24 Mart 2020, Salı 10:57:42

Richard Branson kendi servetinden 250 milyon dolar aktaracak

Havayolu şirketi Virgin Atlantic'in sahibi milyarder Sir Richard Branson şirkete kendi servetinden 250 milyon dolar aktardı. Branson'ın bu hamlesi yoğun eleştiriler sonrasında geldi
  • Biz yiyecek ekmegi zor buluyoruz adamdaki paralara bak..Bu dunyada adaletmi var?gelde yanlis islere girisme su dunyada!!!
  • Peki biz sesimizi nasil duyuracağız biz ortada birikildik!!! Bizi düşünen yok mu ne yer ne iceriz .... hakkımızı istiyoruz sadaka değil!!!
  • Helal olsun adamin kendi parasi,devlete el acip dilenmiyor,THY de tarikatcilar hemen aglamaya basladi yandaslarida vergi parasini THY ina aktaricak,17 milyar borcu olan bir sirketi neden hala ayakda tutmaya calisiyorlar,egitim ve istihdama yatirsalar herkes faidalanir,fakat tarikatcilar yandaslar ac kalicak diye THY ayakda tutmak icin garibanlar somuruluyor.
  • Sayın Thy yönetimini de böyle haberlerde görmek istiyoruz!..
  • Bu da patron, bizimki de. AZAP burada da hizmetinizde.

Havayolu şirketi Virgin Atlantic'in sahibi milyarder Sir Richard Branson şirkete kendi servetinden 250 milyon dolar aktardı. Branson'ın bu hamlesi yoğun eleştiriler sonrasında geldi

İngiliz havayolu şirketi Virgin Atlantic'in sahibi milyarder Sir Richard Branson 70 bin çalışanını korumak için 250 milyon dolarlık kurtarma paketi hazırladı. Branson internet üzerinden yaptığı açıklamada çalışanlarının işlerini kurtarmak için bu yardımı yaptığını yazarken bunun sadece bir başlangıç olduğunu söyledi. Branson havayolu şirketini zor duruma sokan korona virüs salgınını “hayatım boyunca karşılaştığım en ciddi kriz” ifadeleriyle açıkladı.

Forbes’in haberine göre Branson bir haftadır süren eleştirilerin ardından 600 milyon dolarlık kişisel serveti üzerinden şirkete ciddi bir ödeme yaptı. Branson’ın sözcüsüne göre 250 milyon dolarlık ödeme Virgin Atlantic tarafından değil, “Richard and Virgin Group” tarafından yapılacak.

Dünyanın dört bir yanındaki milyarderler, kriz boyunca çalışanlara yardım etmek için kendi kişisel servetlerinden harcarken, Virgin Atlantic'in %51'ine sahip olan Branson, insanlar üzerinden kâr etmeyi düşünmekle suçlandı.

Ancak birçok Virgin Atlantic personeli Branson’a destek vermeye devam etti. Bir personelin çevirimiçi paylaştığı yazıda, "Biz şirketimizin hayatta görmek için elimizden geleni yapacağız" ifadelerinin paylaşıldığı görülüyor.

Richard Branson kendi servetinden 250 milyon dolar aktaracak

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

.. ~ 4 yıl önce
Biz yiyecek ekmegi zor buluyoruz adamdaki paralara bak..Bu dunyada adaletmi var?gelde yanlis islere girisme su dunyada!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Azapzede... ~ 4 yıl önce
Peki biz sesimizi nasil duyuracağız biz ortada birikildik!!! Bizi düşünen yok mu ne yer ne iceriz .... hakkımızı istiyoruz sadaka değil!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haranli ~ 4 yıl önce
Helal olsun adamin kendi parasi,devlete el acip dilenmiyor,THY de tarikatcilar hemen aglamaya basladi yandaslarida vergi parasini THY ina aktaricak,17 milyar borcu olan bir sirketi neden hala ayakda tutmaya calisiyorlar,egitim ve istihdama yatirsalar herkes faidalanir,fakat tarikatcilar yandaslar ac kalicak diye THY ayakda tutmak icin garibanlar somuruluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal ~ 4 yıl önce
Yorumunu beğenmeyenler kesin thy yalakasıdır. Sonuna kadar haklısın. Yemekten, kendi ceplerine atmaktan, sakallılara, badem bıyıklılara aktarmaktan kasada para kalmadı. Thy=dövlet.
nur ~ 4 yıl önce
Sayın Thy yönetimini de böyle haberlerde görmek istiyoruz!..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 4 yıl önce
Bu da patron, bizimki de. AZAP burada da hizmetinizde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000