07 Şubat 2018, Çarşamba 15:51:21

Suudi Arabistan tarihinde bir ilk!

Suudi Arabistan tarihinde ilk defa İsrail hava yollarına Hindistan seferleri için hava sahasını açtı.
  • Kalles Suudiler. 1980 lerde Israil F16 ucaklarina Irak Ozirak atom santralini bombalamalari icin ozel izin verdiler ve daha sonra dezenformasyon yaptilar. Bu haberi Israil F16 pilotlari cikardi ve Suudi Arabistan hava sahasini cok alcaktan uctuk dediler.
  • S.Arabistan bu haberi yalanladı,yok öyle şey.
  • Hayber kalesinin yahudileri ne ne oldu? Suud larin kokeni ne? Araplar mekke ve medinede işgalci, kutsal şehirler Türklerde olmalı ki ibadet ücretsiz olsun
  • israelli aktarmalı yolcu hindistan ve uzakdoğu uçuşlarında thy tercih ederdi.sanırım gerek kalmayacak artık.
  • Wallahi habibi el al arabia masallah
  • esas birlikte iran ı öpecekler!
  • Çok mu şaşırdık yoo alametler çıkıyor ahit zamandayız
  • Yok yok yanlış haberdir. Araplar bizim dostumuzdur.
  • Tarihte Araplar kadar dönek bir millet yok! Senin tarihinde Arapları mahvetmiş, İslamı ayaklar altına almış yahudilere, sırf Türkler ön plana çıkmasın diye onların götünün kılı oldular. Yazıklar olsun. Tarihte en fazla islam düşmanlığı millet Araplardır.
  • Allah yardımcımız olsun, yazık be yazık fılıstınde hergun bir müslüman katledıyo seslerı cıkmaz yahudıyle kol kola vay a....

Suudi Arabistan ve İsrail arasındaki ilişkilerde tarihi bir an yaşanarak, Riyad yönetimi, Delhi'den Tel Aviv'e gidecek Air India havayollarına ait uçaklara hava sahasını açtı.

Yeni rotanın İsrail ile Hindistan arasındaki uçuş süresini 6 saate indireceği kaydedildi.

Suudi Arabistan'ın hava sahasını İsrail'e açmasının, son zamanlarda Suudi Arabistan ile iyi ilişkiler geliştiren İsrail için hem ekonomik hem de diplomatik bir başarı olduğu kaydedildi. İsrail'in, Hindistan'ı bu hatta 750 bin dolar yatırım yapmaya ikna ettiği ifade edildi.

Binyamin Netanyahu başbakanlığındaki İsrail hükümeti, son dönemde işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te Yahudi yerleşim birimi inşa faaliyetlerine hız verirken, Suudi Arabistan, İsrail'in işgal altındaki Batı Şeria'da yer alan Yahudi yerleşim birimlerinde ek konutlar inşa etme planını kınayan açıklamada bulunmuş, söz konusu karar uluslararası toplumun iradesine "açıkça meydan okumak" olarak nitelendirilmişti.

Suudi Arabistan tarihinde bir ilk!

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

B7272F2 ~ 6 yıl önce
Kalles Suudiler. 1980 lerde Israil F16 ucaklarina Irak Ozirak atom santralini bombalamalari icin ozel izin verdiler ve daha sonra dezenformasyon yaptilar. Bu haberi Israil F16 pilotlari cikardi ve Suudi Arabistan hava sahasini cok alcaktan uctuk dediler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dezenformasyon ~ 6 yıl önce
S.Arabistan bu haberi yalanladı,yok öyle şey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akraba ~ 6 yıl önce
Hayber kalesinin yahudileri ne ne oldu? Suud larin kokeni ne? Araplar mekke ve medinede işgalci, kutsal şehirler Türklerde olmalı ki ibadet ücretsiz olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Umreci ~ 6 yıl önce
İbadetler zaten ücretsiz. Hac veya umre için verilen ücretler otel, uçak ve tur şt rehberlik ücreti. Sadece vize ücreti olmayabilir oda devede kulak bile değil belki tüy dür.
lax ~ 6 yıl önce
israelli aktarmalı yolcu hindistan ve uzakdoğu uçuşlarında thy tercih ederdi.sanırım gerek kalmayacak artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Al abdin bin menfur ~ 6 yıl önce
Wallahi habibi el al arabia masallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sarcasm ~ 6 yıl önce
Ancak kedinizden olmayan baska milletleri kucuk dusurun. Arabistanda yati yapip paralari Araplardan kazanirsiniz sonrada dalga gecersiniz:))
iran ~ 6 yıl önce
esas birlikte iran ı öpecekler!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ha ha ~ 6 yıl önce
Çok mu şaşırdık yoo alametler çıkıyor ahit zamandayız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arap ~ 6 yıl önce
Yok yok yanlış haberdir. Araplar bizim dostumuzdur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir dost! ~ 6 yıl önce
Tarihte Araplar kadar dönek bir millet yok! Senin tarihinde Arapları mahvetmiş, İslamı ayaklar altına almış yahudilere, sırf Türkler ön plana çıkmasın diye onların götünün kılı oldular. Yazıklar olsun. Tarihte en fazla islam düşmanlığı millet Araplardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cc ~ 6 yıl önce
Allah yardımcımız olsun, yazık be yazık fılıstınde hergun bir müslüman katledıyo seslerı cıkmaz yahudıyle kol kola vay a....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000