pırlanta ile kaplatırdım. Adamlara yaptıkları icatlarla hava atmayı marifet sayan milletiz. Ülke ekonomik olarak batmak üzere ama bu millete ne yapsan az, müstahak ! Hala utanmadan, arlanmadan yakışır bilmem ne olur diyenler var !
  • menim başganim en eysüsüne layıkdır, güle güle binsin iiiişallAhhhhh Allah kanadına daş değirmesin iiişALLAH, lüksler içinde yaşatsın İİiişALLAH çolüğüna çocigine gani gani vereyazsın iiiişALLAH. işallah maşallah işallah maşallah hadi bana eyvallah.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birinci Dünya Savaşı'nın 100. yıl dönümü nedeniyle düzenlenecek "Paris Barış Forumu"na katılmak üzere Fransa'ya gidecek. Cumhurbaşkanlığı filosunun son üyesi TC-TRK ise ilk görev uçuşuna çıkacak.

Katar Emiri  Şeyh Temim bin Hamed Al Sani tarafından Türkiye Cumhuriyeti'ne hediye edilen Boeing B747-8i VIP tipi uçak, geçtiğimiz Eylül ayında Cumhurbaşkanlığı filosuna katılmak üzere Türkiye'ye getirilmişti. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda dönüşümleri tamamlanan uçağa TC-TRK kuyruk tescili verildi.

Söz konusu uçak bugün ilk kez görev uçuşuna çıkacak ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Paris'e taşıyacak. Uçağın Türkiye saatiyle 14:30'da Esenboğa Havalimanı'ndan kalkış yapması planlanıyor.

94 KİŞİ KAPASİTELİ

76 yolcu ve 18 mürettebat olmak üzere toplam 94 kişilik taşıma kapasitesi bulunuyor. Boeing Business Jet klasmanındaki uçağın içerisinde tam teşekküllü bir sağlık odası da yer alıyor.

©AirportHaber.com

TC-TRK ilk görev uçuşuna bugün çıkıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (90)

UzucuGercek ~ 5 yıl önce
Gelismemis orta dogu ulkeleri icin alkislanacak hareket (asagida yorumlara bakabilirsiniz) son 10-20 yılda kac bilim adamı yetistirdin veya sahsin kac kitap bitirdi ? kendini nasil yetistirdin ? Gelecege umitle bakabiliyor musun? vs bu sorular cevapsız kalacaktır. Asgari ücret ne kadardır bu ucagı satıp kac tane okul hastane kutuphane yapılabilirdi ? Kac evsize yetime ev as olurdu ? bunları makarnacılar cevaplayamaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adana Kebab ~ 5 yıl önce
Gelişmemis dediğin ülkelere ülkeye hiç geldinmi ? at boş keseden nufüsu ne kadar hiç baktinmi ? 300.000 yerli nufus sayısı
Burak ~ 5 yıl önce
Trump ile fotoğraf çektirmeye gitmek için bu uçak anca yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Damat çıldırdı ~ 5 yıl önce
Helal olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rocky ~ 5 yıl önce
Üçüncü dünya ülkesinde gayet sıradan bir gün. Siz de ekmeğe 25 kuruş zammı tartışın durun fakirler. O iş 16 Nisan günü evet dediğiniz anda bitti. Geçiniz. Bundan sonra tek adam rejiminin ne kadar pahalı bir rejim olduğunu her gün daha iyi anlayacaksınız. Kafanıza vura vura öğretecekler bazı şeyleri. Yarasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilmiş ~ 5 yıl önce
"Batı ülkelerinde para politikacı olmak için kazanılır, Ortadoğu ülkelerinde ise para kazanmak için politikacı olunur" Bernard Lewis, Ortadoğu'yu iyi bilen tarihçi profesör.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aoa ~ 5 yıl önce
Bakım maliyetleri;2010 fiyatları, B747-400 C-Light / C-Heavy 18 Months C-Light $600K - $800K C-heavy $1.0M - $1.2M B747-400 D-Check 72 Months $4.0M - $4.5M kaynak :Aircraft Maintenance Programs for Financiers. Boeing 747-400: 1 saat uçuş ortalama işletme maliyeti saatte 24.000 ila 27.000 dolardır. Her saat yaklaşık 15.374 dolar yakıt kullanır. Mil başına maliyeti ise 39,08 ila 43,97 dolardır. Kaynak Şeref Sezgin [email protected] HAVAYOLU MALİYET ANALİZİ sevindiğiniz şey hepimizin cebinden çıkıyor. Allahtan uçak hediye :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abc ~ 5 yıl önce
Haram zıkkım olsun. O uçağın hediye olduğuna da inanmıyorum. Tarih nasılsa ortaya çıkaracak bu yalanı.
Yanlış ~ 5 yıl önce
Verdiğin rakamlar yolcu ucagı için verilmiş sayılar. Tamam muhalefet olalım ama akıllı muhalefet olsun. Böyle ben camur atayım izi kalsın değil.
Eski asker ~ 5 yıl önce
Kac deve kestiniz ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EDİTÖR ONAYI ~ 5 yıl önce
FOX TV GİBİ MİLLET VE DEVLET DÜŞMANI OLUN DEMİYORUM TABİ Kİ, AMA BAZI HAKLI ELEŞTİRİLERİ YAYINLAMAKTAN İMTİNA EDİP BİR GÜN SONRA YAYINLAMANIZ DA KABUL EDİLEBİLİR DEĞİL.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vj ~ 5 yıl önce
Komik trol seni!
Yazıklar olsun ~ 5 yıl önce
Utanmadan savunan cahil emir kulu trol bozuntuları,burda goy goy yapacağınıza çiğ köfte dürüm 3 lira olmuş onu düşünün.
Kabile reisi ~ 5 yıl önce
Az bile yapıyor ben olsam altın kaplama a 380, 777, 747 filosu alırdım. Hatta laf söyledikleri ama vazgecemedikleri alman yapımı arabalarını da altın, elmas, pırlanta ile kaplatırdım. Adamlara yaptıkları icatlarla hava atmayı marifet sayan milletiz. Ülke ekonomik olarak batmak üzere ama bu millete ne yapsan az, müstahak ! Hala utanmadan, arlanmadan yakışır bilmem ne olur diyenler var !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reis ~ 5 yıl önce
Zoruna mı gitti :)))
Gun gelecek ~ 5 yıl önce
Senin zoruna gidecek reis yalakasi kabile kolesi
Değmeyin reisime ~ 5 yıl önce
menim başganim en eysüsüne layıkdır, güle güle binsin iiiişallAhhhhh Allah kanadına daş değirmesin iiişALLAH, lüksler içinde yaşatsın İİiişALLAH çolüğüna çocigine gani gani vereyazsın iiiişALLAH. işallah maşallah işallah maşallah hadi bana eyvallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000