06 Mart 2011, Pazar 09:40:28

Şemdinli'de hava hareketliliği

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde helikopter ve uçak trafiği yaşanıyor.
  • Arkadaşım bol keseden atıyorsun. Bir kere Cobra'larda tekerlekli iniş takımı bulunmaz, kızak tipi iniş takımı bulunur. Bu arada resimde gördüğün hava aracı İtalyan üretici Agusta firmasına ait T-129 ATAK helikopteridir. Paso atıyorsunuz, durun atmayın deyince de biz suçlu oluyoruz.
  • Peki bu fotoğrafın helikopter dışında (ki o da kobra değil süper kobra) olayın cereyan ettiği yerle bir alakası var mı yoksa arşivden mi?
  • '' Nush ile uslanmayana etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.'' Yediği çanağa hacet gören köpeklerdir. Cezalarını vermek gerek. Tail commeder.
İran ve Irak'a sınırı olan Şemdinli'de, dün öğle saatlerinde Yüksekova ilçesi istikametinden gelen iki savaş uçağı sınır bölgesine gittiği gözlenirken, dün akşam saatlerinde ise iki kobra helikopteri ilçe semalarında görüldü. Şemdinli'nin İran ve Irak sınır üçgeninde bulunan Alan bölgesine giden ve yaklaşık yarım saat geciken kobra tipi helikopterlerinin daha sonra yeniden Yüksekova ilçesi istikametine uçtuğu gözlendi.



Şemdinli'de hava hareketliliği

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşım bol keseden atıyorsun. Bir kere Cobra'larda tekerlekli iniş takımı bulunmaz, kızak tipi iniş takımı bulunur. Bu arada resimde gördüğün hava aracı İtalyan üretici Agusta firmasına ait T-129 ATAK helikopteridir. Paso atıyorsunuz, durun atmayın deyince de biz suçlu oluyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Peki bu fotoğrafın helikopter dışında (ki o da kobra değil süper kobra) olayın cereyan ettiği yerle bir alakası var mı yoksa arşivden mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
'' Nush ile uslanmayana etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.'' Yediği çanağa hacet gören köpeklerdir. Cezalarını vermek gerek. Tail commeder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000