06 Ocak 2022, Perşembe 09:31:47

SunExpress uçuş ağına bir noktayı daha ekliyor

2022 yazında Avrupa uçuş ağını yeni destinasyonlarla genişleten SunExpress, Antalya ile Litvanya’nın başkenti Vilnius arasında direkt tarifeli uçuşlarına başlıyor.
  • Tutsa ne olur kar olduğu gibi almana aktarılır, Pandemi de çalışanını tehlikeye atmamak için Alman tarafı uçakları Türk tarafına devretti ve işten cıkarttığı işçilerine 35 maaş ödetti, kim ödedi tabii karlı taraf yani Türk tarafı,, pandemi döneminde hangi kar? Tekniğin pandemi döneminde hiç uçmadan sadece başka firmalara yaptırılacak olan bakımları, hangar yerine kendi çalışanına açık havada yaptırıp soğukta ayazda yada çöl sıcağında, elde ettiği 88 milyon euro ile, Ya sonra bu işçileri işten at
  • Boş gider gelir tutmaz.

2022 yazında Avrupa uçuş ağını yeni destinasyonlarla genişleten SunExpress, Antalya ile Litvanya’nın başkenti Vilnius arasında direkt tarifeli uçuşlarına başlıyor.

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 2022 yazında Avrupa uçuş ağını yeni destinasyonlarla genişletiyor. Türkiye’nin turizm başkenti Antalya’yı hem iç hem de dış hatlarda direkt seferlerle en fazla noktaya bağlayan hava yolu SunExpress, Nisan ayı itibarıyla haftada 7 uçuşa kadar çıkan karşılıklı seferlerle yeni dış hat destinasyonu Vilnius’u uçuş ağına eklediğini duyurdu.

Bugüne kadar birçok tur operatörü üzerinden Litvanya ile Türkiye arasında charter seferler düzenleyen SunExpress’in Nisan ayından itibaren başlayan direkt seferleri ile Litvanyalı tatilciler, ilk kez Türkiye tatillerini bireysel olarak planlama ve popüler turizm destinasyonu Antalya’ya her zamankinden daha kolay ulaşma imkanına sahip olacak.

SunExpress uçuş ağına bir noktayı daha ekliyor

Yorumlar

Tutsa ne olur ~ 2 yıl önce
Tutsa ne olur kar olduğu gibi almana aktarılır, Pandemi de çalışanını tehlikeye atmamak için Alman tarafı uçakları Türk tarafına devretti ve işten cıkarttığı işçilerine 35 maaş ödetti, kim ödedi tabii karlı taraf yani Türk tarafı,, pandemi döneminde hangi kar? Tekniğin pandemi döneminde hiç uçmadan sadece başka firmalara yaptırılacak olan bakımları, hangar yerine kendi çalışanına açık havada yaptırıp soğukta ayazda yada çöl sıcağında, elde ettiği 88 milyon euro ile, Ya sonra bu işçileri işten at

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet ~ 2 yıl önce
atıldık, soğukta çamurda yağmurda çalıştık. Herkez yazlığından zoom toplantılarına katılırken bir aprondaydık. Hiçbir başarı cezasız kalmaz. Sabrediyoruz. işe girebilmek için uğraşıp duruyoruz. Bir gün iş aramayı bırakıp lisansımı yırtıcam. O gün geldiğinde kaybedecek birşeyim olmayacak. Kuzu kuzu attık diyorsunuz değil mi? öyle olmadığını göreceksiniz. İntikam soğuk yenen yemektir.
tutmaz ~ 2 yıl önce
Boş gider gelir tutmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fullooo ~ 2 yıl önce
Charter uçuşları 188 bile görmedim :) her zaman 189 du :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000