19 Nisan 2022, Salı 14:05:34

Rusya uçuşlarındaki belirsizlik sürüyor!

Rusya-Türkiye hattındaki uçuş sınırlamalarının turist sayısında önemli ölçüde azalmaya ve tur fiyatlarında pahalanmaya yol açabileceği belirtiliyor.
  • Kırgızistan garanti vermişmiş, aynı garanti bizden de bekleniyormuş. Kırgızistan’la biz birmiyiz? Kırgızistan’ın yurt dışı bağlantılı uçuş sayısı kaçmış, hangi riskten bahsediliyormuş ? Bu 1 İkincisi de bu kadar da aciz duruma düştüğümüzü belli etmeyin arkadaş. Gelinde üstüne biz para verelim durumundayız. Her türlü inisiyatif neden bizden bekleniyor ? Bu 2 Ruslar Türkiye’ye vizesiz gelirken kendi vatandaşın vizesiz gidemiyor. Vize alma derdine düşmüş vatandaşının kaç para ödediği biliniyor mu ?
  • Belirsizlik varsa kesinti yapın kokpitten. Yüzde 50 kesin. Kesintiden sonra İşler iyiye giderse ufak bir miktar ikramiye verirsiniz.

Rusya-Türkiye hattındaki uçuş sınırlamalarının turist sayısında önemli ölçüde azalmaya ve tur fiyatlarında pahalanmaya yol açabileceği belirtiliyor. Diğer yandan Rusya, dış destinasyonlara sefer yapacak uçaklarına el konulmayacağına dair garanti taleplerini sürdürüyor.

Kommersant gazetesinin görüştüğü sektör uzmanları, Türkiye’yi 2,5 ile 3,5 milyon Rus turistin ziyaret edebileceğini, ancak Rus hava yollarının kendi uçaklarıyla en fazla 500 bin yolcu taşıyabileceklerini belirtti.

THY, Yekaterinburg-İstanbul seferlerini 15 Mayıs’a kadar durdurmuştu.

TourDomRu, THY’nin Ufa’dan planlanan seferlerinin de başlamadığını bildirirken Kommersant, bunun Rosaviatsiya’nın uçuş sınırlamasından kaynaklanabileceğini yazdı.

Öte yandan Kommersant haberinde, THY’nin Rusya için 25 ek uçuş koyarak haftalık sefer sayısını 300’e çıkarmayı planladığı aktarıldı.

Rusya Başbakan Yardımcısı Andrey Belousov, Rus hava yolu şirketleri bünyesindeki 571 yabancı uçağın sefer düzenleyebileceğini, ancak yabancı leasing şirketlerinin talebiyle bu uçaklara el konulmasından endişe edildiğini söyledi.

Rusya Ulaştırma Bakanlığı yetkilileri, şu ana kadar yalnızca Kırgızistan’ın uçakların kendi topraklarında kalacağına ve el konulmayacağına dair garanti verdiğini, Türkiye’den henüz bu konuda bir bilgi alınmadığını belirtti. (TürkRus)

Rusya uçuşlarındaki belirsizlik sürüyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

~ 2 yıl önce
Kırgızistan garanti vermişmiş, aynı garanti bizden de bekleniyormuş. Kırgızistan’la biz birmiyiz? Kırgızistan’ın yurt dışı bağlantılı uçuş sayısı kaçmış, hangi riskten bahsediliyormuş ? Bu 1 İkincisi de bu kadar da aciz duruma düştüğümüzü belli etmeyin arkadaş. Gelinde üstüne biz para verelim durumundayız. Her türlü inisiyatif neden bizden bekleniyor ? Bu 2 Ruslar Türkiye’ye vizesiz gelirken kendi vatandaşın vizesiz gidemiyor. Vize alma derdine düşmüş vatandaşının kaç para ödediği biliniyor mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plt ~ 2 yıl önce
Belirsizlik varsa kesinti yapın kokpitten. Yüzde 50 kesin. Kesintiden sonra İşler iyiye giderse ufak bir miktar ikramiye verirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Işte ~ 2 yıl önce
Deha bi ceo, namuslu ticaret erbabi.Yarin gel başla baskanim.
Işte ~ 2 yıl önce
Deha bi ceo, namuslu ticaret erbabi.Yarin gel başla baskanim.
Işte ~ 2 yıl önce
Deha bi ceo, namuslu ticaret erbabi.Yarin gel başla baskanim.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000