13 Nisan 2020, Pazartesi 10:50:53

SunExpress kargo taşıyacak

Koronavirüs salgını nedeniyle uçuşların iptal edilmesinin ardından THY ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu olan SunExpress, tarihinde ilk defa yolcu taşımacılığına alternatif olarak kargo uçuşlarına başlayacak.
  • Sunexprss iyi ki varsın kalite ortada
  • Asik San vur saza,soforsen bas gaza,tek rakibim B737.
  • Kim derdi: birgun tek rakibiniz Mercedes actroslarin
  • Uçmayı unuttuk, 1.5 ay oldu :) Şaka bir yana iyi ki bu şirkette çalışıyorum.
  • PGS nin uçakları ağırlıklı SAW'da ve pist 1 ay kadar bir süre için kapalı.
  • Emniyetsiz, bir olay oluncaya kadar devam edecek sanırım. Düşünmediğiniz bir şey olursa nasıl olsa bir günah keçisi bulurlar.
  • Sunexpress yönetimi alkışı hak ediyor. Mükemmel bir kriz yönetimi, sağlıklı, emniyetli iyi uçuşlar.
  • Bravo, kriz böyle yönetilir..her kriz başka fırsatlar yaratır değerlendirmesini bilenlere tabiki..
  • keşki turkish cargo da devrede olmasaydı daha iyi olurdu...ayt ve adb de kargodan voleyi vurup euro bazında rüyamızda göremiycemiz maaaşlara devam ederdik.habuse şindi kısa çalışma parası ile alacapımız 4800 lira nere 2500 euro nire..neyse buna da şükür.
  • kilo başına en fazla 8 euro kesilebilir (en fazla) (dgr ise 15 euro de hadi) ama çiçek,böcek,meyve sebze harici oversize ticari palet kargoların 737'nin kapısından içeri girmeyeceği de malum.buna rağmen full cargo olsa bile -ki her gün olmaz ancak haftada bir olur- 173000 euro bu şartlar altında fena para sayılmaz.ancak turkish cargo'nun da hala aktif olduğunu düşünürsek ancak gideri bile karşılyamama ihtimali de var. ama yine de helal olsun bu krizde bile ekmeğini taştan çıkarmaya çalışıyor xq kargo.koray abi gibi değerli işin ehli liyakatli birinden de ancak bu beklenirdi. tüm xq kargoya selam ve sevgiler.

Koronavirüs salgını nedeniyle uçuşların iptal edilmesinin ardından THY ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu olan SunExpress, tarihinde ilk defa yolcu taşımacılığına alternatif olarak kargo uçuşlarına başlayacak. Kargolar, uçak altı kargo yükleme bölümlerinin yanı sıra kabin içinde koltuk üstü ve baş üstü dolaplarına da yerleştirilecek.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının yayılımını önlemek amacıyla getirilen kısıtlamalar kapsamında tüm yurt içi ve yurt dışı seferlerini askıya alan Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress, filosundaki 18 uçak ile kargo uçuşlarına başlayacak.

KABİN İÇİNE KARGO YÜKLEMESİ YAPACAK

SunExpress'ten yapılan açıklamaya göre, yolcu kabini içerisine kargo yükleme düzenlemesi yaparak yeni tip kargo taşıma modeli ile operasyonlarına başlayacağını duyuran hava yolu, uçak altı kargo yükleme bölümlerinin yanı sıra kabin içinde koltuk üstü ve baş üstü dolaplarına da kargo yüklemesi yaparak maksimum 21 bin 700 kiloya kadar yük taşıyabilmeyi öngörüyor.

TARİHTE BİR İLK OLACAK

Açıklamada görüşlerine yer verilen SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan, daha önce tarifeli uçuşlarında yalnızca uçakların kargo bölümünün kargo taşımacılığı için kullanıldığını belirterek, "Tarihimizde ilk defa tamamen kargo uçuşu gerçekleştireceğiz. Toplam 18 uçağımızı, koltuklarını çıkarmadan kargo taşımaya uygun hale getirdik. Gerekli çalışmaları kısa sürede tamamladık ve kargo uçuşlarımızı ilk aşamada İzmir ve Antalya'dan gerçekleştireceğiz. Sonraki aşamalarda ise gelen talebe göre diğer destinasyonlardan da kargo uçuşları gerçekleştirmeyi planlıyoruz." ifadelerini kullandı.

 

SunExpress kargo taşıyacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Ramazan Kartal ~ 4 yıl önce
Sunexprss iyi ki varsın kalite ortada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap ~ 4 yıl önce
Asik San vur saza,soforsen bas gaza,tek rakibim B737.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 4 yıl önce
Kim derdi: birgun tek rakibiniz Mercedes actroslarin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cp ~ 4 yıl önce
Uçmayı unuttuk, 1.5 ay oldu :) Şaka bir yana iyi ki bu şirkette çalışıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sawcı ~ 4 yıl önce
PGS nin uçakları ağırlıklı SAW'da ve pist 1 ay kadar bir süre için kapalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Safety ~ 4 yıl önce
Emniyetsiz, bir olay oluncaya kadar devam edecek sanırım. Düşünmediğiniz bir şey olursa nasıl olsa bir günah keçisi bulurlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xq ~ 4 yıl önce
Sunexpress yönetimi alkışı hak ediyor. Mükemmel bir kriz yönetimi, sağlıklı, emniyetli iyi uçuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayni kisi ~ 4 yıl önce
Tk daki yonetici buraninda yoneticisi
FO ~ 4 yıl önce
Bravo, kriz böyle yönetilir..her kriz başka fırsatlar yaratır değerlendirmesini bilenlere tabiki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mevlid ~ 4 yıl önce
keşki turkish cargo da devrede olmasaydı daha iyi olurdu...ayt ve adb de kargodan voleyi vurup euro bazında rüyamızda göremiycemiz maaaşlara devam ederdik.habuse şindi kısa çalışma parası ile alacapımız 4800 lira nere 2500 euro nire..neyse buna da şükür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yurocu ~ 4 yıl önce
aldığımız yurolar zoruna mı gitti?çalış seninde olsun nazar etme.
ganyotçu ~ 4 yıl önce
bak sen daha avro yazmasını bile bilmiyosun ama euro alıyorum diyosun...bence sen çok ayıb ediyosun şu anda.
Ayt ~ 4 yıl önce
Sen bence halen daha bu sirketin bir personeli olduguna dua etmelisin.
kargocu ~ 4 yıl önce
kilo başına en fazla 8 euro kesilebilir (en fazla) (dgr ise 15 euro de hadi) ama çiçek,böcek,meyve sebze harici oversize ticari palet kargoların 737'nin kapısından içeri girmeyeceği de malum.buna rağmen full cargo olsa bile -ki her gün olmaz ancak haftada bir olur- 173000 euro bu şartlar altında fena para sayılmaz.ancak turkish cargo'nun da hala aktif olduğunu düşünürsek ancak gideri bile karşılyamama ihtimali de var. ama yine de helal olsun bu krizde bile ekmeğini taştan çıkarmaya çalışıyor xq kargo.koray abi gibi değerli işin ehli liyakatli birinden de ancak bu beklenirdi. tüm xq kargoya selam ve sevgiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
koraycı ~ 4 yıl önce
koraya gelene kadar kimler var ekip işi bu adamcılığı bırak

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000