16 Haziran 2022, Perşembe 10:03:09

Seattle hattı için açılış töreni düzenlendi

Türk Hava Yolları'nın ABD'deki 12'nci uçuş noktası olan Seattle için THY Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat'ın da katıldığı bir tören düzenlendi.
  • rapor yani iş göremezlik raporu alınmaz, tıp fakültesi mezunu, çok değerli uzman bir doktor tarafından yazılır ki hasta olan kişi iyileşsin. ayrıca hasta bir kişinin uçuşa doktor tarafından gönderilmesi ve o uçağın başka meydana inmesi hatta gittiği yerden dönememesi gibi çoooooook maliyetli unsurlarda vardır. ama en önemlisi insan hayatı olduğu için, o çok değerli doktorlarımız bizleri koruyorlar. teşekkür ederim
  • Geçen günlerde emekli olan eski VIP kaptanımızın resimde yer alması? Yeni bir görevimi var bu arkadaşın…
  • Kaptanlar 5.bacağı yapmaya gitmiş, ara meydandaki 8 saatlik dinlenmeden dönüp, görevli pas uçuş için ekonomi sıralarından çıkamamışlar ondan fotografta gözükmüyorlar.
  • 1 md 5 şef 15 personel ile başlanır çiftlik gibi yani…
  • İşte pilotlara verilen değer. Adamların kafalar zor görünüyor. Ayıp ayıp. Bir Katar bir Emirates'te kaptanların böyle arkaya itildiği bir foto gördün mü? Bu foto hafızalarda kalsın. Seneye kaptan bulamayıp yine "aman gitmeyin maaşları artıracağız" diye kokpit kokpit gezip yalvarınca bu görüntüler hatırlatılacak. Hem öyle davranıp sonra da neyine güvenip 400 uçağa çıkmayı planlıyorsun. O kabin istemediği uçuşa gitmemek için son dakika ekip terminalinden hikaye rapor alırken kaptanın iki eli kanda olsa da gelmeye çalışıyor. Pilot düşmanı şirket !
  • ABD dekiler şimdi Süleymancı cumaları siyah takkeleri ile görebilirsiniz ama bu kadar karaktersizi bir arada zor görürsünüz ,cumaya gitmek için cami denen evden bozma yere girebilmek için icazet almanız gerekiyor, hepsi bu arada Türk düşmanı içten içe hepsi sahte evlilikler yaparak ABD vatandaşı olmuş konuşmalarda Türkiyeyi parasını küçümseyen değişik kafalar.
  • planlamanin kankalarina 'hibe edebilecegi' bir US hatti daha... Hayirli olsun
  • Hayırlı olsun. Başkan THY yeni yerlere uçsun personel ikramiye prim ödemesi yaparsa daha çok yere uçar motivasyon yüksek ve kesesi dolu personel her zaman başarı getiricektir.tam tersi durum ise olumsuz sonuçlar doğurur Ahmet başkan son derece pozitif gereken ikramiye prim ne varsa vericektir personel olarak bizde elimizden geleni yapacağız
  • 350 ile baslamissiniz seferlere, sanli bayragimizi gorduk QR ucusumuzdan, hayirli olsun.
  • Kaptanların arkaya atılması direk bir mesaj, şirket maillerindeki arka fotoda da aynısı yaptılar. Altın çamura düşse dahi değer kaybetmez. Hangi kariyeri yaparsanız yapın hangi torpille nereye gelirseniz gelin, bir pilotun sahip olduğu kabiliyet ve bilgiye ulaşamazsınız. Çünkü bu meslek çok iyi mental kondisyon ve kabiliyet gerektirir. Bugün ülkemizde değersizleştirilmeye çalışılsa da bu meslek bir çok çocuğun hayalini süslemeye devam edecek.

Türk Hava Yolları'nın ABD'deki 12'nci uçuş noktası olan Seattle için THY Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat'ın da katıldığı bir tören düzenlendi. 

Geçtiğimiz ayın 27'sinde İstanbul-Seattle seferleri başlatılmıştı. Ancak Bolat'ın yoğun mesaisi nedeniyle açılış töreni düzenlenememişti. Ahmet Bolat'ın da katıldığı bir uçuşla Seattle hattı için açılış töreni yapıldı.

Tören sonrasında yazılı bir açıklama yapan THY Yönetim Kurulu Başkanı Bolat, "ABD'deki 12. noktamız olan Seattle'a açılış töreni yapmak, acente ve turizm kuruluşlarına İstanbul'umuzu ve Türkiye'mizi tanıtmak için TK203 sefer sayılı uçuşumuzdayız. Her zamanki gibi leziz ikramlarımızı mükemmel bir şekilde sunan kabin ekibimize ve uçan şeflerimize teşekkür ediyorum. Bizleri Seattle’a ulaştıran ve açılış töreninde bizlere eşlik eden kaptanlarımıza teşekkür ediyor, bayrağımızı dünyanın dört bir köşesinde birlikte dalgalandırmaktan gurur duyuyorum" dedi.



Seattle hattı için açılış töreni düzenlendi

Yorumlar Tüm Yorumlar (54)

rapor işini malum kişiye anlatır gibi anlatıyorum ~ 2 yıl önce
rapor yani iş göremezlik raporu alınmaz, tıp fakültesi mezunu, çok değerli uzman bir doktor tarafından yazılır ki hasta olan kişi iyileşsin. ayrıca hasta bir kişinin uçuşa doktor tarafından gönderilmesi ve o uçağın başka meydana inmesi hatta gittiği yerden dönememesi gibi çoooooook maliyetli unsurlarda vardır. ama en önemlisi insan hayatı olduğu için, o çok değerli doktorlarımız bizleri koruyorlar. teşekkür ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emrkli ~ 2 yıl önce
Geçen günlerde emekli olan eski VIP kaptanımızın resimde yer alması? Yeni bir görevimi var bu arkadaşın…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptanlar ~ 2 yıl önce
Kaptanlar 5.bacağı yapmaya gitmiş, ara meydandaki 8 saatlik dinlenmeden dönüp, görevli pas uçuş için ekonomi sıralarından çıkamamışlar ondan fotografta gözükmüyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IL ~ 2 yıl önce
1 md 5 şef 15 personel ile başlanır çiftlik gibi yani…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 2 yıl önce
Malesef, 2 satis personeli haricinde kimse yok. Abd ki diger ofisler eleman gonderiyor…herkesi cok calistirip hatti actiriyorlar…gelen molla rahat etsin…
Pilotlar arkada? ~ 2 yıl önce
İşte pilotlara verilen değer. Adamların kafalar zor görünüyor. Ayıp ayıp. Bir Katar bir Emirates'te kaptanların böyle arkaya itildiği bir foto gördün mü? Bu foto hafızalarda kalsın. Seneye kaptan bulamayıp yine "aman gitmeyin maaşları artıracağız" diye kokpit kokpit gezip yalvarınca bu görüntüler hatırlatılacak. Hem öyle davranıp sonra da neyine güvenip 400 uçağa çıkmayı planlıyorsun. O kabin istemediği uçuşa gitmemek için son dakika ekip terminalinden hikaye rapor alırken kaptanın iki eli kanda olsa da gelmeye çalışıyor. Pilot düşmanı şirket !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ler ~ 2 yıl önce
Uçuşa gitmemek icin doktorun yanında ağlayan km gordum.
Kpt ~ 2 yıl önce
10 yıldır şirkette kaptan olarak uçuyorum, daha bir kez bile rapor almadım. Sayın başkan bu km ler bu şirketi bir gün batırırlar.
km ~ 2 yıl önce
rapor almak zorunda kalmıyorsunuz çünkü fiziksel olarak mütemadiyen zarar görmüyorsunuz ve sakatlanmıyorsunuz. yumuşacık koltukta oturup durduğunuzu unutmayın. elma ile armut ya. ne alaka!
kovulan km ~ 2 yıl önce
ABD dekiler şimdi Süleymancı cumaları siyah takkeleri ile görebilirsiniz ama bu kadar karaktersizi bir arada zor görürsünüz ,cumaya gitmek için cami denen evden bozma yere girebilmek için icazet almanız gerekiyor, hepsi bu arada Türk düşmanı içten içe hepsi sahte evlilikler yaparak ABD vatandaşı olmuş konuşmalarda Türkiyeyi parasını küçümseyen değişik kafalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Planlama Uzmani ~ 2 yıl önce
planlamanin kankalarina 'hibe edebilecegi' bir US hatti daha... Hayirli olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sadece onlar mı ~ 2 yıl önce
Kimler tayin oldu acep,hangi amerika ya da avrupa şehrinden oraya geçtiler acaba ya da kimin tanıdıkları olarak hooop çöktüler?
Hayırlı olsun ~ 2 yıl önce
Hayırlı olsun. Başkan THY yeni yerlere uçsun personel ikramiye prim ödemesi yaparsa daha çok yere uçar motivasyon yüksek ve kesesi dolu personel her zaman başarı getiricektir.tam tersi durum ise olumsuz sonuçlar doğurur Ahmet başkan son derece pozitif gereken ikramiye prim ne varsa vericektir personel olarak bizde elimizden geleni yapacağız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
QR dan tebrikler ~ 2 yıl önce
350 ile baslamissiniz seferlere, sanli bayragimizi gorduk QR ucusumuzdan, hayirli olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbus ~ 2 yıl önce
Yakında daha fazla 350 gelince daha çok göreceksiniz inşallah A350leri amerikalarda..77ler yallah cakartaya bkka Çine ve bazı afrikalara...
Kaptan ~ 2 yıl önce
Kaptanların arkaya atılması direk bir mesaj, şirket maillerindeki arka fotoda da aynısı yaptılar. Altın çamura düşse dahi değer kaybetmez. Hangi kariyeri yaparsanız yapın hangi torpille nereye gelirseniz gelin, bir pilotun sahip olduğu kabiliyet ve bilgiye ulaşamazsınız. Çünkü bu meslek çok iyi mental kondisyon ve kabiliyet gerektirir. Bugün ülkemizde değersizleştirilmeye çalışılsa da bu meslek bir çok çocuğun hayalini süslemeye devam edecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abartma ~ 2 yıl önce
Amma abartmışsın pilotluk mesleğini. Dünyada milyonlarca hava aracı uçuyor, hepsini de 1-2 pilot kullanıyor. Yani bu kadar insan süper zeki. Sanki bana dersin ki cerrah olmuş.. pilotluğa kadar ne zor meslekler var. Talimatlara uyarsan iyi bir pilot olmaman için sebep yok. Lütfen abartmayalım…
İs bulurlarsa ~ 2 yıl önce
O çocuklar devam eder tabiki, piyasada ilan yok,
Ek km ~ 2 yıl önce
Dünyanın bütün havayollarinda pazarlama aracı olarak kabin ekibi kullanır yolcuyu onlar çeker.bu kadar göz önünde olma merakın varsa gel kabine yetmiyor mu git fenomen ol manken ol akıl var mantık var niyetini çeksinler sn mi yoluyla ilgileneceksin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000