25 Haziran 2019, Salı 16:32:07

Royal Air Maroc SAW seferlerine başladı

Fas'ın bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi Royal Air Maroc, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan (İSG) Kazablanka'ya uçmaya başladı.
  • Hadi bakalım TK da 4. şirket olarak gelsin bu hatta.Rekabet görsün millet!
  • arkadaşlar ben rio ya giderken kullandım çok iyi bir havayolu 8 saatten fazla transfer vardi hem aksam yemeği hem kahvaltı verdiler otel verdiler hiç beklemedim şehri de gezdim rio uçaği fazla dolu olmuyor zaten üçlü orta koltukta yata yata gittim.bizim thy ayarında idi rio uçağı.tek fark bizim uzun uçuşun menüleri biraz daha lüks.
  • amerika doğu sahiline ve brezilya rio ve sao paoula ya uçuşları var ama haftada bir iki sefer. sıklaşırsa mantıklı bir rota olur.
  • pist nerde pist..
  • Toplayın görgüsüz arapları

Royal Air Maroc, Pegasus ve Air Arabia'dan sonra Sabiha Gökçen'den Fas'ın Kazablanka şehrine uçan üçüncü tarifeli hava yolu şirketi oldu.

Haftada 7 gün karşılıklı yapılacak olan seferler, 737-800 Boeing tipi uçaklarla gerçekleştirilecek.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda, Royal Air Maroc'un Kazablanka seferlerine başlaması nedeniyle karşılama töreni düzenlendi.
Apronda geleneksel su takı ile karşılanan uçak daha sonra körüğe yanaştı ve uçuş ekibine çiçek takdim edildi.

Karşılama törenine, İstanbul Vali Yardımcısı Necip Çakmak, Fas Başkonsolosu Ifriquine Mohammed, İSG Yönetim Kurulu üyesi Dato Azmi Bin Murad, Havacılık pazarlama direktörü Gerald Ong, Operasyon Direktörü Göksu Güney, Royal Air Maroc Avrupa Başkan Vekili Abdelhamid Khalil, Türkiye&Yunanistan Bölge Müdürü Batras Hachem'in yanı sıra İSG üst düzey yöneticileri ve yolcular katıldı.

İSG Operasyon Direktörü Göksu Güney, şu değerlendirmede bulundu:

"Bugün itibarıyla Fas Kraliyet Hava Yolları Kazablanka'dan İstanbul seferlerine başladı.Sabiha Gökçen Havalimanı'nı yeni bir bayrak taşıyıcı hava yoluyla dünyaya bağlamış oluyoruz. Özellikle Kazablanka üzerinden Fas Kraliyet Hava Yolları ile özellikle Afrika ve Amerika'ya daha iyi konnektivitesi yüksek hava yolumuz oldu."

Royal Air Maroc Avrupa Başkan Vekili Abdelhamid Khalil ise Sabiha Gökçen Havalimanı'yla yeni frekanslarda çalışmaktan memnun olduklarını anlattı.

Konuşmaların ardından geleneksel pasta kesimi yapıldı ve karşılıklı hediyeler takdim edildi.

Royal Air Maroc SAW seferlerine başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

3 şirket ~ 5 yıl önce
Hadi bakalım TK da 4. şirket olarak gelsin bu hatta.Rekabet görsün millet!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karacahill ~ 5 yıl önce
arkadaşlar ben rio ya giderken kullandım çok iyi bir havayolu 8 saatten fazla transfer vardi hem aksam yemeği hem kahvaltı verdiler otel verdiler hiç beklemedim şehri de gezdim rio uçaği fazla dolu olmuyor zaten üçlü orta koltukta yata yata gittim.bizim thy ayarında idi rio uçağı.tek fark bizim uzun uçuşun menüleri biraz daha lüks.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
amerika ~ 5 yıl önce
amerika doğu sahiline ve brezilya rio ve sao paoula ya uçuşları var ama haftada bir iki sefer. sıklaşırsa mantıklı bir rota olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2.pist ~ 5 yıl önce
pist nerde pist..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Az bile ~ 5 yıl önce
Toplayın görgüsüz arapları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nazar ~ 5 yıl önce
Sen çok görgülsün aman nazar değmesin sana
fas ~ 5 yıl önce
kuzey afrikalı arapların öp de başına koy
3 kuruş için ~ 5 yıl önce
Ülkeyi ilmek ilmek araplaştırılıyorlar kültürünü yozlaştırıyorlar ,avrupalı turist neden gelmiyor sonra neden gelsin böyle bir arap istanbuluna ?
Görgülü ye ~ 5 yıl önce
Yine hastalığini belli etmiş sin..! Görgülü..?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000