19 Şubat 2019, Salı 15:21:05

TASSA ile TSYD anlaştı

Türkiye Kabin Memurları Derneği ( TASSA) ile Türkiye Spor Yazarları Derneği ( TSYD ) arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Türkiye Kabin Memurları Derneği ( TASSA) ile Türkiye Spor Yazarları Derneği ( TSYD ) arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Yenilenen vizyonuyla TASSA, üyeleri için değerli fırsatlar yaratmaya devam ediyor. TASSA üyelerinin TSYD İstanbul Tesisi’nden ayrıcalıkla yararlanma hakkına sahibi olacağı anlaşmayı imzalamak üzere TSYD Başkanı Oğuz Tongsir ile TASSA Başkan Vekili Bülent Ersoy TSYD’nin Levent Ofisi’nde bir araya geldiler.

İmzalanan protokol kapsamına göre TASSA üyeleri TSYD’nin İstanbul Levent’teki Sosyal Tesisi’ne “Ömür Boyu Aile Üyeliği”’ni özel bir indirim ile yaptırabilecek ve İstanbul’un en güzide tesislerinden biri olan Levent Tesisi’ndeki tüm olanaklardan ayrıcalıklı olarak yararlanabilecek.

Büyük bir özveri ve başarı ile çalışan Kabin Memurları’nın yorucu iş hayatının yükünü azaltmalarının ve aileleri ile kaliteli vakit geçirmelerini sağlamanın önemine vurgu yapan TASSA Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bülent Ersoy, yaptığı açıklamada sadece Kabin Memurları’na özel  bu anlaşma ile TSYD’nin Levent Tesisi’ndeki açık kapalı yüzme havuzu, tenis kortları, yürüyüş parkurları gibi tüm alanlarda emekli fahri üyeler de dahil olmak üzere TASSA üyelerinin aileleriyle birlikte hizmet alacaklarını belirtti.

TSYD Başkanı Oğuz Tongsir de konuyla ilgili yaptığı açıklamada TASSA ile yaptıkları bu işbirliğinden büyük heyecan duyduklarını belirtirken, TSYD Levent Tesisi’nin büyük bir özveri ile çalışan Kabin Memurları’nın aileleriyle birlikte sağlıklı ve keyifli vakit geçirecekleri bir buluşma merkezine dönüşmesinin kendileri için de bir ayrıcalık olduğunun altını çizdi.

Bu ayrıcalıklı hizmeti tüm havacılık camiasının kullanımına sunmak için çalışmaların halen devam ettiğini belirten TASSA Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bülent Ersoy, bu anlaşmanın tüm detaylarını önümüzdeki günlerde üyeleri ile paylaşacaklarını söyledi.

TASSA ile TSYD anlaştı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000