07 Haziran 2018, Perşembe 07:29:03

Rus uçağı ciddi bir tehdit olarak görülüyor!

Military Watch Magazine, Rus yapımı MiG-31 hipersonik önleme jetinin Kinjal füzeleriyle donatılmasının Moskova’nın potansiyel rakipleri için ‘ciddi bir tehdit’ oluşturduğunu yazdı.
  • kime gore ? fa22 us air force sadece kendi envanteri icin urettigi fp ile compare ederseniz komik duruma duser bu ucak
  • batılılr demişşe inanmayın
  • Binlerce kilometre uzaklıktaki dangalağın kaprislerine boyun eğeceğimize(lafın gelişi) sınır komşumuzla daha iyi anlaşabiliriz.S-400 lerden sonra Mig neden olmasın ki.2 F35,3hatta4 Mig fiatında.Yakın zamanda bu haber portalında bununla ilgili bir açıklama vardı.
  • Bu ruslar sadece savaşmayi sever kaninda var bunlarin

Military Watch Magazine, Rus yapımı MiG-31 hipersonik önleme jetinin Kinjal füzeleriyle donatılmasının Moskova’nın potansiyel rakipleri için ‘ciddi bir tehdit’ oluşturduğunu yazdı.

Derginin yayınladığı haberde, MiG-31 avcı uçağının diğer ülkelerde benzeri bulunmayan gerçekten ‘öldürücü' bir uçak olduğu, bu süper jetin hem hava çatışmalarında hem de karşı tarafın gemilerini ‘avlamak' için aktif olarak kullanılabildiği vurgulandı.

Makalede, MiG-31'in Rus Hava-Uzay Kuvvetleri'ne teslim edildikten sonra modern radar ve füze sistemleriyle donatıldığı ve bugün ‘dünyanın en hızlı modern savaş uçağı' olduğu kaydedildi.

Yazıda, "MiG-31'in ebatları, diğer savaş uçaklarının kullanamadığı aşırı ağır mühimmatları kullanma imkânı tanıyor. Önleme uçağının başarılı olmasını garantileyen özel mühimmatlar da ayrıca geliştirildi" ifadelerine yer verildi.

Uçağın ‘Zaslon' radar sistemleriyle ve uzun menzilli P-33 ve P-37 ‘havadan havaya' füzelerle donatıldığına dikkat çekilen yazıda, tüm bu donanımların uçağın imkânlarını önemli ölçüde genişlettiği ifade edildi.

MiG-31'lerin ayrıca hipersonik Kinjal füzeleriyle donatılmasının, jetlerin çatışma kabiliyetini hissedilir bir şekilde arttırdığı ve çok uzak mesafelerden en büyük savaş gemilerini imha etme olanağı sağladığı belirtilen yazıda, "Kinjal füzesinin hızı ve manevra kabiliyeti, onu en gelişmiş hava savunma sistemlerine karşı dahi yenilmez yapıyor" ifadeleri kullanıldı.

Rus uçağı ciddi bir tehdit olarak görülüyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

LH ~ 6 yıl önce
kime gore ? fa22 us air force sadece kendi envanteri icin urettigi fp ile compare ederseniz komik duruma duser bu ucak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Compare ~ 6 yıl önce
Tabii compare etmek çok önemli. Zaten sen tarafını secmişsin compare ederek
Right ~ 6 yıl önce
Bencede lm leri slayt yapıp compare ediceksin sonuçta f22 lerle advance Edip ana şalter indike Edip comparasyona baslanmali
İndike ~ 6 yıl önce
Bence edipleri indike edip slideları patlatmıycaksınki sıkıntı olmasın, bide f22 leri compare edip advanceleride iftara çağırmak lazım ayıp olmasın.
ilya ~ 6 yıl önce
batılılr demişşe inanmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fkurt ~ 6 yıl önce
Binlerce kilometre uzaklıktaki dangalağın kaprislerine boyun eğeceğimize(lafın gelişi) sınır komşumuzla daha iyi anlaşabiliriz.S-400 lerden sonra Mig neden olmasın ki.2 F35,3hatta4 Mig fiatında.Yakın zamanda bu haber portalında bununla ilgili bir açıklama vardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dokuz koyden kovulan ~ 6 yıl önce
Mantikli,USA in kaprisini cekecegimize neden olmasin.
F-35 ~ 6 yıl önce
Bu ruslar sadece savaşmayi sever kaninda var bunlarin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ezik ~ 6 yıl önce
ruslar sadeece zayıflara saldırır! yenilmekten korkarlar

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000