31 Mayıs 2010, Pazartesi 13:51:56

Swiss'ten San Francisco seferine özel A340

Swiss International Air Lines 2 Haziran 2010 tarihinden itibaren Zürih’ten San Francisco’ya direkt seferlere başlayacak.
  • arkadaslar bu haberden ziyade swiss´in rusya üzerinden uzak doguya gerceklestirdigi ucuslari askiya aldigi haber daha enteresan degilmi? bu haber sanki reklam amacli gibi geldi bana...
Bu başlangıcı özel kılmak amacıyla Swiss bir ilk’e imza atarak filosunun en büyük uçaklarından biri olan Airbus 340 ‘ı rengarenk çiçek desenleri ve çarpıcı San Fransisco yazı tasarımı ile boyadı.

Swiss’in yeni destinasyonu San Francisco’nun açılışı için uzun zamandır kapsamlı hazırlıklar devam ediyor. Sadece Zürih havalimanında 8 kişilik bir ekip 63 metrelik uçağa bu yeni tasarımı uygulayabilmek için 400 metre karelik özel bir filmi kullanarak üç gün çalıştı. Çiçek desenli HB-JMJ tescilli A340 2 Haziran’da Swiss’in ilk San Fransisco uçuşunu gerçekleştirmek üzere bekliyor. Tasarımın son hali 20 Minuten adlı günlük gazetenin okuyucuları tarafından 3 seçenek arasından belirlendi. 30 000 okur tarafından seçilen tasarım bir yıldan uzun bir süre uçağın üzerinde kalacak.

“San Francisco” uçağı ile seyahat edecek yolcular uçağın icinde de akılda kalıcı farklılıklarla karşılaşacaklar. Swiss’in yeni Business Class kabini ile döşenen ilk A340 uçağı benzersiz oturma düzeni ile geniş kişisel alan ve teknoloji harikası hava ayarı ayarlanabilir koltukları ile konforlu bir yolculuk sunuyor. Yeni Business Class kabini ile döşenmiş ikinci bir A340 Temmuz ortası itibariyle hizmete girerek bu servisin tüm Zürih-San Francisco uçuşlarında sunulmasına imkan tanıyacak.

Yeni uçuş noktası San Francisco ile ilgili ayrıntılı bilgiye swiss.com adresinden erişilebilir.

Swiss'ten San Francisco seferine özel A340

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaslar bu haberden ziyade swiss´in rusya üzerinden uzak doguya gerceklestirdigi ucuslari askiya aldigi haber daha enteresan degilmi? bu haber sanki reklam amacli gibi geldi bana...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000