30 Ekim 2016, Pazar 08:30:22

Rusya-Mısır seferleri yeniden başlıyor

Rusya Ulaştırma Bakanı Maksim Sokolov, Rusya ile Mısır arasındaki uçak seferlerine yeniden başlanmasıyla ilgili kararın yılsonuna kadar alınabileceğini söyledi.
  • Geçen haberlerde yer almıştı. Mısır sembolik 1 dolar ücret karşılığında 2 adetti sanırım, Fransız malı helikopter gemisini Rusyaya verdi. Aynı gemilerin Fransa tarafından Rusyaya satışına ambargo koyulmuştu. Amerika bu konuda illaki müdahil olmuştur. Ambargo Mısırın oyuna girmesiyle delindi. Rusyada bu muhtemel koyduğu iyilik şartına istinaden, Mısırın ağzına daha netlik kazanmayan bir bal çaldı. Uçuşları yeniden başlatmak gibi.. Haberleri iyi okuduğumuzda satır aralıklarından anlaşılan bu.. Yaza Mısır,Tunus vs ülkeler Rusya pazarıyla çalışmaya başlarsa, Türkiye olarak çok kötü bir rekabetin ortasında kendimizi bulabiliriz. Kıran kırana ve fizibiliteden uzak fiyat rekabeti.. Mısır savaşır gibi mücadele edecektir rakipleriyle. Malum iki yıldır harap halde turizmi. Yine derdi Türkiyeye.. 2017 kolay bir sezon olmayacak. Çok çalışmak gerekli. Allah yardımcımız olsun.
  • Cskal rusya herkedi turizmle kendine bagliyor sesini ciksrtani tokatloyor turizm sopasiyla:)

Rusya Ulaştırma Bakanı Maksim Sokolov, Rusya ile Mısır arasındaki uçak seferlerine yeniden başlanmasıyla ilgili kararın yılsonuna kadar alınabileceğini söyledi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sokolov, "Eğer Mısırlı meslektaşlarımız bizi aralık ayına kadar davet ederse ve grup hızlıca çalışıp raporu hazırlarsa, bunu ülke yönetimine sunacağız. Yönetim de bu yönde karar alırsa, uçuşlar yılsonuna kadar başlayabilir. Ancak bunlar şu anda sadece birer varsayım" dedi.

‘SADECE BİR ÖNERİ HENÜZ YERİNE GETİRİLMEDİ'

Mısır makamlarının Rusya'nın havaalanı güvenliğiyle ilgili önerilerinin çok önemli bölümünü yerine getirdiğini de kaydeden Sokolov, "Sadece bir öneri henüz yerine getirilmedi. Bu öneri, çalışanların havaalanlarına biyometrik sistemle giriş yapması ile alakalı. Bunun da önümüzdeki haftalar da uygulanmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Rus Airbus A321 uçağı 31 Ekim'de Mısır'ın Sina Yarımadası'nda düşmüş ve 224 kişi hayatını kaybetmişti. Uçağın düşürülmesini IŞİD üstlenmişti. Rusya, güvenlik gerekçesiyle Mısır ile hava trafiğini askıya almıştı. (Sputnik)

Rusya-Mısır seferleri yeniden başlıyor

Yorumlar

iş başka ~ 7 yıl önce
Geçen haberlerde yer almıştı. Mısır sembolik 1 dolar ücret karşılığında 2 adetti sanırım, Fransız malı helikopter gemisini Rusyaya verdi. Aynı gemilerin Fransa tarafından Rusyaya satışına ambargo koyulmuştu. Amerika bu konuda illaki müdahil olmuştur. Ambargo Mısırın oyuna girmesiyle delindi. Rusyada bu muhtemel koyduğu iyilik şartına istinaden, Mısırın ağzına daha netlik kazanmayan bir bal çaldı. Uçuşları yeniden başlatmak gibi.. Haberleri iyi okuduğumuzda satır aralıklarından anlaşılan bu.. Yaza Mısır,Tunus vs ülkeler Rusya pazarıyla çalışmaya başlarsa, Türkiye olarak çok kötü bir rekabetin ortasında kendimizi bulabiliriz. Kıran kırana ve fizibiliteden uzak fiyat rekabeti.. Mısır savaşır gibi mücadele edecektir rakipleriyle. Malum iki yıldır harap halde turizmi. Yine derdi Türkiyeye.. 2017 kolay bir sezon olmayacak. Çok çalışmak gerekli. Allah yardımcımız olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rusya ~ 7 yıl önce
Cskal rusya herkedi turizmle kendine bagliyor sesini ciksrtani tokatloyor turizm sopasiyla:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000