04 Ekim 2022, Salı 15:56:12

Rize-Artvin Havalimanı'nı 4.5 ayda 347 bin yolcu kullandı

Rize-Artvin Havalimanı'nı 14 Mayıs 2022 tarihinden 30 Eylül 2022 tarihine kadar toplam 347 bin 834 yolcu kullandı.
  • Yapanlardan Allah razı olsun çok iyi yerinde bi yatırım olmuş
  • Bu havalimanı çok yerinde bir yatırım sebep olanlardan Allah razı olsun, hem çok güzel görsel olarak hemde pırıl pırıl tertemiz, ayrıca yeni olmasına rağmen personel canla hevesle hizmet veriyor. Doğa turizmine büyük katkıları olacaktır. Gelecek vadeden bir yatırım. Çok güzel işliyor hizmette kalitenin adresi denilebilecek bir havalimanı
  • Nasıl bir anlayış var anlayamıyorum. Hala bu havalimanını öven birileri var. Ya arkadaş farkında değil misiniz? Yolcu sayısı nedir? 3 liraya bilet satıyorsun talimatla. Sırf havalimanı işlek görünsün diye yapmadıkları cambazlık kalmadı
  • ÜLKEYİ AKBABA CENNETİNE ÇEVİRDİNİZ BUNU BAŞARI OLARAK MİLLETE SATIYORSUNUZ.MİLLETİN PARASI DEĞERSİZ PUL OLDU AMA ÜRETİM DÖVİZ FİYATLAR UÇMUŞ SUDAN DAN BİLE ÜLKEYE TURİST GELDİĞİNE SEVİNİYORUNSUZ ÇOK ACİZ BİR DURUM.ÜLKENİN HALİNİN ÖZETİ.
  • Kim gidecek havalimani aciyorsunuz oraya .. nee 350 bin kisimi gitmis? saysinlar isimlerini inanayim :D
  • Vatandaş kullanıyorsa ve memnun ise harika.. Ama kaç yolcu garantisi verildi önemli olan soru bu? Garantiyi karşılıyorsa daha da iyi; Zafer havalimanı gibi olmasın da..
  • Yolcu sayısını bilmem ama divert sıralamasında birinci olacak
  • Otobus bileti fiyatina ucak bileti satıyorlar ..nasıl basa cıkalım ? iflas edecegiz ((
  • Muhalif kesim 'kimse uçmaz zarar eder boşuna yapıldı vergilerimiz ziyan oldu' diye ağlıyordu. Rakamları görünce hepsi sustu sesleri çıkmıyor şimdi. Ak Parti sayesinde 20 yıldır hizmet görüyoruz. Emeği geçenlerden Allah razı olsun iyi ki varsınız. Başımızdan eksik olmayın.
  • Hala rakamlar cok dusuk. Milletin cebinden cikan parayi amorti etmesi icin bu hizla giderse yuzyillar gerekecek. Su havalanini kullanan israfin destekcisidir.

Rize-Artvin Havalimanı'nı 14 Mayıs 2022 tarihinden 30 Eylül 2022 tarihine kadar toplam 347 bin 834 yolcu kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in katılımıyla 14 Mayıs Cumartesi günü hizmete açılan, Türkiye'nin denize dolgu üzerine yapılan ikinci havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı'nı 1-30 Eylül tarihleri arasında 69 bin 562 yolcu kullanırken, yurt içinde 501 uçak iniş kalkış yaparken 1 seferde yurtdışına yapıldı.

Rize-Artvin havalimanı Açılışından 30 Eylül tarihine kadar toplamda 347 bin 834 yolcu kullandı.

Rize-Artvin Havalimanı'nı 4.5 ayda 347 bin yolcu kullandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Hakan ~ 1 yıl önce
Yapanlardan Allah razı olsun çok iyi yerinde bi yatırım olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atmaca ~ 2 yıl önce
Bu havalimanı çok yerinde bir yatırım sebep olanlardan Allah razı olsun, hem çok güzel görsel olarak hemde pırıl pırıl tertemiz, ayrıca yeni olmasına rağmen personel canla hevesle hizmet veriyor. Doğa turizmine büyük katkıları olacaktır. Gelecek vadeden bir yatırım. Çok güzel işliyor hizmette kalitenin adresi denilebilecek bir havalimanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kafa ~ 2 yıl önce
Nasıl bir anlayış var anlayamıyorum. Hala bu havalimanını öven birileri var. Ya arkadaş farkında değil misiniz? Yolcu sayısı nedir? 3 liraya bilet satıyorsun talimatla. Sırf havalimanı işlek görünsün diye yapmadıkları cambazlık kalmadı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 2 yıl önce
ÜLKEYİ AKBABA CENNETİNE ÇEVİRDİNİZ BUNU BAŞARI OLARAK MİLLETE SATIYORSUNUZ.MİLLETİN PARASI DEĞERSİZ PUL OLDU AMA ÜRETİM DÖVİZ FİYATLAR UÇMUŞ SUDAN DAN BİLE ÜLKEYE TURİST GELDİĞİNE SEVİNİYORUNSUZ ÇOK ACİZ BİR DURUM.ÜLKENİN HALİNİN ÖZETİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tii Kofii ~ 2 yıl önce
Kim gidecek havalimani aciyorsunuz oraya .. nee 350 bin kisimi gitmis? saysinlar isimlerini inanayim :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Halk ~ 2 yıl önce
Vatandaş kullanıyorsa ve memnun ise harika.. Ama kaç yolcu garantisi verildi önemli olan soru bu? Garantiyi karşılıyorsa daha da iyi; Zafer havalimanı gibi olmasın da..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Divert ~ 2 yıl önce
Yolcu sayısını bilmem ama divert sıralamasında birinci olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Divert ~ 2 yıl önce
Bak geliyor bir divert daha
otobuscu ~ 2 yıl önce
Otobus bileti fiyatina ucak bileti satıyorlar ..nasıl basa cıkalım ? iflas edecegiz ((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fatih ~ 2 yıl önce
Otobüsü sat uçak al
1100 lira ~ 2 yıl önce
1100 liraya otobüsü var
Artvin'li ~ 2 yıl önce
Çıkıp otoyol ücretlerini düşürün, mazotu benzini düşürün diye tepki vereceğinize uçak bileti fiyatlarını arttırın diye çağrı yapacak kadar bencil menfaatçi insanlarsınız. Millet umrunuzda mı..
TKcı ~ 2 yıl önce
Muhalif kesim 'kimse uçmaz zarar eder boşuna yapıldı vergilerimiz ziyan oldu' diye ağlıyordu. Rakamları görünce hepsi sustu sesleri çıkmıyor şimdi. Ak Parti sayesinde 20 yıldır hizmet görüyoruz. Emeği geçenlerden Allah razı olsun iyi ki varsınız. Başımızdan eksik olmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TKcı ~ 2 yıl önce
Muhalif kesim dediğin vatansever, okumuş, bilim ve ilime inanan ve en önemlisi bu vatan için canını verebilecek kesimdir. Onun için onların dedikleri önemlidir. Bu bilet fiyatları ile nereye sefer yapsan dolar. Kimseye hikaye anlatmayın. Kısaca israfın baş kaynağıdır. Ve mutlaka ve mutlaka kapatılmalıdır
... ~ 2 yıl önce
Uçanların hepsi arap... karadeniz oldu arapdeniz...
Skandal ~ 2 yıl önce
Hala rakamlar cok dusuk. Milletin cebinden cikan parayi amorti etmesi icin bu hizla giderse yuzyillar gerekecek. Su havalanini kullanan israfin destekcisidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bari okuduğunu anlasan ~ 2 yıl önce
Hala rakamlar düşük diyosun önce oku idrak et sonra eleştir bölme çarpma işlemi bilmenede gerek yok telefondan hesap makinesi uygulamasına gir o sana doğruyu söyler. Sizin gibileri yüzünden bu ülke gelişemiyor yazın full olan bi havalimanına hala rakamlar düşük diyebiliyosun ne yapsın ayakta yolcumu alsın.
bugün ~ 2 yıl önce
daha bugün kullandık ailecek, gayet modern ve kullanışlı bir meydan olmuş. terminal içindeki çay müzesi de kültürel zenginlik katmış. bie heykel değil tabi ama güzel hizmet.
Millet ~ 2 yıl önce
Millet cebinden çıkan paralarla yapılan hizmetten memnun, sen merak etme.
Şaşırdınmı ~ 2 yıl önce
Delirmiş olmalısın en iyi 5 havalimanından biri olacak 10 yıl içinde. Hayatında gitmemişsin belliki Türkiye'nin isviçresi oralar
Trolcük ~ 2 yıl önce
Mal
Bilip bilmeden konuşan paşa ~ 2 yıl önce
Millet hala trabzona uçuyor mecburen sefer sayısı artmadı diye sefer sayısını arttır bakayım ne oluyor bu sayı
kafaya bak ~ 2 yıl önce
alt yapi yatirimi yapilmasin o zaman

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000