11 Mart 2017, Cumartesi 15:44:29

Pilotlar Bulut ve Nacar son yolculuğuna uğurlandı

Büyükçekmece'de helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden pilotlar Ahmet Bulut ve Alaattin Nacar, son yolculuklarına uğurlandı.
  • ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANLARI CENNET OLSUN TÜM SEVENLERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Fakat garibime giden birşey sivil olarak çalışan bir pilotun cenazesini neden asker kaldırır. Bu askerin işi midir.
  • Allah rahmet eylesin
  • Allah rahmet eylesin.
  • elim bir kaza allah rahmet eylesin ailelerine sabırlar dilerim....
  • Allah rahmet eylesin nur içinde yatsınlar
  • Allah rahmet eylesin, kalanlara sabırlar versin. Çok acı
  • Çok kıymetli kaptanlarımıza Allah'tan rahmet kederli ailelerine ve tüm havacılık camiasına başsağlığı diliyorum, mekanları cennet olsun. Allah hiçbir kimseye bu tür acılar yaşatmasın.
  • mekanınız cennet olsun kıymetli kardeşlerim
  • Çok değerli mesai arkadaşlarıma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum...

Büyükçekmece'de helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden pilotlar Ahmet Bulut ve Alaattin Nacar, son yolculuklarına uğurlandı.

Pilotlar Bulut ve Nacar için öğle vakti Üsküdar'daki Selimiye Camisinde cenaze töreni düzenlendi.

Törene pilot Bulut'un annesi Fethiye, eşi Derya, oğlu Yiğit Utku ve kızı Tutku Bulut, pilot Nacar'ın annesi Fatma, eşi Reyhan, kızı Selin ve oğlu Arda Nacar ile aile yakınları, Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele, Kuzey Deniz Saha Komutanı Koramiral Şükrü Korlu, Eczacıbaşı Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, meslektaşları ve vatandaşlar katıldı. Bulut ve Nacar aileleri, cami avlusunda taziyeleri kabul etti.

Bülent Eczacıbaşı, "Çok değerli insanları kaybettik. Üzüntümüz büyük. Söyleyecek fazla bir şey yok." dedi.

Kılınan cenaze namazının ardından pilotların Türk bayrağına sarılı tabutları, askeri merasim mangası tarafından bir süre omuzlarda taşındıktan sonra top aracına konuldu.

Daha sonra cenaze aracına alınan pilotlardan Ahmet Bulut'un cenazesi Şile Yeşilvadi Köyü Mezarlığına, Alaatttin Nacar'ın cenazesi ise Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi.

















Pilotlar Bulut ve Nacar son yolculuğuna uğurlandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Mst.DEMİR ~ 7 yıl önce
ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANLARI CENNET OLSUN TÜM SEVENLERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasan ~ 7 yıl önce
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Fakat garibime giden birşey sivil olarak çalışan bir pilotun cenazesini neden asker kaldırır. Bu askerin işi midir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asker ~ 7 yıl önce
Protokol kuralları gereği emekli askerlerin cenazeleri, askeri tören ile kaldırılır.
protokol mü? ~ 7 yıl önce
Astsubay yada uzman çavuş cenazelerinde neden yok bu uygulama? Onlar asker değil mi? Doğuda yıllarca çatışsan, gazi dahi olsan eğer subay değilsen böyle tören yapılmaz, ben anlayamıyorum. Mekanları cennet olsun. Allah ailelerine sabırlar versin çok zor, çok büyük bir acı.
Gerek yok ~ 7 yıl önce
Görevde olan personelin cenazeleri hakkında tören yapılmasını sonuna destekliyorum fakat daha fazla para kazanmak için emekli olmuş, istifa etmiş TSK personelin görevdeki şahıslar tarafından askeri tören düzenlemeleri mantıksız bir protokol uygulaması. Bence acilen değiştirilmesi gereklidir.
yazık ~ 7 yıl önce
para kazanmamak için uçan var mı? var mı maaşsız uçan? yada buraya bu şekilde yazı yazıp herhangi bir yerde daha önce vatan uğruna çatışan? hem milli duygularla hareket etmişlik canını ortaya koymuşluk yok, hem uçucu adabı, niteliği yok, ama yorum çok. kuyruk acısı ne kadar derin bir acıdır a dostlar ki insanın duygularını öldürüp gözlerini kör eder... şurada Allah rahmet eylesin demekten başka yorum yapılmaması insanlık kuralı iken, yok astsubayların cenazesini kaldırmıyorlar yok bunlar para için işlerini bırakıyorlar..1-emekli astsubay arkadaşların da cenazelerini askeri törenle kaldırırlar. ve hatta cenaze nöbeti sistemi vardır birliklerde. bir emekli asker vefaat ettiğinde nöbetçi ekip cenazeye katılır. 2- insanlar bittabi para kazanmak veya daha sakin bir ortamda çalışmak için mecburi hizmetlerini tamamladıklarında veya emeklilik hakkını elde ettiklerinde yasal haklarını kullanıp ordudan ayrılabilirler. siz bunu nasıl yargılayabilirsiniz?
Çok üzücü ~ 7 yıl önce
Allah rahmet eylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IL ~ 7 yıl önce
Allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zafer altıntop ~ 7 yıl önce
elim bir kaza allah rahmet eylesin ailelerine sabırlar dilerim....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tuğrul Madak ~ 7 yıl önce
Allah rahmet eylesin nur içinde yatsınlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aşkın ~ 7 yıl önce
Allah rahmet eylesin, kalanlara sabırlar versin. Çok acı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akça ~ 7 yıl önce
Çok kıymetli kaptanlarımıza Allah'tan rahmet kederli ailelerine ve tüm havacılık camiasına başsağlığı diliyorum, mekanları cennet olsun. Allah hiçbir kimseye bu tür acılar yaşatmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serhat ivecan ~ 7 yıl önce
mekanınız cennet olsun kıymetli kardeşlerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orhan Gök ~ 7 yıl önce
Çok değerli mesai arkadaşlarıma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000