30 Temmuz 2020, Perşembe 19:31:12

Pilotlardan Hava İş’e tam destek

Türk Hava Yolları ile Hava İş arasında süren gerilimde sendikaya pilotlar destek oldu.
  • Benim maaşımdan kısın ama bunlarınkinde full kısın, %80i adam deil
  • Kimse gelirinin azalmasını istemez farkındayız. İşsiz kalmayı hiç istemez. Bilmem anlatabiliyor muyum? Bu paraya razı olacaksınız. Tertemiz şutlarlar hepinizi sizde hayallerinizdeki şirketlere kavuşursunuz. İş bulabilirseniz. Pilotsuz uçmaz uçak falan filan. Binlerce yabancı pilot işsiz kaldı hadi kabul etmeyinde yabancı pilot cenneti olsun ülke. Sizde boş arsalarda at kestanesi toplarsınız. Şirket iflasın eşiğine geldi, herkesin derdi cüzdan. Sorsan aidiyet filan. Bu şımarıklığı tek telefon ile halletsinlerde görün kimin borusu ötüyor bu ülkede!
  • Biz pilotlara bir şey olmaz. Kabin ekipleri,yer çalışanları siz düşünün.
  • Bravo cok guzel tiyatro izliyoruz sayenizde... Sendika ve sirket neden anlassin KCO varken? Iki taraf da birbirini suclar ama olan yine thy personeline olur. Anlasma olsaydi kaptanlar 35-40, Fo'lar 15-20, kabin de 8-10 civari para alacakti, simdi kaptanlara 10 bin, kabine 5 bin civari bir para verilirse sukredin, nerde 30 bin nerde 10 bin!! yani neymis kargo gelirlerinde tarih yazan sirket yine kazananmis... bu oyun yilbasina kadar surer, sendika ve sirket el ele.
  • 30 bin liralık maaşın sendikası var 3 bin liralık maaşın sendikası yok.Adalet nerde acaba.
  • Bu baskıların sonucunda THY kaptanların ve tekniğin maaşını tam ödemek için 4 bin kabin memuru çıkarmak zorunda kalırsa kokpit ve teknik mutlu olacak mı çok merak ediyorum.
  • Hiçbir pilot havaiş e destek vermez şunu bi anlayın millet hakkını aramaya gidiyor
  • Wat r u doin there guys
  • XD beyin bedava dostum
  • tk ik yönetmi’ni inceleme şansınız olsa şirketin içinde bulunduğu hali çok iyi anlarsiniz. iki koyunu bırak otlatmayı koyunla, kurdu bile ayırt edemeyen, ancak sorsan kendilerini şişmiş egolarıyla çok bişey zanneden ve herşeyi bildiğini zanneden ama malesef şirketi çok penaltı durumuna sokacak olan, tk dışına çıksalar sıradan vatandaş bile olamayacak adamlari oraya doldururlarsa olacağı budur bu adamların yapacağı organizasyon, karar alma , maaş hesaplama bu kadar olur adamlar kendileri hariç herkesin aldiği maaşi düşmanca görüp kendilerinkini sürekli kendilerni kandirarak müstahak gören bir kafadalar. Ez cümle bu adamlardan kendilerine göre dünya ancak bana göre ne koy olur nede kasaba.

Türk Hava Yolları ile Hava İş arasında süren gerilimde sendikaya pilotlar destek oldu.

THY ile Hava İş Sendikası'nın uzun süredir belirsizlikle devam eden görüşmeleri bugün yeni bir boyut kazandı.

THY tarafından görüşmelerin tıkandığı açıklaması sonrası pilotlar sendikaya destek olmak için sendika genel merkezine geldi.

Hava İş Genel Başkanı Ali Kemal Tatlıbal ile bir araya gelen 100'e yakın pilot, 'arkanızdayız' mesajı verdi.

Pilotlardan Hava İş’e tam destek

Yorumlar Tüm Yorumlar (324)

Beter ol kokpit ~ 4 yıl önce
Benim maaşımdan kısın ama bunlarınkinde full kısın, %80i adam deil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 4 yıl önce
Sen burada klavye delikanlılığı yapıyorsun ya, sen insan bile değilsin, AŞAĞILIK mahluk
Herkes artistlikte! ~ 4 yıl önce
Kimse gelirinin azalmasını istemez farkındayız. İşsiz kalmayı hiç istemez. Bilmem anlatabiliyor muyum? Bu paraya razı olacaksınız. Tertemiz şutlarlar hepinizi sizde hayallerinizdeki şirketlere kavuşursunuz. İş bulabilirseniz. Pilotsuz uçmaz uçak falan filan. Binlerce yabancı pilot işsiz kaldı hadi kabul etmeyinde yabancı pilot cenneti olsun ülke. Sizde boş arsalarda at kestanesi toplarsınız. Şirket iflasın eşiğine geldi, herkesin derdi cüzdan. Sorsan aidiyet filan. Bu şımarıklığı tek telefon ile halletsinlerde görün kimin borusu ötüyor bu ülkede!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY Captain ~ 4 yıl önce
Biz pilotlara bir şey olmaz. Kabin ekipleri,yer çalışanları siz düşünün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airman ~ 4 yıl önce
Bravo cok guzel tiyatro izliyoruz sayenizde... Sendika ve sirket neden anlassin KCO varken? Iki taraf da birbirini suclar ama olan yine thy personeline olur. Anlasma olsaydi kaptanlar 35-40, Fo'lar 15-20, kabin de 8-10 civari para alacakti, simdi kaptanlara 10 bin, kabine 5 bin civari bir para verilirse sukredin, nerde 30 bin nerde 10 bin!! yani neymis kargo gelirlerinde tarih yazan sirket yine kazananmis... bu oyun yilbasina kadar surer, sendika ve sirket el ele.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşci ~ 4 yıl önce
30 bin liralık maaşın sendikası var 3 bin liralık maaşın sendikası yok.Adalet nerde acaba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bencillik ~ 4 yıl önce
Bu baskıların sonucunda THY kaptanların ve tekniğin maaşını tam ödemek için 4 bin kabin memuru çıkarmak zorunda kalırsa kokpit ve teknik mutlu olacak mı çok merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Capt 330 ~ 4 yıl önce
Hiçbir pilot havaiş e destek vermez şunu bi anlayın millet hakkını aramaya gidiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Forın keptın Foreyn captain ~ 4 yıl önce
Wat r u doin there guys

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XD ~ 4 yıl önce
XD beyin bedava dostum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 4 yıl önce
tk ik yönetmi’ni inceleme şansınız olsa şirketin içinde bulunduğu hali çok iyi anlarsiniz. iki koyunu bırak otlatmayı koyunla, kurdu bile ayırt edemeyen, ancak sorsan kendilerini şişmiş egolarıyla çok bişey zanneden ve herşeyi bildiğini zanneden ama malesef şirketi çok penaltı durumuna sokacak olan, tk dışına çıksalar sıradan vatandaş bile olamayacak adamlari oraya doldururlarsa olacağı budur bu adamların yapacağı organizasyon, karar alma , maaş hesaplama bu kadar olur adamlar kendileri hariç herkesin aldiği maaşi düşmanca görüp kendilerinkini sürekli kendilerni kandirarak müstahak gören bir kafadalar. Ez cümle bu adamlardan kendilerine göre dünya ancak bana göre ne koy olur nede kasaba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000