08 Şubat 2023, Çarşamba 17:02:52

TALPA, PİLVAK ve HAVA-SEN ortak hareket edecek

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem sonrası 10 ilimizi kapsayan üzücü afet sonrası sivil toplum kuruluşları depremzedelerin yaralarını sarmaya devam ediyor. TALPA, PİLVAK ve Hava-Sen bölgeye gönderilecek yardımlar konusunda birlikte hareket etme kararı aldı.
  • budur, harikasınız .

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem sonrası 10 ilimizi kapsayan üzücü afet sonrası sivil toplum kuruluşları depremzedelerin yaralarını sarmaya devam ediyor.

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA), Türkiye Havayolu Pilotları Vakfı (PİLVAK) ve Havacılık Çalışanları Sendikası (HAVA-SEN) bölgeye gönderilecek yardımlar konusunda birlikte hareket etme kararı aldı.

Konuyla ilgili TALPA sosyal medya hesabından şu açıklama yapıldı:

"Ülkemizin yaşadığı deprem felaketinde yaraları sarmak için PİLVAK, TALPA, HAVA-SEN olarak ortak bir çalışma ile ihtiyaç duyulan yardım malzemelerinin toplanarak ilgili birimlerle koordine edilmek suretiyle deprem bölgelerine emniyetli bir şekilde ulaştırılması kararlaştırılmıştır"

HAVA-SEN'in de konuyla ilgili yaptığı paylaşım şu şekilde:

"Değerli üyelerimiz,

Ülkemizin yaşadığı deprem felaketinde yaraları sarmak için PİLVAK, TALPA, HAVA-SEN olarak ortak bir çalışma ile ihtiyaç duyulan yardım malzemelerinin toplanarak ilgili birimlerle koordine edilmek suretiyle deprem bölgelerine emniyetli bir şekilde ulaştırılması kararlaştırılmıştır.

Aşağıdaki linkte bulunan öncelikli yardım malzemelerini 08.02.2023 Çarşamba gününden itibaren aşağıdaki birimlere teslim edebilirsiniz.

• Türkiye Havayolu Pilotları Vakfı İstanbul Merkezi – Yeşilköy Serbesti Caddesi, No:6, Bakırköy/İstanbul, Çalışma Saatleri: Pazartesi – Cuma: 09.00 – 20.00, Cumartesi: 09.00 – 15.00,

• Türkiye Havayolu Pilotları Vakfı Antalya Temsilciliği – Fener Mah. 1956 sok. Kaplan Savaş Sitesi, A Blok Zemin Kat. No 2/2, Muratpaşa Antalya, Çalışma Saatleri: Pazartesi – Cuma: 09.00 – 20.00, Cumartesi: 09.00 – 15.00,

• Türkiye Havayolu Pilotları Derneği TALPA – Şenlikköy Mah. Avcılar Sok. No:43 Florya-Bakırköy/İstanbul, Çalışma Saatleri: Hafta içi 09.30 – 17.30,

• Hava-Sen Merkez Ofisi – Yeşilköy, Saadetli Sok. 17/1, Bakırköy/İstanbul, Çalışma Saatleri: Hafta içi 09.00 – 17.00,

• THY Ekip Binası Girişinde Yardım Minibüsü,

• THY Sedat Şekerci Eğitim Binası Danışma Birimi,"

TALPA, PİLVAK ve HAVA-SEN ortak hareket edecek

Yorumlar

İşte ~ 1 yıl önce
budur, harikasınız .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000