25 Mart 2022, Cuma 09:27:06

Sırbistan'a kimlikle seyahat edilebilecek

Türkiye ile Sırbistan arasında kimlikle seyahat dönemi başlıyor.
  • Kimlikle seyahatin yararlari nelerdir? Kimlikle cikildiginda yurtdisi harci odenecek mi?
  • Aman ne önemli. Para gelsin diye müslümanları katledenlere hizmete devam edin. Ayrıca niye güçlü,gelişmiş ülkelere kimlikle gidemiyoruz ama onlar bize günü geçmiş dahi olsa kimlikle gelip,9 ay çıkmadan kalıp,vergisiz ev,arsa alabiliyor? Hani kimseye ihtiyacımız yoktu,ekonomimiz çok iyiydi,herkes bize gıpta ediyordu,kıskanıyordu,ne oldu? Ülkeyi ekonomik,sosyal,siyasi, toplumsal,ticari,itibar her yönden iyice kötüye götürdünüz hamdolsun!!!

Türkiye ile Sırbistan arasında kimlikle seyahat dönemi başlıyor.

Türkiye Belgrad Büyükelçisi Hami Aksoy sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yakında Sırbistan'la kimlikle seyahat uygulamasına başlanılacağını duyurdu.  Aksoy yaptığı açıklamada “Yakında Sırbistan’la kimlikle seyahat uygulamasına başlıyoruz.” İfadelerini kullandı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy geçtiğimiz yıl ziyaret ettiği Sırbistan'da, Türk vatandaşlarının Sırbistan'a, Sırbistan vatandaşlarının ise Türkiye'ye pasaportsuz seyahat edebilmesini sağlayacak uygulama hakkında çalışma başlattıklarını duyurmuştu.

Sırbistan'a kimlikle seyahat edilebilecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Harc harc ~ 2 yıl önce
Kimlikle seyahatin yararlari nelerdir? Kimlikle cikildiginda yurtdisi harci odenecek mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kimlik ~ 2 yıl önce
Yurtdisi harci her halukarda odeniyor. Avantaji, hem pasaport sahibi olmayanlar da seyahat edebilecek, hem de pasaportu olup da kimlikle seyahat edenlerin pasaportuna damga vurulmamis olacagi icin yenge yurtdisina gidildigini bilmeyecek.
Hayır ~ 2 yıl önce
Kimlikle seyahat ederken yurt dışı çıkış harcı ödenmez. En azından Kıbrıs için durum bu. Yani özel bir anlaşma yoksa durum budur
Kimlik ~ 2 yıl önce
Aman ne önemli. Para gelsin diye müslümanları katledenlere hizmete devam edin. Ayrıca niye güçlü,gelişmiş ülkelere kimlikle gidemiyoruz ama onlar bize günü geçmiş dahi olsa kimlikle gelip,9 ay çıkmadan kalıp,vergisiz ev,arsa alabiliyor? Hani kimseye ihtiyacımız yoktu,ekonomimiz çok iyiydi,herkes bize gıpta ediyordu,kıskanıyordu,ne oldu? Ülkeyi ekonomik,sosyal,siyasi, toplumsal,ticari,itibar her yönden iyice kötüye götürdünüz hamdolsun!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yurdum ~ 2 yıl önce
Vatana hayırlı olsun sırbistan Türkiyeden pahalı bir ülke.Müslümanları katlettiler diye kendinizi parçalıyorsunuz,doğu müslaman müslümanı katlediyor sesinizi çıkartmįyorsunuz.Ne alaka sırplar müslümanları katlettiler diyebiliyorsunuz propaganda'dan başka bir gerçekliği yok ölen ortadoks çocukları insan değilmi.
Pinti ~ 2 yıl önce
Onlar dolar ve euro satın alıyor bize ise hiç satın alamıyoruz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000