18 Şubat 2022, Cuma 17:13:35

TALPA Başkanı Murat Ersoy istifa etti!

TALPA Başkanı Murat Ersoy, TALPA Başkanlığı'ndan istifa etti.
  • Sanki çok iş yapiyorlar da... Havacıligımız onların sayesinde sürünüyor
  • Murat kaptanım akademi borçları için döviz kurunu sabitlemeye çalışıyordu. Şimdi yetkili ve etkili bir konuma geldi.Bakalım üst yönetime ne kadar gücü yetecek göreceğiz.
  • Birsey değil. Yenisi göreve başlar. Kendisi de yeni isinde calismaya çalışır. Ne diyeyim,başarılar tabi...kolay gelsin.
  • Seçilmiş bir kişi neden Atanmışlığı kabul eder Bizi beğenmiyor musun ?
  • Değişmeyecek. Her gelenin boşa rüzgar yapması gibi gelip geçecek. Yine planlamanın oyuncağı olarak kalacak pilotlar. Planlamaya diş geçirebildiğiniz gün çıkın karşımıza. Gerisi hava civa.
  • Floryadaki luks villada bos isler. Ustune secim hemen sonrasi bye bye baskan. Geriye kalan pr dan baska bisi degil. Iki baskan cikardi su talpa yazik be.
  • Küçükken sandalye kapmaca oynayanlar büyüyünce koltuk kapmaca oynuyor. Baran kaptanın iş yapamayıp istifa ettiği yerde bunlar sadece kendilerine ve devrelerine çalışır.
  • açtırmayın ağzımızı bi ton kpt herkesin sevdiği M. “Abimize”oy verdi sırf Talpa için, bu kim? artık sra sende …
  • Oldumu şimdi kaptanım.sana oy verenleri yüzüstü bırakmak oldumu...madem etik ilkelere saygın var uçuş işletme başkanlığını kabul etmicektin ozaman
  • Demek ki pilotların teveccühünün bir önemi yokmuş,maşallah PR’ını çok güzel yaptı ve görevi kaptığı anda ona inanan,oy veren insanları anında bıraktı..Madem böyle bir beklentin vardı neden tekrar seçime girdin ve Camianın tek temsilcisi Pilotlar Derneğinden anında istifa ederek Talpa’nın itibarını zedeledin…Hangi koltuk daha önemli sence,çok kaybettin kardeş çokk..

TALPA Başkanı Murat Ersoy,  TALPA Başkanlığı'ndan istifa etti.

Dün Türk Hava Yolları Uçuş İşletme Başkanlığı'na getirilen Kaptan Pilot H. Murat Ersoy'un, TALPA Başkanlığı'ndan etik ilkeler gereği ayrıldığı açıklandı. Ersoy, 23 Aralık'ta yapılan olağan genel kurulda yeniden TALPA Başkanlığı'na seçilmişti.

Konuya ilişkin açıklama ise şöyle:

"TALPA Yönetim Kurulu Başkanı Kpt. Plt. H. Murat ERSOY, 17.02.2022 tarihinde THY İcra Komitesi tarafından THY Uçuş İşletme Başkanlığına atanmasını takiben 11. ve 12. Olağan Genel Kurullarda üyelerimizin teveccühü ile seçildiği ve 2019 yılı Ocak ayından bugüne kadar başarı ve özveri ile sürdürdüğü Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden etik ilkeler gereği istifa etmiştir.

TALPA Tüzüğü gereği Başkanlığın boşalması durumunda 3 ay içinde Olağanüstü Genel Kurula gidilmesi ve Başkanın yanısıra Yönetim ve Denetim Kurulları seçiminin de yenilenmesi gerekmektedir. Seçimli Olağanüstü Genel Kurula kadar Başkanlığa vekalet edecek Yönetim Kurulu üyesi, TALPA Yönetim Kurulunun yapacağı ilk toplantıda belirlenecektir.

Yönetim Kurulu Başkanımız H. Murat Ersoy’a derneğimize verdiği emek, mesai ve katkıları için şükranlarımızı sunar, yeni görevinde başarılar dileriz.

TALPA"

TALPA Başkanı Murat Ersoy istifa etti!

Yorumlar Tüm Yorumlar (71)

T di ~ 2 yıl önce
Sanki çok iş yapiyorlar da... Havacıligımız onların sayesinde sürünüyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akademili ~ 2 yıl önce
Murat kaptanım akademi borçları için döviz kurunu sabitlemeye çalışıyordu. Şimdi yetkili ve etkili bir konuma geldi.Bakalım üst yönetime ne kadar gücü yetecek göreceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onemli ~ 2 yıl önce
Birsey değil. Yenisi göreve başlar. Kendisi de yeni isinde calismaya çalışır. Ne diyeyim,başarılar tabi...kolay gelsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seçilmiş ~ 2 yıl önce
Seçilmiş bir kişi neden Atanmışlığı kabul eder Bizi beğenmiyor musun ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kullan at ~ 2 yıl önce
TALPA'yı ve meslektaşlarını kullanarak bir yerlere gelmek nasıl etik oluyor anlaşılmadı.Gerçi otopark, telefon ve sigorta işleriyle uğraşmak zaten TALPA'ya yakışıyordu derseniz o zaman alkış size.
Hiçbir şey ~ 2 yıl önce
Değişmeyecek. Her gelenin boşa rüzgar yapması gibi gelip geçecek. Yine planlamanın oyuncağı olarak kalacak pilotlar. Planlamaya diş geçirebildiğiniz gün çıkın karşımıza. Gerisi hava civa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Talpcilar ~ 2 yıl önce
Floryadaki luks villada bos isler. Ustune secim hemen sonrasi bye bye baskan. Geriye kalan pr dan baska bisi degil. Iki baskan cikardi su talpa yazik be.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B737 Keptın ~ 2 yıl önce
Küçükken sandalye kapmaca oynayanlar büyüyünce koltuk kapmaca oynuyor. Baran kaptanın iş yapamayıp istifa ettiği yerde bunlar sadece kendilerine ve devrelerine çalışır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
En güzel yorum ~ 2 yıl önce
Çok güzel söylediniz, gerisi boş. Nokta
asıl başkan ~ 2 yıl önce
açtırmayın ağzımızı bi ton kpt herkesin sevdiği M. “Abimize”oy verdi sırf Talpa için, bu kim? artık sra sende …

Yanıtla

Kalan karakter 1000
112 Ap0 CLK ~ 2 yıl önce
Oldumu şimdi kaptanım.sana oy verenleri yüzüstü bırakmak oldumu...madem etik ilkelere saygın var uçuş işletme başkanlığını kabul etmicektin ozaman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Talpa ~ 2 yıl önce
Demek ki pilotların teveccühünün bir önemi yokmuş,maşallah PR’ını çok güzel yaptı ve görevi kaptığı anda ona inanan,oy veren insanları anında bıraktı..Madem böyle bir beklentin vardı neden tekrar seçime girdin ve Camianın tek temsilcisi Pilotlar Derneğinden anında istifa ederek Talpa’nın itibarını zedeledin…Hangi koltuk daha önemli sence,çok kaybettin kardeş çokk..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hersey koltuk ~ 2 yıl önce
Herkesin bir fiyati vardir ))

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000