16 Ağustos 2011, Salı 11:40:45

SKYLIFE DERGİSİ iPAD’TE...

Türk Hava Yolları’nın uçak içi yayını olan SkyLife’ın iPad uygulaması Ağustos 2011 sayısı ile birlikte yayına girdi...
  • Apple Store 2. yorumu ben yazmıştım 1 hafta oldu ipadimde kullanıyorum, Şu an ipad üzerinde kullanılan dergilerin en kalitelisi olmuş tebrikler.
  • androide
Türk Hava Yolları’nın uçak içi yayını olan SkyLife, Ağustos 2011 sayısıyla birlikte iPad üzerinde de yerini almaya başladı. 27 Yıldır okurların beğenisine sunulan ve Türkiye’nin dışa açılan en önemli pencerelerinden biri olan derginin iPad versiyonundaki zengin içerikli uygulamalar ile okurlarına yeni bir deneyim sunuluyor. Türk Hava Yolları’nın SkyLife iPad versiyonu, sağladığı olanaklar doğrultusunda multimedya özleliklerini kullanarak dergi okuma deneyimini zenginleştiriyor.
 
iPad uygulaması, zenginleştirilmiş içeriği ile okurlara sürprizler sunuyor. Dergide yer almayan görselleri de içeren galeriler sayesinde işlenen konular okurlar için daha keyifli hale gelirken, uygulama içerisindeki videolar kimi zaman bir kültür sanat haberine kimi zaman bir film tanıtımına görsel zenginlik katıyor. Uygulamada yer alan müzik sayfaları tanıtılan konserlerin ve ses sanatçılarının eserlerinin bir kısmını anında dinletebiliyor. Ayrıca okurlar beğendikleri sayfaları işaretleyerek favoriler listesine atabilecekler, uygulamayı çeşitli sosyal medya ortamlarında değerlendirebilecekler.
 
App Store’da ücretsiz olarak okurlarına sunulan SkyLife iPad Edisyonu 2011 yılı içerisinde yayınlanan tüm sayılar da uygulamada erişilebilir durumda. Uygulama sürekli olarak yenilenerek ve geliştirilerek okurlarına yeni deneyimler sunmaya devam edecek.
 
Sözkonusu uygulamaya Apple Store’dan “Skylife” yazıp ulaşılabilir. 






 
SKYLIFE DERGİSİ iPAD’TE...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Apple Store 2. yorumu ben yazmıştım 1 hafta oldu ipadimde kullanıyorum, Şu an ipad üzerinde kullanılan dergilerin en kalitelisi olmuş tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
androide

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000