22 Temmuz 2022, Cuma 14:52:53

Sancak Inflight Service'ten Flaş Açıklama

SunExpress Hava Yolları'nın personele ve yolcuya ikram ettiği yemeklerin içinden salyangoz, böcek, yılan başı gibi akıl almaz şeylerin çıkmasından sonra şirketin ikram hizmetlerini üstlenen Sancak Inflight Service'ten açıklama geldi.
  • Arkadaşlar ben çalıştığım 9 yılda havalimanındaki işim gereği bütün yemek firmalarına girdim eldivensiz galoşsuz ve bonesiz çalışanı görmedim ki en fazla saç kılı çıkar oda mümkün değil çünkü bone var her yerde çürük elma yokmudur bunu çalışan biri yapamazmı veya uçuş ekibi de yapar salatada salyangoz olur bunlar doğranıyor bütün marul verilmiyor nasıl olurda canlı olur saksıyı çalıştırın gelelim yılan kafasına yılanı eline alıp başını kesen varmı onun ne işi var peki yılanın geri kalan kısmı nerde oda Bi restarantta şiş kebap yapmışlardır dimi şubatta ihale varmış bunu yapan Sancaktar çalışana para teklif edip başka firma yaptırdı yada aynı şekilde uçuş ekibine teklif edildi akla gelen bu
  • Daha dün sunexpress ile uctum bulgur pilavı köfte istedim üstü küflü cıktı. Yazık calısanlar bin bir özür diledi. Kabin ekibinin ne sucu var hepimiz herşeyi biliyoruz. Bilmeyenlere yutturmaya calısıyorlar işte yazık.
  • Aynen kasıtlı koyduk aynen. Salatanın açılmamış ambalajının içinde canlı kelebek gördük. Sefer bitti hala canlıydı. Rapor ettik. Anca çocuk kandırırsınız.
  • KANDIRILDIK diye bağırsaydınız bari
  • Bence :)ılıçdaroğlu'nun işi
  • Yılan kafası kepazelikte master derecesi....ulan ikramdan kıl çıkar hani en kötü o bile iğrenç Yılan kafası nedir arkadaş yuh ki ne yuh....
  • Medyaya servis yapan kişi/kişiler numune teslimi yapabildi mi ben kaçırdım? Ekiplerin bu cisimleri uçağa götüremediği taşıyamadığı yerde tedarikçiler nasıl taşıyabilir? Araştırma yapılıyordur mutlaka ama en önemli dayanak numune yemek numunesi..(Ortada yokmuş) Değerli ustalar oyun oynarken havayollarına da zarar var ortada hem de iyi veya kötü ekmek yenilen büyük bir havayoluna
  • Kabin ekipleri o kadar guvenlik kontrollerinden geçip ceplerinde bu surungeni kasıtlı taşıdılar öyle mi ?
  • Ya bırak salatalara ne ısıl işlemi uyguluyorsun. Salyangoz salatanın içinden çıktı. Hemen inkar,dıj güçler, kılışdar. Suç sizde değil defalarca yazılan raporlara rağmen sizinle devam edenlerde.
  • Gerçekten bu söylediğinizin işe yarayacağına inandınız mı? Ya siz gerçekten insanlarla dalga geçiyorsunuz. Sunexpresse yemeklerden çıkan böcekler yüzünden özür mektubu göndermediniz mi? Her uçuşumda sizin özür mektuplarınızı gördüm bu kadar insan yalan mı söylüyoruz? Hadi yılan kafasını sümüklü böceği EKİP yemeğine bizler attık? Yanımızda da bunlarla işe gidiyoruz diyelim (havalimanı güvenlik noktalarından yanımda yılan kafasıyla geçmem de tuhaf), o zaman yolcu yemeklerinden çıkan kurtlar böcekleri de yolcu yanında getirdi öyle mi? Yani sizin yemeklerinizi yiyen herkes yanında börtü böcek haşerat taşıyor ki size komplo kurulabilsin? Ya siz kimsiniz be. Kimsiniz de size komplo kurulsun! Kabul edip özür dileyip sebeplerini ortadan kaldırmaya çalışacağınıza onca çalışana attığınız iftiranın altında kalın inşallah. Bir de ordan burdan troll yorumlar atıyorsunuz nasıl da korkmuşsunuz üşenmeden 50 tane hesaptan kendinizi savunan yorumlar yazıyorsunuz. UCUZSUNUZ

SunExpress Hava Yolları'nın personele ve yolcuya ikram ettiği yemeklerin içinden salyangoz, böcek, yılan başı gibi akıl almaz şeylerin çıkmasından sonra şirketin ikram hizmetlerini üstlenen Sancak Inflight Service'ten açıklama geldi.

AirportHaber'in dün okuyucularına duyurduğu olay sonrası hem SunExpress hem de ikram hizmetleri şirketi Sancak Inflight Service yetkilileri harekete geçti. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Sancak Inflight Service, "Yemeklerin içinden çıktığı iddia edilenlerin hiçbiri şirketimiz tarafından üretilen yemeklerin içinde (uçak içi ikram üretimi tesislerinde kullanılan teknik ve ısı koşulları nedeniyle) barınması mümkün olmayan, dışarıdan ve sonradan konulmuş ve çekimler yapıldıktan sonra kaybolmuş ve fiziki hallerine hiçbir zaman ulaşılamamış objelerdir" ifadelerini kullandı.

İşte o açıklamanın tamamı:

"AirportHaber sitesinde 21 Temmuz 2022 tarihinde şirketimiz tarafından SunExpress Havayollarına servis edilen yemeklere yönelik olarak “SunExpress’in Uçak İçi Yemeğinden Yılan ve Salyangoz Çıktı” başlıklı bir haber (“Haber”) yayımlanmıştır.

Havacılık sektörünün tüm paydaşları tarafından da bilindiği üzere şirketimiz kurulduğu günden bu yana ülkemizin ve dünyanın birçok havayoluna kaliteli ve lezzetli uçak içi ikram servisini uluslararası ve ulusal havacılık standartlarına tam ve eksiksiz uyum içinde veren deneyimli bir havacılık işletmesidir. Tesislerimizin tümü havaalanlarının içinde bulunmakta olup, yemeklerimiz en yüksek standartta mutfak ekipmanları ve ham madde ile birçok hijyen ve kalite kontrolüne tabi olarak üretilmekte ve hava ulaşımının ve seyrüsefer güvenliğinin sıkı kurallarına bağlı olarak uçaklara yüklenmektedir.

Haberde adı geçen SunExpress Havayolları da bilindiği üzere yakın zamanda filosunu ve uçuş ağını daha da büyütme kararı almış ülkemizin ve Avrupa’nın popüler tatil havayolu ve şirketimizin değerli bir müşterisidir ve uçak içi ikram servisleri ile ilgili olarak “yeniden bir ihale sürecine girmiştir”.

Haber ve içeriğinde yer alan fotoğraflarda yemeklerin içinden çıktığı iddia edilenlerin hiçbiri şirketimiz tarafından üretilen yemeklerin içinde (uçak içi ikram üretimi tesislerinde kullanılan teknik ve ısı koşulları nedeniyle) barınması mümkün olmayan, dışarıdan ve sonradan konulmuş ve çekimler yapıldıktan sonra kaybolmuş ve fiziki hallerine hiçbir zaman ulaşılamamış “objelerdir”.

İlgili habere konu fotoğrafları üreten, servis eden ve şirketimiz aleyhine kasıtlı olarak bu eylemlere girişmiş olanların tespit edilmesi ve cezalandırılması için gerekli hukuki takibe başlandığını bildirir ve bundan sonraki süreçte maksatlı olarak şirketimiz aleyhine geliştirilebilecek buna benzer haksız eylemlere itibar edilmemesini rica ederiz."

Sancak Inflight Service'ten Flaş Açıklama

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Eski havalimanı çalışanı ~ 2 yıl önce
Arkadaşlar ben çalıştığım 9 yılda havalimanındaki işim gereği bütün yemek firmalarına girdim eldivensiz galoşsuz ve bonesiz çalışanı görmedim ki en fazla saç kılı çıkar oda mümkün değil çünkü bone var her yerde çürük elma yokmudur bunu çalışan biri yapamazmı veya uçuş ekibi de yapar salatada salyangoz olur bunlar doğranıyor bütün marul verilmiyor nasıl olurda canlı olur saksıyı çalıştırın gelelim yılan kafasına yılanı eline alıp başını kesen varmı onun ne işi var peki yılanın geri kalan kısmı nerde oda Bi restarantta şiş kebap yapmışlardır dimi şubatta ihale varmış bunu yapan Sancaktar çalışana para teklif edip başka firma yaptırdı yada aynı şekilde uçuş ekibine teklif edildi akla gelen bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi bakalım ~ 2 yıl önce
Daha dün sunexpress ile uctum bulgur pilavı köfte istedim üstü küflü cıktı. Yazık calısanlar bin bir özür diledi. Kabin ekibinin ne sucu var hepimiz herşeyi biliyoruz. Bilmeyenlere yutturmaya calısıyorlar işte yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 2 yıl önce
Aynen kasıtlı koyduk aynen. Salatanın açılmamış ambalajının içinde canlı kelebek gördük. Sefer bitti hala canlıydı. Rapor ettik. Anca çocuk kandırırsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ütopya ~ 2 yıl önce
Numunenin sterilize koşullarda alınarak nasa eli ile hıfzısıhhaya iletilmesini müteakiben numune analiz sonuçlarının da vatikan tarafından abd yüksek senatosu onayına sunulması gerekiyor aksi halde bu bir komplodur. ekip yanında kelebek ve japon yapıştırıcısı getirerek ilgili eylemi gerçekleştirdi kabul edilir.
Ütopya ~ 2 yıl önce
Numunenin sterilize koşullarda alınarak nasa eli ile hıfzısıhhaya iletilmesini müteakiben numune analiz sonuçlarının da vatikan tarafından abd yüksek senatosu onayına sunulması gerekiyor aksi halde bu bir komplodur. ekip yanında kelebek ve japon yapıştırıcısı getirerek ilgili eylemi gerçekleştirdi kabul edilir.
km ~ 2 yıl önce
KANDIRILDIK diye bağırsaydınız bari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hurdaci ~ 2 yıl önce
Bence :)ılıçdaroğlu'nun işi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F.A ~ 2 yıl önce
Yılan kafası kepazelikte master derecesi....ulan ikramdan kıl çıkar hani en kötü o bile iğrenç Yılan kafası nedir arkadaş yuh ki ne yuh....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X ~ 2 yıl önce
Igrenc
Ey Cemaat ~ 2 yıl önce
Medyaya servis yapan kişi/kişiler numune teslimi yapabildi mi ben kaçırdım? Ekiplerin bu cisimleri uçağa götüremediği taşıyamadığı yerde tedarikçiler nasıl taşıyabilir? Araştırma yapılıyordur mutlaka ama en önemli dayanak numune yemek numunesi..(Ortada yokmuş) Değerli ustalar oyun oynarken havayollarına da zarar var ortada hem de iyi veya kötü ekmek yenilen büyük bir havayoluna

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bi bitmediniz ~ 2 yıl önce
Abicim kim uçuş sonuna kadar yanında yılan salyangoz numunesi taşır? Kaldıki yazdığımız raporların ucu bucağı yok! Numuneyi saklasak bile siz ona da YEMEKTEN ÇIKTIĞI NE MALUM dersiniz. İğrençsiniz be
Tabii tabii.. ~ 2 yıl önce
Kabin ekipleri o kadar guvenlik kontrollerinden geçip ceplerinde bu surungeni kasıtlı taşıdılar öyle mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Crew meal ~ 2 yıl önce
Doğru düzgün ekip yemeği yüklemezseniz olacağı budur.
pardon? ~ 2 yıl önce
yaptı yapmadı bilemem. benim takıldığım nokta, ekipler ne tür bir güvenlik kontrolünden geçiyor acaba? kapı dedektörü ne zaman alarm verse, çantanızda ne zaman şüpheli birşey görsek " dünyanın hiç bir yerinde ekipler guvenlik kontrolünden geçmez! bu salaklık bir tek Türkiyede, ozellikle istanbulda var. yok uçakta balta var yok levye benim elimde yok bu memlekete 30 yıl hizmet ettim, sen kimsin benim cantami acacak, beni kontrol edeceksin" diye ortalığı ayağa kaldıran kim acaba? bir guvenlik ;)
Cpt ~ 2 yıl önce
Ya bırak salatalara ne ısıl işlemi uyguluyorsun. Salyangoz salatanın içinden çıktı. Hemen inkar,dıj güçler, kılışdar. Suç sizde değil defalarca yazılan raporlara rağmen sizinle devam edenlerde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haha ~ 2 yıl önce
Görünen bir salata değil eğilip bakın sıcak yenen bir makarna
Trol sancak ~ 2 yıl önce
Gerçekten bu söylediğinizin işe yarayacağına inandınız mı? Ya siz gerçekten insanlarla dalga geçiyorsunuz. Sunexpresse yemeklerden çıkan böcekler yüzünden özür mektubu göndermediniz mi? Her uçuşumda sizin özür mektuplarınızı gördüm bu kadar insan yalan mı söylüyoruz? Hadi yılan kafasını sümüklü böceği EKİP yemeğine bizler attık? Yanımızda da bunlarla işe gidiyoruz diyelim (havalimanı güvenlik noktalarından yanımda yılan kafasıyla geçmem de tuhaf), o zaman yolcu yemeklerinden çıkan kurtlar böcekleri de yolcu yanında getirdi öyle mi? Yani sizin yemeklerinizi yiyen herkes yanında börtü böcek haşerat taşıyor ki size komplo kurulabilsin? Ya siz kimsiniz be. Kimsiniz de size komplo kurulsun! Kabul edip özür dileyip sebeplerini ortadan kaldırmaya çalışacağınıza onca çalışana attığınız iftiranın altında kalın inşallah. Bir de ordan burdan troll yorumlar atıyorsunuz nasıl da korkmuşsunuz üşenmeden 50 tane hesaptan kendinizi savunan yorumlar yazıyorsunuz. UCUZSUNUZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000