12 Temmuz 2022, Salı 12:51:18

Sky Cruise ne zaman göklere çıkacak?

Nükleer enerjiyle çalışacak devasa uçan otel Sky Cruise'un iddialı tasarım videosu yayınlandı. İlgi çekici tasarımın, 2040 yılına kadar gerçekleşebilecek bir proje olduğu belirtiliyor.
  • HAHAHHAHAHAHA
  • Bizim kaptanlar başvursun buralarda ağlıyacağına.
  • Dünyanın en saçma şeyi
  • İçindekiler açısından havada olması ile yerde olmasının farkı ne??? Havada olunca ne gibi bir artısı oluyor içinde kalanlar için? Mevsimi bahane edeceklere söylüyorum. Zaten her durumda uçağın içindesiniz. Gerekirse biner herhangi bir uçağa sıcak ülkelere de uçabilirsiniz. Nereden bakarsan bak saçma.
  • PERFECT
  • Bi de böle taramalı gibi bi şey koysunlar. Dıkş dıkş dıkş…
  • Vizyona ne zaman girecek izleyelim bu fantastik filmi.
  • Neden püfür püfür bir cruise gemisinde ya da deniz kıyısında tatil yapacağıma kapalı uçan bir AVM'nin içinde tatil yapayım ki. Ayrıca bir işin gücün çıksa tatili yarıda kesip bunu nasıl indirteceksin. Shuttle ile mi transferini sağlayacaklar. Tatil falan hikaye. Tatilden ziyade kıyamet günü uçağı olarak tasarlaniyor bu tip araçlar. Nükleer savaştan kaçıp yıllarca havada kalmak için uygun. İçine de her canlıdan 2 tane koydu mu al sana Nuh'un uçağı
  • Videodaki animasyondan öteye gidemez. Hükümetin 2023 vaatlerinin gerçekleşme şansı bu projenin gerçekleşme ihtimalinden yüksek. Ne nükleer uçağa yolcu koyabilirsin, ne AI ile pilot olur. Uçağın aerodinamik yapısı sorunlu. Havada, maintenance ise tam bir hikaye. Ortaokul seviyesi hayal olarak güzel.
  • Sorulacak o kadar çok soru var ki; fantaziden öteye geçemiyor.

Nükleer enerjiyle çalışacak devasa uçan otel Sky Cruise'un iddialı tasarım videosu yayımlandı. İlgi çekici tasarımın, 2040 yılına kadar gerçekleşebilecek bir proje olduğu belirtiliyor.

Yapay zeka yönetiminde ve nükleer enerjiyle çalışan 5 bin kişi kapasiteli iddialı bir uçan otel tasarımı paylaşıldı.

Devasa uçan otel konseptinde restoranlar, alışveriş merkezi, spor salonları, tiyatro ve yüzme havuzu bulunuyor.

Nükleer enerjiyle çalışacak devasa uçağın ayrıntılı animasyonunu hazırlayan Hashem Alghaili, bunun "ulaşımın geleceği" olabileceğini söylüyor.
Aylarca havada kalabileceği düşünülen tasarımın 2040 yılına kadar gerçeğe dönüştürülmesi hedefleniyor.

NÜKLEER YAKITA TEPKİ

Devasa uçan otel tasarımına nükleer enerjiyle çalışacağı için eleştiriler de geliyor.

Uçan otelin düşmesi durumunda büyük bir felakete yol açabileceği belirtiliyor.

Sky Cruise, tam 20 adet motoru bulunan ultra büyük bir uçak. Bu motorlar, nükleer füzyonla çalışıyor. Füzyon reaksiyonları sırasında ortaya çıkan enerjinin büyüklüğü de uçağın yıllar boyunca havada kalmasını sağlıyor.

Uçakların mükemmel teknolojiler olmadığının farkında olan tasarımcı, Sky Cruise bakımlarının da havada yapılacağını, bunun dünyada bir ilk olacağını ifade ediyor.

Bu devasa uçak, aslında bir kompleks. İçerisinde çok sayıda restoran, yüzme havuzu, AVM, tiyatro ve spor salonu barındıran hayali uçak, Alghili'ye göre düğün gibi organizasyonlar için de kullanılabilir. Ancak uçağın tasarımını gören kişiler bunun gerçeklikten çok uzak olduğunu söylüyorlar.

 

Sky Cruise ne zaman göklere çıkacak?

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

çömez km ~ 2 yıl önce
HAHAHHAHAHAHA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
112 Ap0 ~ 2 yıl önce
Bizim kaptanlar başvursun buralarda ağlıyacağına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Crap ~ 2 yıl önce
Dünyanın en saçma şeyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğruya doğru ~ 2 yıl önce
İçindekiler açısından havada olması ile yerde olmasının farkı ne??? Havada olunca ne gibi bir artısı oluyor içinde kalanlar için? Mevsimi bahane edeceklere söylüyorum. Zaten her durumda uçağın içindesiniz. Gerekirse biner herhangi bir uçağa sıcak ülkelere de uçabilirsiniz. Nereden bakarsan bak saçma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hastalıkta sağlıkta ~ 2 yıl önce
Buradaki mevzu kıyamet senaryosu.. Bir nevi atmosferde sığınak yapıyorlar..
WOW ~ 2 yıl önce
PERFECT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Herşey olur ~ 2 yıl önce
Bi de böle taramalı gibi bi şey koysunlar. Dıkş dıkş dıkş…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzelmiş ~ 2 yıl önce
Vizyona ne zaman girecek izleyelim bu fantastik filmi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi güzel de ~ 2 yıl önce
Neden püfür püfür bir cruise gemisinde ya da deniz kıyısında tatil yapacağıma kapalı uçan bir AVM'nin içinde tatil yapayım ki. Ayrıca bir işin gücün çıksa tatili yarıda kesip bunu nasıl indirteceksin. Shuttle ile mi transferini sağlayacaklar. Tatil falan hikaye. Tatilden ziyade kıyamet günü uçağı olarak tasarlaniyor bu tip araçlar. Nükleer savaştan kaçıp yıllarca havada kalmak için uygun. İçine de her canlıdan 2 tane koydu mu al sana Nuh'un uçağı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hikaye ~ 2 yıl önce
Videodaki animasyondan öteye gidemez. Hükümetin 2023 vaatlerinin gerçekleşme şansı bu projenin gerçekleşme ihtimalinden yüksek. Ne nükleer uçağa yolcu koyabilirsin, ne AI ile pilot olur. Uçağın aerodinamik yapısı sorunlu. Havada, maintenance ise tam bir hikaye. Ortaokul seviyesi hayal olarak güzel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fantazi ~ 2 yıl önce
Sorulacak o kadar çok soru var ki; fantaziden öteye geçemiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000