28 Şubat 2019, Perşembe 09:27:09

Seferler 13 Mart'ta başlıyor

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Bursa ve Gaziantep arasında karşılıklı direkt uçuş seferlerinin 13 Mart'ta başlayacağı müjdesini sosyal medya hesabından verdi.
  • Siirt havaalanı ne zmn açılıyor
  • O MEYDANDA CELEBI VARKEN EVELALLAH IST FREKANSINI BILE YAKALAR SIZE INANIYORUZ SIZE GUVENIYORUZ
  • ANADOLUJET BİRDE DÜSSELDORF SEFERLERİNE BAŞLASANIZ ARTIK ÇOK İYİ OLACAK
  • Yenişehir de havalimanı olduğu sürece Bursa da havalimanı yok demektir (yazık 3 milyon Bursalıya)
  • Hainler Isiniz gücünüz THY ni zarara ugratmak ,bu ülkeye yarariniz yok bari zarar vermeyin sizi o meclise tasiyanlarin Allah ...sini versin
  • Haftasonu IGA da açılıyormuş
  • Bu uçuşla 2.994.521 Bursalı ve 2.028.563 G.antepli yanısıra 262.234 Yalovalı ve 142.541 Kilisli toplam 5.427.859 vatandaşın istifadesine açık bir kolay seyahat imkanı getirilmiş oluyor,hayırlı olsun.

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Bursa ve Gaziantep arasında karşılıklı direkt uçuş seferlerinin 13 Mart'ta başlayacağı müjdesini sosyal medya hesabından verdi.

Bursa Havalimanının daha etkin kullanılması yönünde önemli çalışmalar yapan AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Bursa'dan Ankara, Trabzon, Diyarbakır, Erzurum ve Muş karşılıklı direkt uçuş seferlerine Gaziantep'in de eklendiğini açıkladı.

Türk Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ile geçtiğimiz gün AK Parti Bursa Milletvekilleri Zafer Işık ve Refik Özen ile bir araya gelen Esgin, Bursa halkının havalimanının daha etkin kullanılması yönündeki ihtiyacını ve talebini aktarmıştı.

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin'i telefonla arayan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Gaziantep ve Bursa arasında karşılıklı direkt uçuş seferlerinin 13 Mart tarihinden itibaren haftanın üç günü gerçekleşeceği müjdesini verdi.

Kişisel sosyal medya hesaplarından müjdeli haberi kamuoyuna duyuran AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, şunları söyledi:

"AK Parti Bursa Milletvekilleri olarak havalimanımızın daha etkin kullanılması yönünde yoğun bir çalışma içerisine girdik. Ankara, Diyarbakır, Erzurum, Muş ve Trabzon direkt uçuşlarına, 12 yeni destinasyon ekleyerek aktarmalı uçuşları başlatmıştık. Şimdi de direkt uçuşlarla Gaziantep'i de ekledik. İnanıyorum havalimanımızı daha yoğun kullandıkça Adana, Sivas, Samsun'a direkt uçuş seferlerini da yakında başlatacağız. Bursa'mıza hayırlı olsun." 

Seferler 13 Mart'ta başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

??? ~ 5 yıl önce
Siirt havaalanı ne zmn açılıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kozluklu ~ 5 yıl önce
2 güne başlıyor, 6 Martta.
CHS ILE GUVENDE ~ 5 yıl önce
O MEYDANDA CELEBI VARKEN EVELALLAH IST FREKANSINI BILE YAKALAR SIZE INANIYORUZ SIZE GUVENIYORUZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FGH ~ 5 yıl önce
Kime güveniyorsun hacı.. Seni tanzim satış çadırında n ucuz biber patlıcan, nohut, mercimek, kuru fasulye almaya mahkum edenlere mi?
EMRULLAH ~ 5 yıl önce
ANADOLUJET BİRDE DÜSSELDORF SEFERLERİNE BAŞLASANIZ ARTIK ÇOK İYİ OLACAK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Malesef ~ 5 yıl önce
Malesef Anadolujet dış hat uçuşu yapmıyor, THY içindeki görev bölümüne paralel olarak. Ama yapılmak istenirse, sadece Bursa için, bir zorluk ve engel yok bence de. Özellikle de Anadolu'dan gelen seferlerin sıklığı artırılırsa, Anadolu yolcusu da bu seferleri kullanabilir.
EMRULLAH ~ 5 yıl önce
evet biliyorum anadolujet dış hat uçuşu yapmıyor ama dediginiz gibi istenirse yapılabilir. öger tarafından denenmiş bir hat zaten ara verildi germania tekrar başlayacaktı umarım bir firma tekrar bursayı düsseldorf a tekrar baglar
Emrullah ~ 5 yıl önce
İstenirse yurt dışı seferlerde yapılabilir diyorduk ve bugün Diyarbakır ve Gaziantep den Erbil e seferler başlayacak diye haber var umarım Bursa Düsseldorf da başlar
Bursa ~ 5 yıl önce
Yenişehir de havalimanı olduğu sürece Bursa da havalimanı yok demektir (yazık 3 milyon Bursalıya)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bursa ölçeği ~ 5 yıl önce
Haklısınız Bursa gibi bir kent için uzak bir havalimanı ayni sokıntı Denizli için de geçerli. Bursa zaten Ankara ve İstanbul’a yakın konumda. Bunun üstüne bir de havalimanı da şehre uzak olunca cazibesi azalıyor... Hızlı raylı sistemler ile belki çözülür havalimanı şehir merkezi ulaşımı
İstanbulun İlçesi Bursa ~ 5 yıl önce
Merkez Havalimanı yapılmadığı sürece Yenişehire gidip kim uçar.....
Korsanpilot ~ 5 yıl önce
Hainler Isiniz gücünüz THY ni zarara ugratmak ,bu ülkeye yarariniz yok bari zarar vermeyin sizi o meclise tasiyanlarin Allah ...sini versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müjde ~ 5 yıl önce
Haftasonu IGA da açılıyormuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
31 Mart ~ 5 yıl önce
Bu uçuşla 2.994.521 Bursalı ve 2.028.563 G.antepli yanısıra 262.234 Yalovalı ve 142.541 Kilisli toplam 5.427.859 vatandaşın istifadesine açık bir kolay seyahat imkanı getirilmiş oluyor,hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yıldırım ~ 5 yıl önce
225.000 Bilecikli ve 872.000 Eskişehirliyi de eklemek lazim
Bilecik ~ 5 yıl önce
225,000'lik Bilecik ve 875,000'lik Eskişehir de eklenebilir. En azından Eskişehir'in batı tarafı, ki tüm Eskişehir ilinin % 80'ini oluşturan Eskişehir kent merkezi de ilin batı tarafında. Mesafe 137 km. Eskişehir Esenboğa arası ise 271 km.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000