22 Eylül 2019, Pazar 09:21:44

Rusya F-35 için “fiyasko” dedi

ABD ile Rusya arasında S-400 hava savunma sistemi ve F-35 savaş uçağı konularındaki söz dalaşı devam ediyor.
  • bizimde su ücretler görünmez gerçekten ele geçen para hemen uçuyor gidiyor borç oldu herşey daha da 8-9 ay var nerden baksan
  • biz kediyiz f35 ise et
  • Millet de oynuyor ama. Biri de adam gibi tepki vermiyor. Mesela İsrail onca insanımızı öldürdü başkan önce kükredi sonra kipalıları sarayda ağırladı,haklarında açılan davayı da geri çekti alınan tazminat da ailelere ödenmedi. Rusya ve Abd'yi anlatmaya gerek yok sanırım.
  • abd'deki vergi mükelleflerini bırak önce sen kendilerininkine bak. ne arasan her türlü dümen bolca var ülkende. daha düne kadar abd'den yardım alıyordunuz,mallarınızı almasalar aç kalacaktınız ne çabuk unuttun ruski?
  • İsrail Rusya ile Anlaştığı için S400 F35 görünce sağır dilsiz oluyor Rusya ABD İsrail dünya yi parmaginda oynatip para ve maddiyat kazanıyorlar
  • almanlar olmasa teknolojik olarak bir hiçtin tıpkı abd gibi...
  • İnsallah artıkın kendi jet imizi kulançaz
  • Patriotların pek işe yaramadığını altı bataryanın kurulu olduğu Suudi Arabistan’da gördük. Buna karşılık İsrail F-35’lerinin yol geçen hanına çevirdiği Suriye hava sahasında da S-400’lerin tek atış yapmaması, onların da pek işe yaramayacağından korkulduğu için gibi. Acaba bizlere bu iki ülke de sona borusu mu kakalamaya çalışıyor?

NATO’nun Avrupa ve Afrika Hava Kuvvetleri sorumlusu ABD’li General Jeffrey Harrigian’ın “Rusya bize saldırırsa onların batıya en yakın toprak parçası Kaliningrad bölgesini hedef alırız” açıklamasına Rusya’dan cevap geldi.

Rusya Savunma Bakanlığı “Kaliningrad bölgesinin havadan çok iyi korunduğundan General Harrigian’ın hiç şüphesi olmasın. Vurabileceğimiz hava tehditleri arasında sadece Amerika’daki vergi mükellefleri için görünmez olan F-35 beşinci nesil dedikleri uçak da var. Türkiye’ye sağladığımız S-400 hava savunma sistemleri F-35 uçaklarının fiyasko olduğunu ispat edeceği için tedirginliklerini ve Türkiye’ye neden bu uçakları vermek istemedikleri endişelerini anlıyoruz” dedi.

ABD’nin, Kaliningrad bölgesinde Rusya’nın hava savunma sistemlerine girebileceği iddiasıyla ilgili olarak da açıklamalarda bulunan bakanlık, sistemlerin “görünmez olduğunu” belirtti. Açıklamada, Rusya’nın Baltık sınırlarına yaklaşan NATO pilotlarının, bölgenin ne kadar iyi korunduğunun “oldukça farkında” olduğu da vurgulandı.

Rusya F-35 için “fiyasko” dedi

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

cadetafa ~ 5 yıl önce
bizimde su ücretler görünmez gerçekten ele geçen para hemen uçuyor gidiyor borç oldu herşey daha da 8-9 ay var nerden baksan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mundar ~ 5 yıl önce
biz kediyiz f35 ise et

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cvp ~ 5 yıl önce
Millet de oynuyor ama. Biri de adam gibi tepki vermiyor. Mesela İsrail onca insanımızı öldürdü başkan önce kükredi sonra kipalıları sarayda ağırladı,haklarında açılan davayı da geri çekti alınan tazminat da ailelere ödenmedi. Rusya ve Abd'yi anlatmaya gerek yok sanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mükellef ~ 5 yıl önce
abd'deki vergi mükelleflerini bırak önce sen kendilerininkine bak. ne arasan her türlü dümen bolca var ülkende. daha düne kadar abd'den yardım alıyordunuz,mallarınızı almasalar aç kalacaktınız ne çabuk unuttun ruski?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bülent ~ 5 yıl önce
İsrail Rusya ile Anlaştığı için S400 F35 görünce sağır dilsiz oluyor Rusya ABD İsrail dünya yi parmaginda oynatip para ve maddiyat kazanıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eyy rusya ~ 5 yıl önce
almanlar olmasa teknolojik olarak bir hiçtin tıpkı abd gibi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karahan ~ 5 yıl önce
Heee öyledir kesin git önce Sovyetler’in teknoloji ve insanlar üzerinde neler yaptığını araştır öyle gel. Teknofest’te gördük SU-35’in yaptıklarını yapacak bir tane Batı uçağı yok.
Uçak ~ 5 yıl önce
İnsallah artıkın kendi jet imizi kulançaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur ~ 5 yıl önce
Keşke keklemeseler, seçimde yok, nerden çıktı bu uçak olayı..
Bu iş biraz karışık ~ 5 yıl önce
Patriotların pek işe yaramadığını altı bataryanın kurulu olduğu Suudi Arabistan’da gördük. Buna karşılık İsrail F-35’lerinin yol geçen hanına çevirdiği Suriye hava sahasında da S-400’lerin tek atış yapmaması, onların da pek işe yaramayacağından korkulduğu için gibi. Acaba bizlere bu iki ülke de sona borusu mu kakalamaya çalışıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzman ~ 5 yıl önce
Ey uzman arkadaş. Suriye'deki S400'un kimin uçaklarını vurmasını bekliyorsun acaba? İsrail mi ABD mi? Sence böyle bir ihtimal var mı? Kafayı yemiş olması lazım Rusya'nin durup dururken ABD uçağı düşürmek için..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000