09 Şubat 2022, Çarşamba 09:41:10

Şirketler 2022 yaz uçuş programına hazır

2022 yaz sezonu öncesi hava yolu şirketleri uçuş planlarını hazırladı. Hava yolu şirketleri özellikle turistik bölgelerden yoğun uçuş yapacak.
  • Şubatta bile arka arkaya 6 gün ucuyoruz. Yazın patlayacaklar görecegiz hep birlikte. Pilot düşmanları anlamadı bir türlü!

2022 yaz sezonu öncesi hava yolu şirketleri uçuş planlarını hazırladı. Hava yolu şirketleri özellikle turistik bölgelerden yoğun uçuş yapacak.

Freebird Hava Yolları, Londra-Gatwick'ten Bodrum'a uçuş başlatacak, Antalya uçuşlarını ise iki katına çıkaracak.

Gatwick-Bodrum uçuşlarına 24 Mayıs'ta başlıyor

İngiltere'den Türkiye'ye dönük talep uçuş planlamalarına da yansıyor. Freebird Hava Yolları, 24 Mayıs'tan itibaren Londra Gatwick-Bodrum seferlerine başlıyor. Uçuşlar, Salı ve Cuma olmak üzere haftada iki gün icra edilecek.

Gatwick-Antalya uçuş sayısı iki katına çıkıyor

Turizmgüncel'de yer alan bilgilere göre; Freebird ayrıca, Gatwick-Antalya sefer sayısını ise iki katına çıkarıyor. 23 Mayıs'ta başlayacak uçuşlar Pazartesi, Salı, Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere haftada dört sefer olarak icra edilecek. Şirket, Gatwick-Antalya hattının, 30 Nisan'da başlayacak olan Manchester-Antalya uçuşlarını tamamlayacağını ifade etti.

SunExpress'ten yeni uçuşlar ve kapasite artışı

Öte yandan SunExpress'in Dublin-Antalya uçuşlarına 1 Haziran'dan itibaren başlıyor. Uçuşlar haftada (çarşamba) 1 olarak yapılacak. Şirketin Dublin-İzmir uçuşları ise hazirandan itibaren haftada 2'ye çıkıyor.

EasyJet'ten frekans artışı Wizz Air'den uçuş iptalleri

EasyJet Liverpool-Antalya uçuşlarını haziran sonrasında haftada iki frekansa çıkaracak. Wizz Air ise Roma-Bodrum ve Roma-Antalya uçuşlarını iptal etti. Şirketin Doncaster-Dalaman ve Luton-Antalya uçuşları ise planlandığı şekilde devam edecek.

Şirketler 2022 yaz uçuş programına hazır

Yorumlar

Hazır tabi ne demezs ~ 2 yıl önce
Şubatta bile arka arkaya 6 gün ucuyoruz. Yazın patlayacaklar görecegiz hep birlikte. Pilot düşmanları anlamadı bir türlü!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000