21 Mart 2021, Pazar 13:19:19

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yüzler gülmeye başladı

Türkiye'nin en büyük iki havalimanından biri konumundaki İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda pandemi sonrası toparlanma süreci devam ediyor.
  • Personelin yüzü gülmüyor, bu işin sonunda çok canlar yanar herkesin canına tak etti! Ucuz havayolları hem yolcusunu hem personelini mağdur ediyor, yetti artık.
  • Gel ne olursan ol yine gel, virüs falan farketmez, yeter ki cebinde dolar olsun.
  • Tüm hava yollarımız başarılar dilerim bol kazançlar dilerim
  • Uçuşların neredeyse durduğu şu ortamda bile ikinci pist açılamadıktan sonra yüzler nasıl gülüyor? Hele bir de işler normalleşmeye başlarsa tek pistli zavallı havaalanı olacak malesef.

Türkiye'nin en büyük iki havalimanından biri konumundaki İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda pandemi sonrası toparlanma süreci devam ediyor.

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle seferlerini durduran yabancı havayollarının uçuşlarına yeniden başlamasının yanı sıra Pegasus ve Türk Hava Yolları'nın alt markası AnadoluJet de yeni dış hat uçuş noktaları açarak, frekans artırıyor.

Havalimanının işletmecisi İSG'den yapılan açıklamada, Türkiye'de aşı programlarının devreye girmesiyle havalimanları ve ülke genelinde sıkı salgın tedbirlerinin uygulanması sonrasında uluslararası uçuşlarda hareketlenmeler yeniden başladı.

Geçtiğimiz günlerde Azeri hava yolu şirketi  Buta Airways, 1 yıl aradan sonra yeniden Sabiha Gökçen uçuşlarına başlamıştı. Buta Airways ara verdiği seferlerine yeniden yapan dokuzuncu havayolu şirketi oldu.

Buta Airways'in dışında Air Arabia, Air Arabia, Qatar Airways, Nile Air, Salam Air, Pobeda, Flydubai ve Jazeera Airways Covid-19 nedeniyle durdurdukları Sabiha Gökçen Havalimanı seferlerini yeniden başlatmıştı.

Air Astana'nın düşük maliyetli havayolu şirketi Fly Arystan'ın da 28 Mart itibarıyla Türkistan ile Sabiha Gökçen Havalimanı arasında seferlere başlaması bekleniyor.

PEGASUS VE ANADOLUJET DE YENİ HATLAR AÇIYOR

Türkiye'nin en büyük düşük maliyetli hava yolu şirketi Pegasus, 28 Mart’ta Ukrayna’nın Odessa kentine haftada iki gün uçmaya başlayacak.

Şirket, 7 Mayıs’tan itibaren de Gürcistan’ın Batum kentine haftada iki gün sefer düzenleyecek.

Pegasus'un da önümüzdeki günlerde hem yeni dış hat noktalarını açıklaması hem de mevcut dış hat sefer sayılarını artırması bekleniyor.

Anadolu Jet de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yaptığı dış hat seferlerini artırma ve yeni noktalara uçma kararları alarak, mart ayı itibarıyla yeni adımlar attı. 11 Mart'ta İran’ın Urumiye kentine haftada 2 gün uçma kararı alan AnadoluJet, 19 Mart'ta da Bakü'ye haftada karşılıklı 2 sefer düzenleyecek. 

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yüzler gülmeye başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Personel ~ 3 yıl önce
Personelin yüzü gülmüyor, bu işin sonunda çok canlar yanar herkesin canına tak etti! Ucuz havayolları hem yolcusunu hem personelini mağdur ediyor, yetti artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İrfan ~ 3 yıl önce
Gel ne olursan ol yine gel, virüs falan farketmez, yeter ki cebinde dolar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekli ~ 3 yıl önce
Tüm hava yollarımız başarılar dilerim bol kazançlar dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mezun Pilot ~ 3 yıl önce
Madem böyle uçuşları artıyor, o zaman pilot alımlarını açsalar da bu başarıları sayesinde hepimizin yüzü gülse.
Ulkeye bak ~ 3 yıl önce
Diger havalimanı iş yapsın diye birini baltalıyor. Tabii buna gelene kadar dincisi tacizcisi hırsızı, akepelisi var...
Yolcu ~ 3 yıl önce
Uçuşların neredeyse durduğu şu ortamda bile ikinci pist açılamadıktan sonra yüzler nasıl gülüyor? Hele bir de işler normalleşmeye başlarsa tek pistli zavallı havaalanı olacak malesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
5 liye peşkeş ~ 3 yıl önce
karşı taraf ağlamasın diye açılmıyor
Sayin Yolcu , ~ 3 yıl önce
Eski günlere bir dönelim pist tartışması yapılır. Yorum yaparken biraz daha içi dolu ve yapıcı olmanızı rica ederim. Şu an keşke havacılığın tek derdi ikinci pist çalışması olsa.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000