03 Temmuz 2020, Cuma 00:11:00

Rusya uçuş yasağı süresini uzattı

Rusya Federal Havacılık Kurumu'nun (Rosaviatsiya), Covid-19 salgını nedeniyle uluslararası tarifeli ve charter seferlerine uygulanan yasağı 1 Ağustos'a kadar uzattığı bildirildi.
  • Pardon abi yanlis anlasilma oldu
  • Geçen yaz sezon 15 milyon 20 milyon turist geldi rekor kirdik diyenlere bu sezon sinek avlamalar
  • Oldumu şimdi, mevlit ve sadi ormanı kesti, kırk tane sprinter dizdi. Sprinterler çürüyor ormanın içinde. Şimdi ne yiyecekler. Vah mevlit vah. Sadi ormanı kestin sprinterler kaldı elinde. Beş tane de vito hediye etmeye kalktın, sırada ne var? Artık mevlitle beraber expo parkta çiğ köfte gecesi yapar yersiniz.
  • Dostum Putin ile konuşmuştu hemen sınırları açalım vatandaşların buraya tatile gelsinler demişti o da olumlu yanıt vermişti hani ne oldu yine mi bizi kandırdılar ?
  • THY hala bilet satıyor. THY'nin adı sanal uçuran havayolu olarak kalacak.Dün Moskova'dan arkadaşım Türkiye'ye uçuş görüyorum geleceğim demişti.Ben de uçuşların gerçekleşeği kesin değil dedim.Bana neden o zaman bilet satıyorlar diye sordu.Bizim havayolu kendine kaynak oluşturmak için uçmasa da bilet satıyor diyemedim.
  • Rusya Bağlantılı şirketler için farketmez. Bunun uzak doğusu var. Rus turist gelmez ise , turizm bana göre başlamış sayılmaz. 1 ay sonra olur uzak doğu olur. Olsun bu sene olmadı. Avrupa ülkelerine uçan şirketler için daha zor günler bekliyor.
  • Antalya esnafi oteller personel allah yardimciniz olsun.
  • Sinek avlar bu sezon ayni 2016 sezonu olduğu gibi allah sabır versin iş bekleyenlerden

Rusya Federal Havacılık Kurumu'nun (Rosaviatsiya), Covid-19 salgını nedeniyle uluslararası tarifeli ve charter seferlerine uygulanan yasağı 1 Ağustos'a kadar uzattığı bildirildi.

Moskova’nın Domodedovo Havalimanı ve S7 havayolu şirketinden yapılan açıklamada, Rosaviatsiya’dan Rusya’ya giriş ve çıkışlara uygulanan yasağın 1 Ağustos’a kadar uzatıldığı yönünde bilgi alındığı ifade edildi.

Rosaviatsiya, mart sonundan itibaren her ay konuyla ilgili bildiriler yayınlıyor. Rusya’da, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle tüm uluslararası tarifeli ve charter uçuşları yasak, bu da ülkeye giriş ve çıkışların yasak olduğu anlamına geliyor.

Tahliye amaçlı seferler, kargo, posta, tıbbi ve insani uçuşlar ile servis amacıyla yapılan boş uçak nakli, yakıt ikmali amacıyla Rusya’ya iniş yapan transit seferler ve hükümetin kararıyla düzenlenen bazı uçuşlar istisna tutuldu.

Rosaviatsiya Başkanı Aleksandr Neradko, haziran başında hükümete dış hat seferlerini yeniden başlatma planını sunmuştu. Plan, ilk aşamada Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) üyesi ülkelere uçuşların başlatılmasını, daha sonra epidemiyolojik duruma diğer ülkelerin de açılmasını öngörüyor. Neradko’nun planı henüz hükümetin onayını almadı.

Daha önce Rusya Ulaştırma Bakanı Yevgeniy Ditrih, önce iç hatların güvenli olduğundan emin olmaları gerektiğini, sonra sınırların açılacağını dile getirmişti.

Rusya uçuş yasağı süresini uzattı

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Eyyyy rusya ~ 4 yıl önce
Pardon abi yanlis anlasilma oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sisi ~ 4 yıl önce
Geçen yaz sezon 15 milyon 20 milyon turist geldi rekor kirdik diyenlere bu sezon sinek avlamalar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya ~ 4 yıl önce
Oldumu şimdi, mevlit ve sadi ormanı kesti, kırk tane sprinter dizdi. Sprinterler çürüyor ormanın içinde. Şimdi ne yiyecekler. Vah mevlit vah. Sadi ormanı kestin sprinterler kaldı elinde. Beş tane de vito hediye etmeye kalktın, sırada ne var? Artık mevlitle beraber expo parkta çiğ köfte gecesi yapar yersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi yapmis ~ 4 yıl önce
Bu ulkede sayistasin islevini bitirdi yolsuzluk yapan gerici yobazlar. Kim senin vaka sayina inanir? Kimse. O yuzden alınan karar dogrudur
Galaksinin lideri ~ 4 yıl önce
Dostum Putin ile konuşmuştu hemen sınırları açalım vatandaşların buraya tatile gelsinler demişti o da olumlu yanıt vermişti hani ne oldu yine mi bizi kandırdılar ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanal Uçuş ~ 4 yıl önce
THY hala bilet satıyor. THY'nin adı sanal uçuran havayolu olarak kalacak.Dün Moskova'dan arkadaşım Türkiye'ye uçuş görüyorum geleceğim demişti.Ben de uçuşların gerçekleşeği kesin değil dedim.Bana neden o zaman bilet satıyorlar diye sordu.Bizim havayolu kendine kaynak oluşturmak için uçmasa da bilet satıyor diyemedim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanal Uçuş ~ 4 yıl önce
Saat 14:08 Thy hala Rusya gidiş-gelişli bilet satıyor. Thy uçuş planlama yapanlar en iyi ihtimalle uyuyor ya da burada bir hileli işlem var.Bu kadar ağır yazmazdım ama çok sinirlendim.
afaCadet ~ 4 yıl önce
ben gayet rahat söylüyorum almayın bilet falan diye
Rusya ~ 4 yıl önce
Rusya Bağlantılı şirketler için farketmez. Bunun uzak doğusu var. Rus turist gelmez ise , turizm bana göre başlamış sayılmaz. 1 ay sonra olur uzak doğu olur. Olsun bu sene olmadı. Avrupa ülkelerine uçan şirketler için daha zor günler bekliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ferdi ~ 4 yıl önce
Antalya esnafi oteller personel allah yardimciniz olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antalya ~ 4 yıl önce
Sinek avlar bu sezon ayni 2016 sezonu olduğu gibi allah sabır versin iş bekleyenlerden

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000