30 Eylül 2022, Cuma 12:06:03

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın Metrosu Ne Zaman Açılacak?

Test sürüşü 12 Eylül'de gerçekleştirilen Pendik - Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattının açılış tarihi belli oldu.
  • Tuzla'dan da olsa keşke direk oraya bizde rahatlasak oralara gitmektense Şifa'dan direk binip Sabiha'da inebilsek. Belki iyi biri olursak onu bile görebiliriz kim bilir :)
  • İstanbul Hava Limanı metro hattı ne zaman açılacak en son kasım ayında açılacak demişti bakan ama beş defa tarih açıkladı hiçbiri tutmadı bakalım artık
  • 04.12.2014 ihaleye çıkılmış, 16.03.2014 tarihinde sözleşme imzalanmış 1080 günde tamamlanması beklenen ancak 02 Ekim 2022 bitirilen bir metro hattıdır. Bu hat bitirilinceye kadar IGA’yı yapıp bitirdiler, işletmeye başladılar, çevre yolları bitirdiler, metro yaptılar, başka başka metro hatları yapmaya devam ediyorlar. Sabiha Gökçen ikinci pistin ne zaman bitirileceği meçhul, havalimanı dışındaki iki tünelden biri yıllardır kapalı, biri açık. Yandaşa-kandaşa kepçe, vatandaşa cendere. Ulaştırma bakanlığı yaptı IBB yapmadı. IBB yapsaydı neden bu zamana bitmedi. Halka hizmet hakka hizmet iken neden bu siyaset dindar nesil tamam iken kindar nesil niye.
  • Hayırlı olsun..
  • Hahhh hah ha
  • SANKİ UZAYA İNSAN GÖNDERİYOR BEN GİBİ GARİB İŞÇİLER 11.00 DEN SONRA İST MARMARAY ÇALIŞMIYOR BİZ GECE İŞÇİLERİ NE İLE EVİMİZE GİDELİM. SABAHA KADAR EN AZINDAN SAATTE BİR SERVİS OLSUN BUNUN MASRAFINI İSTANBUL HALKI ÖDEMİYORMU. KAFASI HALK VE MEMLEKET İÇİN ÇALIŞAN SİYASETÇİ ÇIKMAYACAKMI KOCA TÜRKİYEDEN.

Yeni metro hattının açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımı ile 2 Ekim Pazar günü gerçekleşecek. Pendik Tavşantepe’den başlayıp Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na ulaşan hattın 7,4 kilometre uzunluğunda olduğunu ve 4 istasyonu bulunduğunu belirten Bakan Karaismailoğlu'nun açıklamalarına göre Pendik - Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu Kadıköy - Kartal metro hattıyla birleştirilecek.

Hattın işletmeye alınması ile Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı arası seyahat süresi 10 dakika, İstanbul Anadolu Adliyesi-Sabiha Gökçen Havalimanı arası 12 dakika, Kadıköy-Fevzi Çakmak (Hastane) arası 42 dakika, Kurtköy Sanayi-Çamlıca arası 45 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı-Çamlıca arası 48 dakika, Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı arası 50 dakika, İstanbul Havalimanı-Sabiha Gökçen Havalimanı arası 100 dakika olacak.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın Metrosu Ne Zaman Açılacak?

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Orhan ~ 2 yıl önce
Tuzla'dan da olsa keşke direk oraya bizde rahatlasak oralara gitmektense Şifa'dan direk binip Sabiha'da inebilsek. Belki iyi biri olursak onu bile görebiliriz kim bilir :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlısı ~ 2 yıl önce
İstanbul Hava Limanı metro hattı ne zaman açılacak en son kasım ayında açılacak demişti bakan ama beş defa tarih açıkladı hiçbiri tutmadı bakalım artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
metro mu o da ne ~ 2 yıl önce
04.12.2014 ihaleye çıkılmış, 16.03.2014 tarihinde sözleşme imzalanmış 1080 günde tamamlanması beklenen ancak 02 Ekim 2022 bitirilen bir metro hattıdır. Bu hat bitirilinceye kadar IGA’yı yapıp bitirdiler, işletmeye başladılar, çevre yolları bitirdiler, metro yaptılar, başka başka metro hatları yapmaya devam ediyorlar. Sabiha Gökçen ikinci pistin ne zaman bitirileceği meçhul, havalimanı dışındaki iki tünelden biri yıllardır kapalı, biri açık. Yandaşa-kandaşa kepçe, vatandaşa cendere. Ulaştırma bakanlığı yaptı IBB yapmadı. IBB yapsaydı neden bu zamana bitmedi. Halka hizmet hakka hizmet iken neden bu siyaset dindar nesil tamam iken kindar nesil niye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcu ~ 2 yıl önce
Hayırlı olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Wqwq ~ 2 yıl önce
Hahhh hah ha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GARİBAN ~ 2 yıl önce
SANKİ UZAYA İNSAN GÖNDERİYOR BEN GİBİ GARİB İŞÇİLER 11.00 DEN SONRA İST MARMARAY ÇALIŞMIYOR BİZ GECE İŞÇİLERİ NE İLE EVİMİZE GİDELİM. SABAHA KADAR EN AZINDAN SAATTE BİR SERVİS OLSUN BUNUN MASRAFINI İSTANBUL HALKI ÖDEMİYORMU. KAFASI HALK VE MEMLEKET İÇİN ÇALIŞAN SİYASETÇİ ÇIKMAYACAKMI KOCA TÜRKİYEDEN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 2 yıl önce
Yoo istanbul ödemedi. Ulaştırma bakanlığı yaptı.
Vatandaş ~ 2 yıl önce
Ulaştırma Bakanlığı yapmış yani Türkiye Cumhuriyeti , İstanbul Cumhuriyeti'ne hibe olarak mı metro yapmış demek istiyorsunuz?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000