09 Temmuz 2019, Salı 11:41:01

TAV uçak özel güvenlik hizmetini genişletiyor

TAV Güvenlik, uçak özel güvenlik hizmeti verdiği havalimanı sayısını sekize çıkarttı. Türkiye’de bu alanda yetki sahibi üç firma arasında yer alan TAV Güvenlik, yetkin insan kaynağıyla uluslararası standartta hizmet sunuyor.
  • Gözenin ofisi büyük ama çalışanına tav gibi hakkını veriyor mu önemli olan bu
  • Turgay Beyi Esenboğa Havalimanında ki çalışmalarından az da olsa tanıma imkanı buldum. İşine hakim ve Havacılık Sektöründe Emniyette ki birikimini kullanıyor. Fakat eğer görür ve dikkate alırsa şu hususu düzeltmek için ayrıca kapsamlı ve köklü çalışma yapılması gerekiyor. Aynı Hava limanında 3 - 4 ayrı Kurum/Kuruluş (Emniyet Kolluk Kuvvetleri, DHMİ ve Özel Güvenlik Şirketleri) Güvenlik Hizmeti veriyor. Aynı hizmeti yapmalarına rağmen personeller arasında ücrette aşırı fark bulunuyor ve bu konu personellerin aidat duygusunu azaltıyor. Hizmetin uygulanmasında ise ayrı bir güvenlik zafiyeti oluşuyor.Örneğin bu 3 ayrı Kurum/Kuruluşun kendi aralarında telsiz hattı bile yok. Dolayısıyla şahsi görüşüm artık Emniyet personellerini tamamıyla (pasaport, istihbarat, bomba ekibi hariç) Havalimanlarından çekmeli ve tek elden bu önemli hizmet Avrupa standartlarında ( yüksek okul mezunu, iyi seviyede yabancı dil bilen, en az 22 en fazla 35 yaş vb. kriterlerde) Ö.Güvenlik persnlrnce yürütülmelidir.

TAV Güvenlik, uçak özel güvenlik hizmeti verdiği havalimanı sayısını sekize çıkarttı. Türkiye’de bu alanda yetki sahibi üç firma arasında yer alan TAV Güvenlik, yetkin insan kaynağıyla uluslararası standartta hizmet sunuyor.

TAV Havalimanları iştiraki TAV Güvenlik, İstanbul Havalimanı’nın yanı sıra Sabiha Gökçen, Antalya ve Milas-Bodrum havalimanlarında da havayollarına ve ilgili kuruluşlara uçak özel güvenlik hizmeti vermeye başladı.

Şirket 2012’den bu yana İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes ve Gazipaşa-Alanya havalimanlarında aynı hizmeti veriyor. TAV Güvenlik aynı zamanda 10 özel eğitimli köpekten oluşan K9 birimiyle kargo ve bagaj patlayıcı tespit hizmeti de sunuyor.

TAV Güvenlik Genel Müdürü Turgay Şahan “Özel güvenlik sektöründe sahip olduğumuz 22 yıllık tecrübeyle operasyonel yeteneklerimizi ve faaliyet alanlarımızı geliştirmeye devam ediyoruz. Şu anda İstanbul’daki üç havalimanı da dahil olmak üzere Türkiye’de sekiz uluslararası havalimanında sivil havacılık güvenliği ve uçak özel güvenlik hizmeti veriyoruz. Aynı zamanda üniversite, hastane, alışveriş merkezi ve fabrika gibi yaklaşık 90 farklı lokasyonda da tesis güvenliği hizmeti sunuyoruz. Geçen yıl 11 farklı havayolu şirketinin yaklaşık 6 bin uçuşunda uçak özel güvenlik ve K9 hizmeti verdik. Bu yıl dört havalimanında daha bu hizmetlerimizi sunarak bu sayıları daha da yukarıya taşımayı hedefliyoruz” dedi.

TAV Güvenlik, Air France/KLM, Saudi Arabian Airlines, Air Algerie, Kuwait Airways, IndiGo’nun da aralarında olduğu havayollarının yanı sıra Birleşmiş Milletler’e bağlı luslararası Göç Örgütü (IOM) gibi kuruluşlara da hizmet veriyor.

TAV uçak özel güvenlik hizmetini genişletiyor

Yorumlar

Tav ~ 5 yıl önce
Gözenin ofisi büyük ama çalışanına tav gibi hakkını veriyor mu önemli olan bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Big boy gözen ~ 5 yıl önce
Sadece ofisi değil herşeyi dedim amatörceler bir tav uçak ne kadar ismi kalitelide olsa uçak birimi tavın üvey evladı gibi duruyor portföyundeki havayolları ve ellerinde ki cihazlardan belli olmuyor mu ahl deki gibi cihazdan adam çekip çalıştırmaya benzemez gözenle şimdi eşitlendiniz bakalım ne kadar direnebilecekler hem sabiha da hem isl de
Müdür Yard. ~ 5 yıl önce
Turgay Beyi Esenboğa Havalimanında ki çalışmalarından az da olsa tanıma imkanı buldum. İşine hakim ve Havacılık Sektöründe Emniyette ki birikimini kullanıyor. Fakat eğer görür ve dikkate alırsa şu hususu düzeltmek için ayrıca kapsamlı ve köklü çalışma yapılması gerekiyor. Aynı Hava limanında 3 - 4 ayrı Kurum/Kuruluş (Emniyet Kolluk Kuvvetleri, DHMİ ve Özel Güvenlik Şirketleri) Güvenlik Hizmeti veriyor. Aynı hizmeti yapmalarına rağmen personeller arasında ücrette aşırı fark bulunuyor ve bu konu personellerin aidat duygusunu azaltıyor. Hizmetin uygulanmasında ise ayrı bir güvenlik zafiyeti oluşuyor.Örneğin bu 3 ayrı Kurum/Kuruluşun kendi aralarında telsiz hattı bile yok. Dolayısıyla şahsi görüşüm artık Emniyet personellerini tamamıyla (pasaport, istihbarat, bomba ekibi hariç) Havalimanlarından çekmeli ve tek elden bu önemli hizmet Avrupa standartlarında ( yüksek okul mezunu, iyi seviyede yabancı dil bilen, en az 22 en fazla 35 yaş vb. kriterlerde) Ö.Güvenlik persnlrnce yürütülmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Big boy ~ 5 yıl önce
Uçak guvenlik sektorunde gözenle kıyaslanamayacak kadar bir okadar ofisi dahil her şeyi küçük olan bir firmadan bahsediyoruz üstadım.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000