02 Mart 2022, Çarşamba 09:38:22

"Rus turistleri Türkiye'ye yönlendireceğiz"

Rusya'nın akredite Büyükelçisi Stanislav Osadchiy, Kıbrıs Rum kesiminin AB tarafından alınan kararın ardından hava sahasını Rus uçaklarına kapatmasına kararına, sert tepki gösterdi. Rus vatandaşlarını yaz sezonunda Türkiye'ye yönlendireceklerini ifade etti.
  • Her şey aleyhimize olmasın size zahmet
  • Şimdi sıra artık kendi Vatandaşlarımıza gelsin. Hadi bakalım açığı nasıl kapatacaksınız. Gelmesin RUSLAR. Kendi ayaklarına sıktılar zaten Ruslar. Bari TC Vatandaşları gelsin Tatile. Milletin zaten moralleri sıfır.
  • Savaşın başında tatil düşünmek Elon Musk'la Mars'a beraber gitmek demek.Ne tatili ya Ukrayna yalan olmuş zaten.Sanki savaşın 2.yılı ateşkes olmuşta Ruslar tatile gelecek ✈
  • Ödemeyi nasıl yapmayı düşünürsünüz? Burda mı odada mı? Bu ne ya, dalga mı geçiyorsunuz. Konuyla bir alakamız kalmadığı bu durumda ihaleyi üzerimize almamak için uçuşa yasak değiliz, sağolsun komşu ülkeler bizim yerimize halletti mevzuyu. Hâlâ kalkmış bir parmak bal çalıyor, mal resmen.
  • G.K.R.Y ile birlikte Yunanistan hava sahası da kapalı; 2 seçenek kalıyor T.C ve Mısır....
  • ya zaten usd/euro/GBO ve Yen transferi yapamıuorsun snei kim oteline alır:)

Rusya'nın akredite Büyükelçisi Stanislav Osadchiy, Kıbrıs Rum kesiminin AB tarafından alınan kararın ardından hava sahasını Rus uçaklarına kapatmasına kararına, Rus turistlerin yaz sezonunda Kıbrıs Rum kesimi yerine Türkiye'yi yöneleceğini söyleyerek tepki gösterdi.

Rum kesiminin hava sahasını Rusya’ya kapatmasının bir sonucu olduğunu vurgulayan Osadchiy, “Kıbrıs Rum kesimi, Rus turistlere nasıl ulaşacak? Onlar gelmeyecek. Nereye gidecekler? Türkiye'ye. Onlar paralarını orada harcayacak. Yaz sezonu geliyor. Siz Kıbrıs Rum kesimi hava sahasını Rus uçaklarına kapattınız ve kendi ayağınıza sıktınız.” ifadelerini kullandı.

"Rus turistleri Türkiye'ye yönlendireceğiz"

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

none ~ 2 yıl önce
Her şey aleyhimize olmasın size zahmet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇLŞ ~ 2 yıl önce
Şimdi sıra artık kendi Vatandaşlarımıza gelsin. Hadi bakalım açığı nasıl kapatacaksınız. Gelmesin RUSLAR. Kendi ayaklarına sıktılar zaten Ruslar. Bari TC Vatandaşları gelsin Tatile. Milletin zaten moralleri sıfır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
007 James Bond ~ 2 yıl önce
Savaşın başında tatil düşünmek Elon Musk'la Mars'a beraber gitmek demek.Ne tatili ya Ukrayna yalan olmuş zaten.Sanki savaşın 2.yılı ateşkes olmuşta Ruslar tatile gelecek ✈

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pardon ~ 2 yıl önce
Ödemeyi nasıl yapmayı düşünürsünüz? Burda mı odada mı? Bu ne ya, dalga mı geçiyorsunuz. Konuyla bir alakamız kalmadığı bu durumda ihaleyi üzerimize almamak için uçuşa yasak değiliz, sağolsun komşu ülkeler bizim yerimize halletti mevzuyu. Hâlâ kalkmış bir parmak bal çalıyor, mal resmen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı İşler ~ 2 yıl önce
G.K.R.Y ile birlikte Yunanistan hava sahası da kapalı; 2 seçenek kalıyor T.C ve Mısır....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 2 yıl önce
hangi uçak? hangi sigorta?
Aynen ~ 2 yıl önce
Aynen Antalya ve sharm
Bilmem? ~ 2 yıl önce
Mısır’a nasıl gidecek? Nicossia kapalı.
hikaye ~ 2 yıl önce
ya zaten usd/euro/GBO ve Yen transferi yapamıuorsun snei kim oteline alır:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adam haklı ~ 2 yıl önce
Unutmamak lazım, Türkiye yaptırım uygulamıyor ve Rusya’dan alınan doğalgaza bağımlı durumda. Eğer Rusya satarsa, buğday diğer bir konu. Yani bir alış veriş söz konusu. Karşılıklı hizmet ve ürünlerle mahsuplaşarak bu ticari ilişki sürdürülmeli. Ticaretin nasıl sürdürüleceğini iki devlet planlar. Krizler bazıları için büyük fırsatlar barındırır.
fff ~ 2 yıl önce
sen alma. alan alır.
plt ~ 2 yıl önce
bitcoin
bilgilendirme ~ 2 yıl önce
Kaçıncı yüzyıldayız artık para birimini kriptoya çevirip istediğin para birimine dönüştürüp çekebiliyorsun?
nakit ~ 2 yıl önce
Nakit

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000