02 Ağustos 2010, Pazartesi 23:34:35

RUSYA'DA UÇAK DÜŞTÜ

Rusya'nın Sibirya bölgesinde iç hat seferini yaparken düşen Katekavia Havayolları'na ait uçaktaki 15 kişiden 8'inin kurtulduğu açıklandı.
  • şimdi ben şunu söylemek istiyorum . Ölen yabancı olabilir. ama unutmayınki bu dünyadaki tüm insanlar bir insandan yaratılmıştır. hepimiz Hz. Adem efendimizin torunlarıyız. şimdi Rahmet etmenin anlamını bana tam bir açarmısın arkadaşım. Ben şöyle düşünüyorum yabancıda olsa ölen insan için inandığı din ne olursa olsun onlarında günahları vardır elbet. biz rahmet etmekle inandığı tanrısı ne olursa olsun tanrısı onun günahlarını affetsin demeye getiriyoruz. Arkadaşımda bu düşünceyle yazmıştır o allah rahmet eylesin ibaresini diye düşünüyorum. Bilmem yanlışmı düşünüyorum. saygılar.
  • Aslında dünyanın en sağlam uçaklarından biridir. Lakin bakımsızlık tüm mekanik araçlarda olduğu gibi bunlarında sonunu getiriyor işte. Yoksa bu uçakların en az 50 yıl uçmaması için bir neden yoktur. Antanov'lar Boeing'e veya Airbus'a benzemezler.
  • müslüman olmayana rahmet okunmaz beyefendi.
  • Öncelikle kazada hayatını kaybedenlere Allah Rahmet eylesin.. Ben putinin veya medvedin yerinde olsun bütün rus yapımı uçakları yere indirir sıkı bir kontrolden geçiririm. Artık rus uçakların uçacak hali kalmamış, bakımsızlıktan mıdır yoksa artık uzun süredir uçmaktan metal yorgunluğu mudur yoksa teknolojisi eskidiğinden olsa gerek vgeya pilotaj veya hava durumdan dolayıdır,yazık bir sürü insan kazada habire ölüyor. Bizim bayramlar sonrası yaşanan trafik kazaları gibi rusya da uçak kazası oluyor..
  • Bölgesel hava taşımacılığı için imal edilmiş, 2 adet turboprop (pervaneli) motora sahip ATR72 muadilinde bir uçak. Uçağın kırım yapmasına ne sebep oldu acaba? Hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet diliyorum..

Rusya Acil Durumlar Bakanlığının açıklamasında, Krasnoyarsk-İgarka seferini yaparken inişe geçtiği sırada düşen Antonov 24 tipi yolcu uçağında toplam 10 yolcu, 5 mürettebat bulunduğu ve kazadan 8 kişinin sağ kurtulduğu belirtildi.

Açıklamada, ölü sayısının 7 olduğu ifade edildi. Bakanlıktan daha önce yapılan açıklamada, kaza sırasında uçakta bulunan toplam 15 kişinin öldüğü bildirilmişti.

Uçağın, Rusya'nın 37 kilometre kuzeybatısında yer alan Krasnoyarks kentindeki Yemelyanovo Uluslararası Havalimanı merkezli Katekavia Havayolları'na ait olduğu belirlendi.




 



Fotoğraf: Ria Novosti
RUSYA'DA UÇAK DÜŞTÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
şimdi ben şunu söylemek istiyorum . Ölen yabancı olabilir. ama unutmayınki bu dünyadaki tüm insanlar bir insandan yaratılmıştır. hepimiz Hz. Adem efendimizin torunlarıyız. şimdi Rahmet etmenin anlamını bana tam bir açarmısın arkadaşım. Ben şöyle düşünüyorum yabancıda olsa ölen insan için inandığı din ne olursa olsun onlarında günahları vardır elbet. biz rahmet etmekle inandığı tanrısı ne olursa olsun tanrısı onun günahlarını affetsin demeye getiriyoruz. Arkadaşımda bu düşünceyle yazmıştır o allah rahmet eylesin ibaresini diye düşünüyorum. Bilmem yanlışmı düşünüyorum. saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aslında dünyanın en sağlam uçaklarından biridir. Lakin bakımsızlık tüm mekanik araçlarda olduğu gibi bunlarında sonunu getiriyor işte. Yoksa bu uçakların en az 50 yıl uçmaması için bir neden yoktur. Antanov'lar Boeing'e veya Airbus'a benzemezler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
müslüman olmayana rahmet okunmaz beyefendi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Öncelikle kazada hayatını kaybedenlere Allah Rahmet eylesin.. Ben putinin veya medvedin yerinde olsun bütün rus yapımı uçakları yere indirir sıkı bir kontrolden geçiririm. Artık rus uçakların uçacak hali kalmamış, bakımsızlıktan mıdır yoksa artık uzun süredir uçmaktan metal yorgunluğu mudur yoksa teknolojisi eskidiğinden olsa gerek vgeya pilotaj veya hava durumdan dolayıdır,yazık bir sürü insan kazada habire ölüyor. Bizim bayramlar sonrası yaşanan trafik kazaları gibi rusya da uçak kazası oluyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bölgesel hava taşımacılığı için imal edilmiş, 2 adet turboprop (pervaneli) motora sahip ATR72 muadilinde bir uçak. Uçağın kırım yapmasına ne sebep oldu acaba? Hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet diliyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000