27 Kasım 2020, Cuma 10:06:29

Rus uçağına övgü: "Türünün en iyilerinden"

ABD merkezli askeri analiz dergisi The National Interest’te (NI) yayınlanan bir makalede Rus yapımı Su-35S avcı uçağı, türünün en iyilerinden biri olarak tarif edildi.
  • Bayram değil seyran değil, ABD Rusya’ nın uçağını niye övsün?
  • Bizim Avrasyacılar görmesin aman, yahu bu uçak 4++ nesil ama artık BEŞİNCİ(5)nesil uçakların devri ve hatta Abd'nin sır olarak sakladığı altıncı nesil söz konusu... F35 uçağına göre Eski ve demode teknolojisiyle bu uçak ancak gösteri uçağı olur....
  • Natodan tamamen cikmaliyiz artik Nato da sayginlik sorununuz var
  • Biz bunun ve alayının daha kralını asrın lideri önderliğinde, ortadoğu ve balkanların en büyük uçak mühendisi temel ve saz ekibiyle yerli ve milli olarak yaparız dünya bize bir kere daha gıpta eder,kıskanır hamdolsun,inşallah,maşallah,amin.

ABD merkezli askeri analiz dergisi The National Interest’te (NI) yayınlanan bir makalede Rus yapımı Su-35S avcı uçağı, türünün en iyilerinden biri olarak tarif edildi.

Peter Suciu imzasını taşıyan makalede, Rus yapımı Su-35S avcı uçağının teknik özellikleri değerlendirilerek, jetin türünün en iyilerinden biri olduğu belirtildi.

Savunma uzmanı gazeteci yazar Suciu, Su-35S’in radarlara görünmezlik özelliğinin bulunmamasına rağmen bu uçağın gerçek bir ‘katil’ olduğunu ifade etti.

4++ nesli avcı uçağı olan Su-35S’in süper manevra yapabildiğine ve çok çeşitli görevleri yerine getirme kabiliyetine dikkat çeken yazar, şu sözlerle devam etti:

“Su-35S, hava savunma sistemleri tarafından korunan altyapı tesisleri, ayrıca ana havalimanlarından önemli bir uzaklıkta bulunan tesisler dahil olmak üzere kara ve deniz hedeflerini imha edebiliyor.”

Rus savaş jetinin üzerindeki silahların arasından 300 kilometreye kadar mesafedeki hedefleri imha edebilen ‘havadan havaya’ sınıflı füzelerin yanı sıra Oniks anti-gemi seyir füzelerine dikkat çeken Suciu, Su-35S’in ihracata dönük bir model olarak projelendirildiğini, fakat uçağı ilk sipariş edenin Rus Hava-Uzay Kuvvetleri olduğunu vurguladı.

4++ neslinin en yeni ve kusursuz uçağı olan Su-35S’in dışarıdan ilk alıcıları Çin ve Endonezya oldu. Endonezya toplam 2.5 milyar dolar tutarında 24 uçak siparişi verdi.

Çin’in Rusya ile anlaşması nedeniyle ABD’nin yaptırımlarına maruz kaldığı, ancak yine de siparişten vazgeçmediği belirtilen makaleye göre Rusya ve Çin arasında avcı uçaklarının yardımcı ekipman ve yedek motorları ile birlikte teslimi konusunda imzalanan sözleşme yıl sonuna kadar tamamlanacak. (Sputnik)

Rus uçağına övgü: "Türünün en iyilerinden"

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Hayrola ~ 3 yıl önce
Bayram değil seyran değil, ABD Rusya’ nın uçağını niye övsün?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cahillerin ~ 3 yıl önce
Bilimden uzak stratejik vizyonun olmadigi Cahillerin yonettigi yerde her tur gaz verilir
Savunmacı ~ 3 yıl önce
Bizim Avrasyacılar görmesin aman, yahu bu uçak 4++ nesil ama artık BEŞİNCİ(5)nesil uçakların devri ve hatta Abd'nin sır olarak sakladığı altıncı nesil söz konusu... F35 uçağına göre Eski ve demode teknolojisiyle bu uçak ancak gösteri uçağı olur....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ruhi ~ 3 yıl önce
Yav he he.
Cevap ~ 3 yıl önce
Bahse konu olan uçak kullanılan teknolojiyle kıyaslanırsa tabii ki nesil farkından dolayı geride kalır. Ancak kendi nesliyle karşılaştırıldığında bu uçağın avantajı daha fazla. Ayrıca Su-35S'lerin mukavemet gücü çok çok yüksek, küçümsenecek bir ölçüde değil.
Imam ~ 3 yıl önce
Natodan tamamen cikmaliyiz artik Nato da sayginlik sorununuz var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adam ~ 3 yıl önce
Aaaaaaaa? Öyle mi? Sebebi nedir acaba?rüzgar gülü olabilir mi?
Saygın ~ 3 yıl önce
NATO da saygınlığımız kalmadğı doğrudur. Ama dur bir dakika ve sor hele, niye saygınlığımız kalmadı?
Saçma ~ 3 yıl önce
NATO’dan çıktığımız gün Yunanistan’ın davetiyle Güney Kıbrıs bir bütün olarak, Kıbrıs cumhuriyeti olarak NATO’ya girer ve NATO üyesi bir ülkeyi işgal eden ülke konumuna gireriz ve bize karşı 5. maddeyi işletirler ve NATO bizi tehdit eder... Akserinizi çekin yoksa saldırırız derler ve Kıbrıs elimizden gider.... Gürcistan NATO’ya girmek istiyor. O girmişken Ermenistan’da girmek isteyebilir. Yani NATO bizi çevrelemiş olur. Akıllı olmak lazım... Taşıdığın kafaysa o kafayı kullanmalısın, kelleyse haddini bilip oturmalı ve bu tür boyunu aşan ifadeler yazmamalısın...
S400 ~ 3 yıl önce
S 400 kullanilmiyor saniyorlar asil amavi Kulluyeyi korumak onu da yapiyor meseleye boyle bakin
eyyy dünya ~ 3 yıl önce
Biz bunun ve alayının daha kralını asrın lideri önderliğinde, ortadoğu ve balkanların en büyük uçak mühendisi temel ve saz ekibiyle yerli ve milli olarak yaparız dünya bize bir kere daha gıpta eder,kıskanır hamdolsun,inşallah,maşallah,amin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000