08 Ocak 2019, Salı 08:29:01

Rusya 15 günde içerisinde 3 ülkeyle vizeleri kaldırdı!

Rusya Federal Turizm Ajansı, Rusya ile Saint Vincent ve Grenadinler arasında vizelerin karşılıklı olarak kaldırıldığını duyurdu.
  • Arkadaş aşağıda yazmış, dünyada pkk'ya resmi ofis açma izni veren tek ülke Rusya diye ki kaç kere haberlerde konu oldu. Almanya,Fransa,İngiltere,Abd vs aleyhimize ne varsa yapan, teröristlere ve hainlere destek veren ülkeler ama biz onlara boyuna iş, ihale veriyor,vatandaşlarını ya kimlikle ya da kapıda vizeyle ülkemize sokup vergisiz ev, arsa almalarına,çıkmadan 9 ay kalmalarına izin veriyoruz bundan büyük kepazelik olur mu? Bu mu gelişmiş,büyümüş,korkulan, gıpta edilen Türkiye? Adamların paralarına,icatlarına,turistlerine nasıl da muhtaçmışız bee !
  • 2019 Yılı sözde dost ve müttefik Rusya tek girişli turistik vizeyi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına 200 AMERİKAN DOLARına veriyor...Bizde adamlara MİLYAR DOLAR ödeyip nükleer tesis yaptırıyoruz ,Türk vatandaşlarının ödediğinin yarı fiyatına 5 yıldızlı hotellerimizde tatil yaptırıyoruz , adamlar elini kolunu sallayıp ülkeye geliyor ve biz halen dünyanın parasını ödeyip vize sırası bekleyelim.DIŞ İŞLERİ BAKANIMIZI GÖREVE DAVET EDİYORUM , RUSYA İLE BİR AN ÖNCE VİZE KALDIRILSIN . Ayıptır ayıp madem müttefikiz bu ne rejim bu ne lahana turşusu ! ! !
  • Rusyaya rest çekmeliyiz rusya asla dostumuz değil...
  • Rusya Türklere vizeyi acilen kaldırmalıdır.Böylece sağda solda Türk kızı hakkında atıp tutan Meriçler de azala azala biter belki.Türk kızları için ise yaşasın yabancı erkekler. Eeeee böyleyken böyle...
  • Adı geçen ülkeleri ne Türkler ne de Ruslar harita üzerinde gösteremezler,lafa geldimi çok bilenler ulema kesildiler başımıza, vah vah vaah.
  • Kapı komşumuz Rusya'ya bile vizesiz gidemiyoruz arkadaş ama olsun Almanya bizi kıskanıyor.
  • Türkiye bu kafayla daha çokkkk bekler. Adamların uçağını düşürdük birisi esti,gürledi sonra işin ekonomik ve turizm boyutu ortaya çıkınca anında çark etti,dostum dediği Putin de hemen pkk'ya resmi ofis açma izni verdi,vize koydu,ticareti kısıtladı,Rusya'daki Türk şirketlere ihale verilmesini yasakladı biz de hala peşlerinden koşuyoruz.Ya boşa üfleme ya da ülkenin şerefini koru. Para için ne yapacağımızı şaşırdık yazık.
  • Türkler çok mutlu , refah içinde yaşıyor ,Rusya bunu kıskanıyor olmalı.
  • Bu ulkelerin hic birisinin nufusu ne 80 milyon, ne bilmem kac milyon kayitsiz gocmen barindiriyor ne de Rusya`ya 1,5 saat mesafede.. Ha bize hala vize uygulanmasi da ayri mesele..

Rusya Federal Turizm Ajansı, Rusya ile Saint Vincent ve Grenadinler arasında vizelerin karşılıklı olarak kaldırıldığını duyurdu. Geçtiğimiz 21 Aralık'ta Küba ile vizeleri karşılıklı olarak kaldıran Rusya, 12 Ocak'ta da Dominik Cumhuriyeti ile vizesiz rejime geçecek.

Turizmi hızla gelişen Saint Vincent ve Grenadinler ile Rusya arasında vizeler 7 Ocak 2019 itibariyle karşılıklı olarak kaldırıldı. Böylece, her iki ülkenin vatandaşları karşılık olarak vizesiz 90 gün boyunca kalabilecek.

Rusya, 21 Aralık tarihinde de Küba ile vizeleri karşılıklı olarak kaldırmıştı. Rusya'nın ayrıca, 14 Ocak'tan itibaren bir başka turizm destinasyonu Dominik Cumhuriyeti ile de vizeleri kaldıracağı açıklandı.

Böyleyece, son 15 günde 3 turizm ülkesi ile Rusya arasında vizeler kaldırılmış oldu.

Rusya 15 günde içerisinde 3 ülkeyle vizeleri kaldırdı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Rezalet !!! ~ 5 yıl önce
Arkadaş aşağıda yazmış, dünyada pkk'ya resmi ofis açma izni veren tek ülke Rusya diye ki kaç kere haberlerde konu oldu. Almanya,Fransa,İngiltere,Abd vs aleyhimize ne varsa yapan, teröristlere ve hainlere destek veren ülkeler ama biz onlara boyuna iş, ihale veriyor,vatandaşlarını ya kimlikle ya da kapıda vizeyle ülkemize sokup vergisiz ev, arsa almalarına,çıkmadan 9 ay kalmalarına izin veriyoruz bundan büyük kepazelik olur mu? Bu mu gelişmiş,büyümüş,korkulan, gıpta edilen Türkiye? Adamların paralarına,icatlarına,turistlerine nasıl da muhtaçmışız bee !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TÜRKİYE ~ 5 yıl önce
2019 Yılı sözde dost ve müttefik Rusya tek girişli turistik vizeyi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına 200 AMERİKAN DOLARına veriyor...Bizde adamlara MİLYAR DOLAR ödeyip nükleer tesis yaptırıyoruz ,Türk vatandaşlarının ödediğinin yarı fiyatına 5 yıldızlı hotellerimizde tatil yaptırıyoruz , adamlar elini kolunu sallayıp ülkeye geliyor ve biz halen dünyanın parasını ödeyip vize sırası bekleyelim.DIŞ İŞLERİ BAKANIMIZI GÖREVE DAVET EDİYORUM , RUSYA İLE BİR AN ÖNCE VİZE KALDIRILSIN . Ayıptır ayıp madem müttefikiz bu ne rejim bu ne lahana turşusu ! ! !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkiye ~ 5 yıl önce
Rusyaya rest çekmeliyiz rusya asla dostumuz değil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pakize ~ 5 yıl önce
Rusya Türklere vizeyi acilen kaldırmalıdır.Böylece sağda solda Türk kızı hakkında atıp tutan Meriçler de azala azala biter belki.Türk kızları için ise yaşasın yabancı erkekler. Eeeee böyleyken böyle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muercell ~ 5 yıl önce
Adı geçen ülkeleri ne Türkler ne de Ruslar harita üzerinde gösteremezler,lafa geldimi çok bilenler ulema kesildiler başımıza, vah vah vaah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1 ~ 5 yıl önce
Kapı komşumuz Rusya'ya bile vizesiz gidemiyoruz arkadaş ama olsun Almanya bizi kıskanıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sibirya ~ 5 yıl önce
Çok lazımdı Rusya,nesine tawsın? Bize Ukrayna,Moldova,Gürcistan yeterrrr.
Orhan ~ 5 yıl önce
Bi de Rahip Brunson u nasil verdik ama, adam ya seve seve ya da seve seve dedi.
Eyyy rusyaaaa ~ 5 yıl önce
Türkiye bu kafayla daha çokkkk bekler. Adamların uçağını düşürdük birisi esti,gürledi sonra işin ekonomik ve turizm boyutu ortaya çıkınca anında çark etti,dostum dediği Putin de hemen pkk'ya resmi ofis açma izni verdi,vize koydu,ticareti kısıtladı,Rusya'daki Türk şirketlere ihale verilmesini yasakladı biz de hala peşlerinden koşuyoruz.Ya boşa üfleme ya da ülkenin şerefini koru. Para için ne yapacağımızı şaşırdık yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mursi ~ 5 yıl önce
Biri esdi gürledi ama sonra bakti olmayacak putinden Özür diledi.
Mursi ~ 5 yıl önce
1 aylik turist vize 180$ 3 aylık ticari 350$ 1 yillik ticari vize 600$ gurur duy eserinle ey akp
Kıskanıyorlar ~ 5 yıl önce
Türkler çok mutlu , refah içinde yaşıyor ,Rusya bunu kıskanıyor olmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
normal ~ 5 yıl önce
Bu ulkelerin hic birisinin nufusu ne 80 milyon, ne bilmem kac milyon kayitsiz gocmen barindiriyor ne de Rusya`ya 1,5 saat mesafede.. Ha bize hala vize uygulanmasi da ayri mesele..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçak düşürme ~ 5 yıl önce
olayı adamlar için hala taze bir olay. O kadar kolay olmaz bazı şeyler. Ruslar kincidir ama belli etmezler.
? ~ 5 yıl önce
Belli etmiyorlarsa sen nereden biliyorsun kinci olduklarini?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000