09 Nisan 2017, Pazar 20:52:55

Sani Şener kabin yasağını gündeme getirdi

TAV CEO'su Sani Şener, ACI Havalimanları Birliği Yönetim Kurulu Toplantısında ABD ve İngiltere'nin getirdiği yasağı gündeme taşıdı.
  • Alınan karar doğru veya yanlış. Bu kalıpta bir yöneticinin ortaya koyduğu basit bir tez, sonrasında bir de "inşallah" demesi komik. Bu iş böyle halledilseydi bizden fazla "inşallah maşallah" diyen bir millet yok. Hadi buyrun.
  • yapabilirsen bunları git trump'a anlat ondan sonra konuş. thy,pegasus vs iptal ettir uçak siparişlerini, elindekilerle yetinsinler var mı bunu yaptıracak gücün? kullandığın telefon bile amerikan malı, yeni havalanında kullanılan kablolar,elektronik sistemler alman malı, eğitim sistemimiz rezil, yetişmiş insanımızı torpil,hemşehricilik,yandaşçılık,siyasi sebeplerle işten atmışız ya iş vermemişiz ya da kaçırmışız,teknoloji,bilim,sanayi desen dışa bağımlıyız,hemen her şeyde adamların icatlarına muhtacız ya tepki verip almayacağız ya da alıyorsak da konuşmayacağız o kadar basit.
  • bu işler inşallah ve maşallah ile olmuyor icraatle oluyor. varsa gücün kısasa kısas de yaptırım uygula yoksa eyvallah de. bu dünyada iki büyük uçak üreten firma var airbus ve boeing ikisi de emperyalistlerin ve uygun görmedikleri hiçbir firmanın mesela tupolev gibi uçaklarının kendi ülkelerine uçmasına da izin vermiyorlar. ya bunların uçaklarını alıp istediğin yere uçacaksın ve onların her dediğine tamam diyeceksin ya da gidip brezilya firması ile ortak uçak yapıp domestik ve kısa mesafe uçacaksın. yapabilirsen tabii.
  • olaya bir de onların tarafından bakalım..emirates etihad qatar ve thy devletleri tarafından sübvanse edilip haksız rekabet ederken iyi bunun karşılığı bir şekilde verilince kötü öyle mi??
  • Dunya Besten buyuktur dedi, baska bir yigit Airbus Boeing'den buyuktur diyor. THY yonetimi H.wood artizlerine para dagitsin.
  • Cesaretli yürekli insanları severim gözünü budaktan sakınmayan parayı veren uçağı alan bizsek elbette ticarette seçme özgürlüğün var sadece Boeing e ihtar amaçlı aramızdaki anlaşmayı gözden geçirelim.diye bir ihtarname yolla işin rengi nasıl oluyor izlesin hem Airbus ta yeni uçaklar daha iyi ve ekonomik 777 nin yerine 350 yeni 330 neo lar alıcı bekliyor. Bir okuyucu yazmış Rusya ile buğday ithalatına nasıl % 130 vergi koyduksa aynı mantıgı boeing ede uygulayacaksın evin oğlu iyi evdekileri istemem mantığı
  • Bu ucuslar karsilikli degilmi. ACI uyesi havalimanlari ayni uygulamayi kendi otoritelerine yazili onermeli
  • Thy ceo sunun söylemesi gerekeni bu adam söylüyor biraz cesaret yav, George öyle uygun gördü deyip başını öne eğmeyeceksin. Sonraki siparişler için Airbus a ağırlık veriyorum de bak bakıyım adam kapında bitmiyor mu? Helal sana sani başkan
  • Bu isler oyle laf ederek tepki ile olmaz. O zaman alma ucak. Eger hem laf edip hala ucak almak zorunda kaliyorsan. Otur bir dusun neden bunlar basimiza geliyor
  • Mis gibi AIRBUS var uçan tabut boing ne yav?! Yıl olmuş 2017 hala filosuna boing katan var. Umarım THY ve diğer Türk şirketler bundan sonra sadece günümüz çağın üstün teknolojik şaheseri AIRBUS siparişi verirler.

TAV CEO'su Sani Şener, ACI Havalimanları Birliği Yönetim Kurulu Toplantısında ABD ve İngiltere'nin getirdiği yasağı gündeme taşıdı.

Facebook hesabından konuyla ilgili bir değerlendirmesini duyuran Şener; 'Halledeceğiz İnşallah' dedi.

Sani Şener şu açıklamayı yaptı:

ACI Havalimanları Birliği Yönetim Kurulu Toplantısında Ipadleri uçak içine alamama yasağına karşı yaptığım konuşmamı ve sunumumu ve bu konuda USA ve Avrupa havalimanları temsilcileri başta olmak üzere tüm kıta temsilcileri kabul etti. Airbus ve Boeing uçaklarını THY, Emirates ve Qatar'a satarken iyi, bu havayolları başarı olduğu zaman kötü. Amerika'ya uçmalarını engellemeye çalış, hem de güvenliği bahane ederek. Bir gateden binenler ipadle binebiliyor, Amerika'ya gidenler hemen yan gateden kullanamıyor... Halledeceğiz İnşallah...

Sani Şener kabin yasağını gündeme getirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

İnşallah ~ 7 yıl önce
Alınan karar doğru veya yanlış. Bu kalıpta bir yöneticinin ortaya koyduğu basit bir tez, sonrasında bir de "inşallah" demesi komik. Bu iş böyle halledilseydi bizden fazla "inşallah maşallah" diyen bir millet yok. Hadi buyrun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sani efendi ~ 7 yıl önce
yapabilirsen bunları git trump'a anlat ondan sonra konuş. thy,pegasus vs iptal ettir uçak siparişlerini, elindekilerle yetinsinler var mı bunu yaptıracak gücün? kullandığın telefon bile amerikan malı, yeni havalanında kullanılan kablolar,elektronik sistemler alman malı, eğitim sistemimiz rezil, yetişmiş insanımızı torpil,hemşehricilik,yandaşçılık,siyasi sebeplerle işten atmışız ya iş vermemişiz ya da kaçırmışız,teknoloji,bilim,sanayi desen dışa bağımlıyız,hemen her şeyde adamların icatlarına muhtacız ya tepki verip almayacağız ya da alıyorsak da konuşmayacağız o kadar basit.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saniciğim ~ 7 yıl önce
bu işler inşallah ve maşallah ile olmuyor icraatle oluyor. varsa gücün kısasa kısas de yaptırım uygula yoksa eyvallah de. bu dünyada iki büyük uçak üreten firma var airbus ve boeing ikisi de emperyalistlerin ve uygun görmedikleri hiçbir firmanın mesela tupolev gibi uçaklarının kendi ülkelerine uçmasına da izin vermiyorlar. ya bunların uçaklarını alıp istediğin yere uçacaksın ve onların her dediğine tamam diyeceksin ya da gidip brezilya firması ile ortak uçak yapıp domestik ve kısa mesafe uçacaksın. yapabilirsen tabii.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi güzel de ~ 7 yıl önce
olaya bir de onların tarafından bakalım..emirates etihad qatar ve thy devletleri tarafından sübvanse edilip haksız rekabet ederken iyi bunun karşılığı bir şekilde verilince kötü öyle mi??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir Karadenizli ~ 7 yıl önce
Dunya Besten buyuktur dedi, baska bir yigit Airbus Boeing'den buyuktur diyor. THY yonetimi H.wood artizlerine para dagitsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ilki ~ 7 yıl önce
Arap degil mi o? Oyle Karadenizli mi olur.
....... ~ 7 yıl önce
Cesaretli yürekli insanları severim gözünü budaktan sakınmayan parayı veren uçağı alan bizsek elbette ticarette seçme özgürlüğün var sadece Boeing e ihtar amaçlı aramızdaki anlaşmayı gözden geçirelim.diye bir ihtarname yolla işin rengi nasıl oluyor izlesin hem Airbus ta yeni uçaklar daha iyi ve ekonomik 777 nin yerine 350 yeni 330 neo lar alıcı bekliyor. Bir okuyucu yazmış Rusya ile buğday ithalatına nasıl % 130 vergi koyduksa aynı mantıgı boeing ede uygulayacaksın evin oğlu iyi evdekileri istemem mantığı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ACI ~ 7 yıl önce
Bu ucuslar karsilikli degilmi. ACI uyesi havalimanlari ayni uygulamayi kendi otoritelerine yazili onermeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AKILLI ~ 7 yıl önce
AMERRICAN UCAK GORDUN ISTANBULA KONAN AIRFORCE 1 E UYGULANABILIR SNIN BU AKLINLA EGER GUCLYSE KCN
Helal ~ 7 yıl önce
Thy ceo sunun söylemesi gerekeni bu adam söylüyor biraz cesaret yav, George öyle uygun gördü deyip başını öne eğmeyeceksin. Sonraki siparişler için Airbus a ağırlık veriyorum de bak bakıyım adam kapında bitmiyor mu? Helal sana sani başkan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jjj ~ 7 yıl önce
Bu isler oyle laf ederek tepki ile olmaz. O zaman alma ucak. Eger hem laf edip hala ucak almak zorunda kaliyorsan. Otur bir dusun neden bunlar basimiza geliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AIB ~ 7 yıl önce
Mis gibi AIRBUS var uçan tabut boing ne yav?! Yıl olmuş 2017 hala filosuna boing katan var. Umarım THY ve diğer Türk şirketler bundan sonra sadece günümüz çağın üstün teknolojik şaheseri AIRBUS siparişi verirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000