13 Kasım 2018, Salı 18:34:08

SunExpress bir uçağına 'Grinch' giydirmesi yaptı

SunExpress, daha önce bir çok animasyon filminin tanıtımında olduğu gibi bir uçağını daha boyadı.
  • Uçaklar eskidikçe, şirkete ilgi azaldıkça, krize giren kadınların saç rengini değiştirmesi gibi, başlarlar uçakları boyamaya. Mesela eski savaş uçaklarına köpekbaliği ağzı çizilmesi, kuyruğuna filo ambleminin işlenmesi, gövdesinin panter gibi boyanması; sivil uçakların retro dümeniyle 50 yıl önceki şekillerine boyanması, bu şekilde çizgi film kahramanları ile donanması veya spor klüplerinin renkleri gibi. Çoğu yolcu gate den bindiğinde uçağı görmüyor bile. Ciddi ve tercih edilen şirketler standart boyaları ile daha asil duruyorlar ve güven veriyorlar.
  • Süper olmuş
  • BU BOYAMA İŞİNİ KİMLER YAPIYOR ? TK TEKNİK Mİ ?
  • Bizim yerli ve milli kahramanlarimiz var, batının kültürünü empoze etmeye gerek yok.
  • Sunexpress ucaklarida cizgi film gibi oldu
  • Trdekiler anca kokpit icinde sigara icsin
  • bizde polat alemdarın resmini ucagın ustune yapsak ya
  • Parayi veren düdügü calar..

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, Universal Pictures işbirliği ile Boeing 737-800 model uçağını, tüm dünyada hem çocukların hem yetişkinlerin merakla beklediği Grinç (The Grinch) animasyon filminin karakterleri ile sunuyor.

Çocukları ile seyahat eden misafirlerine her zaman öncelik veren aile dostu havayolu SunExpress, çocukları gülümsetmek ve onlara sevdikleri çizgi film kahramları ile keyifli bir yolculuk geçirtmek amacı ile bir uçağını Grinç filminin karakterleri ile boyuyor.

Sadık köpeği Max ile birlikte yaşayan ve yılbaşından hiç hoşlanmayan yeşil, huysuz ama bir o kadar da sevimli bir karakter olan Grinch’in yeni yıl kutlamalarını engellemek için atıldığı eğlence dolu maceraları konu eden, ülkemizde de 22 Kasım tarihinde vizyona girecek olan The Grinch filminin karakterleri ile boyanan SunExpress uçağı, özellikle çocuk yolcuların beğenisini kazanacak.

Daha önce de SunExpress uçağını süsleyen Minyonlar filminin karekterlerinin ardından bu havayolunun Universal Pictures ile gerçekleştirdiği ikinci işbirliğidir. SunExpress Ticari Direktörü Peter Glade, “Aile dostu bir tatil havayolu olarak yaklaşan yeni yıl sezonunda bir uçağımızı Grinch gibi yılbaşının sembolü haline gelmiş bir karakter ile süsleyerek yolcularımızın yüzlerine bir gülümseme kondurmayı umuyoruz" dedi.

Seyahat etmeyi daha keyifli hale getirmeyi amaçlayan tatil havayolu SunExpress, eğlence ile seyahati birleştirerek misafirlerine bulutların üstünde en yüksek seviyede uçuş deneyimi sunmaya devam ediyor.

The Grinch ABD’de ilk hafta gösteriminde bir rekora imza atarak 66 milyon Dolar değerinde bir gişe geliri elde etti.





SunExpress bir uçağına 'Grinch' giydirmesi yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Kpt ~ 5 yıl önce
Uçaklar eskidikçe, şirkete ilgi azaldıkça, krize giren kadınların saç rengini değiştirmesi gibi, başlarlar uçakları boyamaya. Mesela eski savaş uçaklarına köpekbaliği ağzı çizilmesi, kuyruğuna filo ambleminin işlenmesi, gövdesinin panter gibi boyanması; sivil uçakların retro dümeniyle 50 yıl önceki şekillerine boyanması, bu şekilde çizgi film kahramanları ile donanması veya spor klüplerinin renkleri gibi. Çoğu yolcu gate den bindiğinde uçağı görmüyor bile. Ciddi ve tercih edilen şirketler standart boyaları ile daha asil duruyorlar ve güven veriyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt'a ~ 5 yıl önce
Bu haberde bahsedilen uçak keyfi olarak giydirilmiyor gösterime girecek filmin lansmanı amaçlı, ticari bir anlaşma sonucu, geçici olarak giydiriliyor
Süper ~ 5 yıl önce
Süper olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ACABA ~ 5 yıl önce
BU BOYAMA İŞİNİ KİMLER YAPIYOR ? TK TEKNİK Mİ ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
keşkee ~ 5 yıl önce
Lufthansa öpmeyeceği eşeğin önüne ot atmaz,TK tekniğe zırnık koklatmaz
~ 5 yıl önce
Evet almanyada tk teknik gidip boyamış , boş vakitleri çokmuş
Olmamış, ~ 5 yıl önce
Bizim yerli ve milli kahramanlarimiz var, batının kültürünü empoze etmeye gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CC ~ 5 yıl önce
Kimmis yerli milli kahraman. Peppee mi?
Sunexpress Germany? ~ 5 yıl önce
Nerede saniyosun sen? Mardin base mi? Sacma sapan bilmeden herseye yorum yapiyonuz ya
Boşş ~ 5 yıl önce
Boş yapma şirket de batı ortaklı bir şirket ve batıya daha çok uçuyor. Gazman mı koysaydı biraz popüler kültürle reklam yapılabildiğini pastadan bu şekilde pay alındığını düşün artıkkk
ABC ~ 5 yıl önce
Yerli ve milli kahramanların daha fazla para versin onun da boyaması yapılsın.
~ 5 yıl önce
Firmanın başında almanlar var, türkler yok adam kendi kültürünü yansıtmak istiyor. Hep osmanlı hep osmanlı baydı artık. Görüntü çok iyi olmuş
Rem ~ 5 yıl önce
Sunexpress ucaklarida cizgi film gibi oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tr ~ 5 yıl önce
Trdekiler anca kokpit icinde sigara icsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 5 yıl önce
bizde polat alemdarın resmini ucagın ustune yapsak ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 5 yıl önce
Parayi veren düdügü calar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000