22 Haziran 2009, Pazartesi 07:48:18

Qatar'dan Türkiye hamlesi!

Katar Havayolları, Türkiye'ye haftalık 18 yeni ek sefer düzenleyeceğini açıkladı. İstanbul ve Ankara'ya ek olarak yedi sefer, Antalya'ya ise ek dört sefer düzenlenecek.
  • Qatar'in ekonomi sinifinda defalarca hem kisa hem de uzun mesafe ucmus birisi olarak soyleyebilirim ki, kesinlikle 5 yildizi hak ediyor. bence bu konuda TK'dan cok cok daha iyi
  • Acaba 5 yildizli havayollari secerken ekonomi biletle seyahat eden yolcularada sormuslarmi..?? Eskiden trenlerde 3. sinif vardi.. bu sinif bile Qatar havayollarinin ekonomi sinfindan kesinlikle daha iyi.. Bence en iyisi THY.. hem kendi havayolumuz hende cok daha konforlu..

Katar Sivil Havacılık Otoritesi başkanı Abdülaziz El Nuaymi, geçtiğimiz günlerde Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru ile Ankara'da görüştü. Havayolunun, Türk seyahat pazarındaki payını artırmayı hedefleyen anlaşmanın da bu görüşmede imzalandığı belirtildi.

Ayrıca, Türkiye ve Katar arasındaki mevcut hava taşımacılık anlaşması da güncellendi.

Skytrax kamuoyu yoklama şirketi tarafından '5 yıldızlı' havayolu seçilen Katar Havayolları, böylece Türkiye'ye olan seferlerine haftada 18 yeni uçuş ve dört kargo seferi ekleyecek. İstanbul ve Ankara'ya ek olarak yedi sefer, Antalya'ya ise ek dört sefer düzenlenecek.

Qatar'dan Türkiye hamlesi!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Qatar'in ekonomi sinifinda defalarca hem kisa hem de uzun mesafe ucmus birisi olarak soyleyebilirim ki, kesinlikle 5 yildizi hak ediyor. bence bu konuda TK'dan cok cok daha iyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Acaba 5 yildizli havayollari secerken ekonomi biletle seyahat eden yolcularada sormuslarmi..?? Eskiden trenlerde 3. sinif vardi.. bu sinif bile Qatar havayollarinin ekonomi sinfindan kesinlikle daha iyi.. Bence en iyisi THY.. hem kendi havayolumuz hende cok daha konforlu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000