12 Ağustos 2020, Çarşamba 11:16:52

Savaş uçağının iniş sırasında tekerleği koptu!

Rusya'da iniş takımlarındaki bir tekeri kopan savaş uçağı havalimanına acil iniş yaptığı sırada büyük korku yaşandı.
  • Ben gecen kış o havalimanında kod adı pee. Deport olmuş türkiyeye geri yollanmistim.gerekçe ise Türk pasaport taşıyor olmamdi.

Rusya'nın Perm Bölgesi'nde Rusya Hava Kuvvetleri'ne bağlı MİG-31 tipi savaş uçağı eğitim uçuşu sırasında pilot inişe hazırlanırken iniş takımlarındaki tekerlerden birinin kopması üzerine büyük panik yaşandı. 

Bolshoye Savino şehrinde bulunan Perm Uluslararası Havalimanı'na bilgi verilerek pilot acil iniş için harekete geçti. Havalimanında yapılan hazırlık ve güvenlik önlemlerinin ardından savaş uçağı iniş denemesi yaptı. Pilot uçağı paraşüt açarak indirirken tekerlerinden biri kopan uçağın iniş takımlarından yere sürtünme sırasında alevler çıktı. Savaş uçağı büyük zorluklarla indirilirken uçağın pilotu dahil olaydan kimse zarar görmedi.

Uçak, sorunun giderilmesi için Perm'de bulunan askeri hava üssüne götürülürken yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Savaş uçağının iniş sırasında tekerleği koptu!

Yorumlar

3.dünya ülkesi vatandaşı ~ 4 yıl önce
Ben gecen kış o havalimanında kod adı pee. Deport olmuş türkiyeye geri yollanmistim.gerekçe ise Türk pasaport taşıyor olmamdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000