06 Ağustos 2020, Perşembe 17:10:29

Singapur Havayolları A350-900 ile kargo hizmeti sunuyor

Singapur Havayolları, İstanbul'dan Singapur ve ötesine yapılacak kargo gönderilerinde benzersiz servis hizmeti sunuyor.
  • Taşımasınlar kargo, zarar ederler. Kilosunu 15-20$ arasında taşırsa anca kurtarır. THY bi gazla başladı şuan dehşet zarar ediyor deniyor. Birileri de yukarılara şu kadar ton yük taşıdık diye reklam yapıyor. Kaç para kazandık kârımız zararımız var mi diye soran yok. Sonra şirket tabi 2022 der ikramiyeleri kesiyorum der.
  • Çok yazık
  • Bizde qatarla B777-300ER ile deneyimsiz bir kargo hizmeti sunuyoruz . Kargonuz giderken rahat ediyor . TV izleyip , 5 yildiz konforla ucuyor.
  • Şaka mısınız?
  • Kabin ve kokpite laf utazan tgs li ve teknik arkadaşlara sesleriniyorum ne alaka bu haberin altına diyeceksiniz içimden geldi, kabin ve kokpitin maaşınızı konuşmaktan bıkmadınız mı? Ingilizceniz olsaydı birazcık uçucu personel olurdunuz böyle uzaktan fake fake yorum yazarsınız anca,
  • Vizyonu yerlerde değil göklerde!

Singapur Havayolları, İstanbul'dan Singapur ve ötesine yapılacak kargo gönderilerinde benzersiz servis hizmeti sunuyor. Dünyanın en modern uçak modellerinden biri olan A350-900 XWB ile Asya ve Avustralasya'nın birçok kentine bağlantı seçenekleri ile seferler düzenliyor.

Singapur Hava Yolları olarak yüksek kaliteli ve güvenilir lojistik çözümler sunuyoruz. Kapsamlı uçuş ağı ve yüksek standartlar sayesinde gönderilerin zamanında teslim edilmesini sağlıyor. Yolcu seferleri icra edilen A3500-900 tipi uçaklarla ile 30 ton, 110 metreküpe kadar veriliyor.

Her türlü kargo gönderi için müşterilerine kaliteli bir hizmet sunmayı taahhüt eden Singapur Havayolları'ndan konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

"Uzman kadro ve güçlü uçuş ağımız ile Singapur Hava Yolları'nın benzersiz kargo taşımacılığı kalitesinden yararlanmak için bize ulaşın. 

Yanıcı sıvıların, aşındırıcı ve radyoaktif maddelerin taşımasını yaparken, profesyonel uzmanlığa sahip güvenilir bir taşıyıcıya ihtiyacınız var.

Singapur Hava Yolları olarak, IATA Tehlikeli Maddeler Yönetmeliği'ne göre tehlikeli malların sevkiyatı için taşıma prosedürlerini sıkıca takip eden, yüksek eğitimli personellerle çalışıyoruz. Bu uzmanlığımız sayesinde yolcularımızı, mürettebatımızı, taşıdığımız malzemeleri ve doğamızı asla riske atmamış oluruz.

Tehlikeli madde gönderileriniz için kurallar ve sınırlandırmalar hakkında daha detaylı bilgi almak üzere bize ulaşabilirsiniz."

Singapur Havayolları A350-900 ile kargo hizmeti sunuyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Kargo ~ 4 yıl önce
Taşımasınlar kargo, zarar ederler. Kilosunu 15-20$ arasında taşırsa anca kurtarır. THY bi gazla başladı şuan dehşet zarar ediyor deniyor. Birileri de yukarılara şu kadar ton yük taşıdık diye reklam yapıyor. Kaç para kazandık kârımız zararımız var mi diye soran yok. Sonra şirket tabi 2022 der ikramiyeleri kesiyorum der.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
350 ~ 4 yıl önce
Çok yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
qatar ~ 4 yıl önce
Bizde qatarla B777-300ER ile deneyimsiz bir kargo hizmeti sunuyoruz . Kargonuz giderken rahat ediyor . TV izleyip , 5 yildiz konforla ucuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hahahah ~ 4 yıl önce
Şaka mısınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Capt 330 ~ 4 yıl önce
Kabin ve kokpite laf utazan tgs li ve teknik arkadaşlara sesleriniyorum ne alaka bu haberin altına diyeceksiniz içimden geldi, kabin ve kokpitin maaşınızı konuşmaktan bıkmadınız mı? Ingilizceniz olsaydı birazcık uçucu personel olurdunuz böyle uzaktan fake fake yorum yazarsınız anca,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
350 ~ 4 yıl önce
Vizyonu yerlerde değil göklerde!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000