07 Mart 2018, Çarşamba 13:57:20

Rusya'da helikopter düştü!

Reuters haber ajansı, Çeçenistan'da Mi-8 tipi bir helikopterin düştüğü ve en az 7 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.
  • Yine bir hava araci “kazasi” yine Rusya. Simdi teknik ariza sakizini tekrardan agizlarina alacaklar. Ortada buyuk bir gorunmeyen ama apacik bir savas oldugu belli. “Teknik ariza” lara sebep olan fail kim biliyor muyuz? Evet. Hedef kim ve ne biliyor muyuz? Evet. Sebep sadece teknik ariza mi? Inanalim mi?
  • Çeçenistanda kartlar yeniden dağıtılıyor
  • Noluyo bu ruslara
  • Vatanını savunan militan mı oluyor.!
  • Abd nin oldugu her yerde islamci teror orgurleri vardir nokta

Rusya Federasyonu'na bağlı Çeçenistan Cumhuriyeti'nde Mi-8 tipi bir helikopterin düştüğü ve en az 7 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Rus haber ajansı RİA Novosti'nin bölge kaynaklarına dayandırarak verdiği habere göre, Rusya Sınır Güvenlik Güçleri'ne ait olduğu düşünülen Mi-8 tipi helikopter Çeçenistan’da düştü.

İlk belirlemelere göre, helikopterde 9 kişinin bulunduğu bilgisine yer verilen haberde, kaza nedeniyle en az 7 kişinin yaşamını yitirdiği belirtildi.

Kazaya ilişkin resmi bir açıklama henüz yapılmazken, çok sayıda ambulansın bölgeye sevk edildiği ifade edildi.

Rusya, Çeçenistan bölgesinde İslamcı militanlarla mücadele ediyor. Bölgede sık sık Rus güvenlik güçleri ile İslamcı militanlar arasında çatışmalar yaşanıyor. 

Rusya'da helikopter düştü!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Inandik mi? ~ 6 yıl önce
Yine bir hava araci “kazasi” yine Rusya. Simdi teknik ariza sakizini tekrardan agizlarina alacaklar. Ortada buyuk bir gorunmeyen ama apacik bir savas oldugu belli. “Teknik ariza” lara sebep olan fail kim biliyor muyuz? Evet. Hedef kim ve ne biliyor muyuz? Evet. Sebep sadece teknik ariza mi? Inanalim mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Büyük resim ~ 6 yıl önce
Çeçenistanda kartlar yeniden dağıtılıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bico ~ 6 yıl önce
Noluyo bu ruslara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çeçen ~ 6 yıl önce
Vatanını savunan militan mı oluyor.!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir vatandas ~ 6 yıl önce
Abd nin oldugu her yerde islamci teror orgurleri vardir nokta

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000