20 Mart 2022, Pazar 14:02:07

Rus kozmonotlardan açıklama geldi

Uluslararası Uzay İstasyonu'na (ISS) gönderilen üç Rus kozmonotun, sarı ve mavi renkte uçuş tulumu giymesi Ukrayna'ya destek mesajı olarak yorumlanmıştı.
  • Bunlar suriye gibi değildir. Varanseverdir. Yani savaştan kaçmazlar
  • Uzaya kadar taştı. İnsanlık bitmiştir kainatta.
  • Putin hepsini oldurtur .. Max 2-3 yıla hiçbiri yasamaz

Uluslararası Uzay İstasyonu'na (ISS) gönderilen üç Rus kozmonotun, sarı ve mavi renkte uçuş tulumu giymesi Ukrayna'ya destek mesajı olarak yorumlanmıştı. Kozmonotlardan Oleg Artemyev, o iddiaları yanıtladı. 'Gizli işaret aramayın' diyen Artemyev'in açıklamaları dikkat çekti.

Rusya Ukrayna savaşı sürerken geçtiğimiz günlerde Uluslararası Uzay İstasyonu'na (ISS) gönderilen üç Rus kozmonotun giyindiği uçuş tulumunun renkleri gündem olmuştu. Uzay aracının ISS'ye yaklaştığı görüntülerde kozmonotların üzerinde mavi uçuş tulumu olduğu ancak aracın ISS'ye kenetlenmesinin ardından Ukrayna bayrağını anımsatan sarı ve mavi renkte tulum giydikleri iddia edilmişti. Rus kozmonotlardan bu iddiaya yanıt gecikmedi. "Gizli işaret aramayın!"

Artemyev, tulumun Ukrayna bayrağını anımsatan renklerinin, basit renkler olduğunu ve Ukrayna ile bir bağlantısı bunmadığını söyledi. Her mürettebatın tulum renklerini uzaya gönderilmeden 6 ay önce seçtiğini ve tulumların kişiye özel dikildiğini aktaran Artemyev, "Uzayda da olsak Başkanımız ve halkımızla birlikteyiz." dedi.

Rus kozmonotlardan açıklama geldi

Yorumlar

Suriye ~ 2 yıl önce
Bunlar suriye gibi değildir. Varanseverdir. Yani savaştan kaçmazlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başımıza ne geliyrsa ~ 2 yıl önce
Senin gibiler yüzünden geliyor.süriye ile ukraynayı Rusyayı bir mi tutuyosun cahil olmasaydın böyle bir kıyaslama yapmazdın.Süriyede neden insanlar kaçtı çünkü iç savaş vardı.Esat ile kendi halkı arasındaki iç savaş yüzünden.kardeş kardeşi vurur hale geldiği için tamam mı cahil kardeşim biraz insanlara anlayış gösterin senin gibiler Ukraynalılar gelsin diye zil takıp oynamayı bilirsiniz.Ama din kardeşinize bir ekmeği bölmekten acizsiniz.yazıklar olsun sana ve seninle aynı zihniyete sahipinsanlra
İnsanoğlunun pisliği ~ 2 yıl önce
Uzaya kadar taştı. İnsanlık bitmiştir kainatta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyvah eyvah ~ 2 yıl önce
Putin hepsini oldurtur .. Max 2-3 yıla hiçbiri yasamaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000