10 Temmuz 2019, Çarşamba 17:12:43

Spicejet teknisyeni feci şekilde can verdi: iniş takımlarına sıkıştı

Spicejet Havayolları'nın teknisyeni Kolkata'daki Netaji Subhas Chandra Bose Havalimanı'nda feci şekilde can verdi.
  • Task kartlardaki safety ile ilgili uyarılara ne kadar dikkat edilmesi gerektiğinin kanıtı gibi. Deactivated edilmeden iniş takım kapağını açıp içerisinde iş yaparsanız ve sizden habersiz birileri kokpitte birileri başka iş için hidrolik verdiği takdirde maalesef böyle üzücü bir durumla karşılaşabilirsiniz. Ölen arkadaşımızın Toprağı bol olsun.
  • Allah taksiratını affetsin (Göründüğü kadarıyla ön dikme değil,sağ ana dikme) Yanlış hatırlamıyorsam geçmişte benzer bir olay THY teknisyenininde başına gelmiş çok şükür ki sağ kalmıştı.
  • Ana dikme hatta sol ana dikme
  • tüm dünya gündemindeki fotolara baktım.ingilizce yayınlara da...yaptığınızın etik olmadığını düşünüyorum..hiçkimse böyle bir ölümü hak etmiyor..bu fotolarla olaya yaklaşımınızı doğru bulmuyorum...tüm dünya medyası sadece spyjet fotolarını paylaşarak haberi yaptı...thy deki ölümlü uçak kazalarındada tüm ülke medyası bu tip fotoları paylaşmaktan imtina gösterdiler...bu konuda editorun yorumu nedir.??
  • konuyla alakasız gelebilir ama havacılık çalışanlarının her birimi, özellikle operasyonun ontime olması için çalışan birimler aman uçağı zamanında döndürelim diye canla başla çalışıyor. Hiç gerek yok kardeşim patronlar para kazanacak diye deli gibi uğraşmaya, bırak uçak ne zaman kapatırsa kapatsın. Dikkatsizlik, yoğun stres altında çalışma bu gibi kötü sonuçlar doğurmaya her zaman gebedir. Hiçbirşey kendinden daha önemli değil.....

Spicejet Havayolları'nın teknisyeni Kolkata'daki Netaji Subhas Chandra Bose Havalimanı'nda feci şekilde can verdi. 

Hintli havayolu şirketi Spicejet'in Bombardier Q400 tipi uçağına bakım yapan teknisyen Rohit Pandey, uçağın ön dikmesi ile ilgilendiği sırada iniş takımlarının kapaklarına sıkıştı. 

Göğüs kısmı iniş takımlarının içerisinde kalan genç teknisyen olay anında hayatını kaybetti. 
 

Spicejet teknisyeni feci şekilde can verdi: iniş takımlarına sıkıştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Erc ~ 5 yıl önce
Task kartlardaki safety ile ilgili uyarılara ne kadar dikkat edilmesi gerektiğinin kanıtı gibi. Deactivated edilmeden iniş takım kapağını açıp içerisinde iş yaparsanız ve sizden habersiz birileri kokpitte birileri başka iş için hidrolik verdiği takdirde maalesef böyle üzücü bir durumla karşılaşabilirsiniz. Ölen arkadaşımızın Toprağı bol olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok yazık ~ 5 yıl önce
Allah taksiratını affetsin (Göründüğü kadarıyla ön dikme değil,sağ ana dikme) Yanlış hatırlamıyorsam geçmişte benzer bir olay THY teknisyenininde başına gelmiş çok şükür ki sağ kalmıştı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
b1 ~ 5 yıl önce
malesef sağ kalmamıştı flaperon arasında sıkışan kardeşimiz..
Qwerty ~ 5 yıl önce
On dikme olmasi lazim
Ana dikme ~ 5 yıl önce
Ana dikme hatta sol ana dikme

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mehmet atak ~ 5 yıl önce
tüm dünya gündemindeki fotolara baktım.ingilizce yayınlara da...yaptığınızın etik olmadığını düşünüyorum..hiçkimse böyle bir ölümü hak etmiyor..bu fotolarla olaya yaklaşımınızı doğru bulmuyorum...tüm dünya medyası sadece spyjet fotolarını paylaşarak haberi yaptı...thy deki ölümlü uçak kazalarındada tüm ülke medyası bu tip fotoları paylaşmaktan imtina gösterdiler...bu konuda editorun yorumu nedir.??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 5 yıl önce
konuyla alakasız gelebilir ama havacılık çalışanlarının her birimi, özellikle operasyonun ontime olması için çalışan birimler aman uçağı zamanında döndürelim diye canla başla çalışıyor. Hiç gerek yok kardeşim patronlar para kazanacak diye deli gibi uğraşmaya, bırak uçak ne zaman kapatırsa kapatsın. Dikkatsizlik, yoğun stres altında çalışma bu gibi kötü sonuçlar doğurmaya her zaman gebedir. Hiçbirşey kendinden daha önemli değil.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qwerty ~ 5 yıl önce
Yillarca aldiginiz egitim bu isi hem ontime hem de safe yapmaniz icin.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000