12 Eylül 2019, Perşembe 12:52:27

Pilot adayları Girne Amerikan Üniversitesi'ni şikayet etti

Girne Amerikan Üniversite pilotaj bölümü öğrencileri, eğitim programının uygun olarak verilmediği ve uçuşlarını yapamadıkları gerekçesiyle YÖK ve SHGM'ye şikayet dilekçesi verdi.
  • o iş öyle olmuyor canım, senin dediğin sorun yaşamadığında gerçekşiyor. mesala çalışırsın izin alıp gidemezsin uzar, işten kovulursun paran kalmaz ara vermek zorunda kalırsın uzar. yani canım kardeşim baba parasıyla gidip 1.5 yılda bitirdim diye boş yapma
  • Zamaninda corluda bu cocuklarin nasil ucus yaptigina sahit olmustum orasi zaten ayri bir bomba..Cocuklarin bir sucu yok elbette,instructorlarin ne kadar bilgisiz ve sifir sa ile uctuklarini bilen bilir.Allah korumus
  • bir okul düşünün ki, uçuş eğitimi verdiğini iddia ediyor ama yasal olarak uçak uçurmak yasak. bütün ada askeri bölge statüsünde ve "özel/eğitim/vb" uçakların uçurulması yasak. yine aynı şekilde helikopter uçurulması yasak!!! havada tek görebileceğiniz uçaklar, özel havayolu şirketlerinin uçakları olur, helikopterler de askeri helikopter olur. girne amerikan bir ara bi kaç uçak almıştı, eğitimlerini türkiye'de veriyordu diye haberler çıkmıştı. anlaşılan o ki o da yalanmış.
  • İnsanların hayali bu yönde olabilir. Eğer isteselerdi zaten ticaret yaparlardı diye düşünüyorum.
  • Kardeşim, oturduğun yerden bu kadar emek harcayıpi ailelerininn maddi güçlerini zorlayarak hayalleri peşinde koşan bu genç insanlara nasıl böyle bir hakarette bulunma, böyle küçümser bir ifadede bulunma hakkı gördün kendinde lütfen bana bunu açıklar mısın?
  • Ben de böyle Türkçe bilgisi kırık birini zorunlu ilkokula geri yollardım.
  • biz thk yı çoook şikayet ettik ama kımse umursamadı 7 senede anca bitirdik size de geçmiş olsun
  • Sizi ben olsam ordan alinan diplomala,temizilik isine bile almam.
  • PPL amator pilot lisansi degil hususi/ozel pilot lisansidir lutfen duzeltelim
  • Aklınız varsa bulaşmayın bu sektöre okadar paranız var ise gidin farklı ticaret yapın

Girne Amerikan Üniversite pilotaj bölümü öğrencileri, eğitim programının uygun olarak verilmediği ve uçuşlarını yapamadıkları gerekçesiyle YÖK ve SHGM'ye şikayet dilekçesi verdi.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Girne Amerikan Üniversitesi pilotaj bölümünde eğitim alan bir grup pilotaj bölümü öğrenciisi Ankara'ya giderek okulla ilgili şikayetlerini YÖK ve SHGM'ye iletti.

3. sınıf öğencisi oldukları belirtilen adaylar, amatör pilot lisansı (PPL) teori sınavlarına 18 ay önce girmelerine rağmen uçuş hattına geçemediklerini ve teorik sınav süresinin 6 ay sonra dolma riski olduğunu belirterek bir an önce uçuşlarını tamamlamak istediklerini dile getirdiler. Bir süredir mali sıkıntılar yaşadığı belirtilen Girne Amerikan Üniversitesi'nin benzer durumda eğitimini tamamlayaman çok sayıda öğrencisi olduğu belirtilirken bazı uçuş okullarıyla temasa geçtiği biliniyor ancak şu ana kadar öğrencilerin eğitiminin ilerlemesi için somut bir adım atılmadı.

Yıllık 20 bin Euro ve toplamda 80 bin Euro eğitim ücreti ödeyen öğrencilerin bir kısmının ise okuldan ayrılma kararı aldığı kaydedildi.

©AirportHaber



Pilot adayları Girne Amerikan Üniversitesi'ni şikayet etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

pilot ~ 5 yıl önce
o iş öyle olmuyor canım, senin dediğin sorun yaşamadığında gerçekşiyor. mesala çalışırsın izin alıp gidemezsin uzar, işten kovulursun paran kalmaz ara vermek zorunda kalırsın uzar. yani canım kardeşim baba parasıyla gidip 1.5 yılda bitirdim diye boş yapma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kenn ~ 4 yıl önce
Devlettekiler mukemel bilim adami bir sikimie bir bok ypamadik onlar parasiyla oraya geldi diye kurun ac kopeekler siralama onemli olan devlete sen kendi hakkinlami geldin sanki kopek
Devran ~ 5 yıl önce
Zamaninda corluda bu cocuklarin nasil ucus yaptigina sahit olmustum orasi zaten ayri bir bomba..Cocuklarin bir sucu yok elbette,instructorlarin ne kadar bilgisiz ve sifir sa ile uctuklarini bilen bilir.Allah korumus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
girneli ~ 5 yıl önce
bir okul düşünün ki, uçuş eğitimi verdiğini iddia ediyor ama yasal olarak uçak uçurmak yasak. bütün ada askeri bölge statüsünde ve "özel/eğitim/vb" uçakların uçurulması yasak. yine aynı şekilde helikopter uçurulması yasak!!! havada tek görebileceğiniz uçaklar, özel havayolu şirketlerinin uçakları olur, helikopterler de askeri helikopter olur. girne amerikan bir ara bi kaç uçak almıştı, eğitimlerini türkiye'de veriyordu diye haberler çıkmıştı. anlaşılan o ki o da yalanmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayal ~ 5 yıl önce
İnsanların hayali bu yönde olabilir. Eğer isteselerdi zaten ticaret yaparlardı diye düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsmail Enver ~ 5 yıl önce
Kardeşim, oturduğun yerden bu kadar emek harcayıpi ailelerininn maddi güçlerini zorlayarak hayalleri peşinde koşan bu genç insanlara nasıl böyle bir hakarette bulunma, böyle küçümser bir ifadede bulunma hakkı gördün kendinde lütfen bana bunu açıklar mısın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
- ~ 5 yıl önce
Ben de böyle Türkçe bilgisi kırık birini zorunlu ilkokula geri yollardım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ha ~ 5 yıl önce
biz thk yı çoook şikayet ettik ama kımse umursamadı 7 senede anca bitirdik size de geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haranli ~ 5 yıl önce
Sizi ben olsam ordan alinan diplomala,temizilik isine bile almam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anayasa ~ 5 yıl önce
Biz gelelim de sen alma ,temizlik işçisi olsam boş olarak ilk seni toplarim zaten
PPL ~ 5 yıl önce
PPL amator pilot lisansi degil hususi/ozel pilot lisansidir lutfen duzeltelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
amator ~ 5 yıl önce
amator lisansı nedir hocam :)))
işi bilen ~ 5 yıl önce
Aklınız varsa bulaşmayın bu sektöre okadar paranız var ise gidin farklı ticaret yapın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000