30 Ekim 2020, Cuma 23:18:07

Pegasus THY ve Anadolujet’ten İzmir açıklaması

Türk Hava Yolları (THY), Pegasu ve Anadolujet İzmir uçuşlarıyla ilgili açıklama yaptılar.

Türk Hava Yolları (THY), Pegasus, Sunexpress ve Anadolujet İzmir uçuşlarıyla ilgili açıklama yaptılar.

Bugün öğleden sonra Ege denizi üs merkezi olan deprem nedeniyle İzmir’de yıkılan evler ve enkaz altında kalan vatandaşlar var. İzmir’e girişler deprem sonrası alınan kararla geçici bir süreliğine durduruldu.

Dört havayolu şirketi de İzmir uçuşu olan yolcularının biletlerinde ücretsiz değişiklik yapılabileceğini duyurdu. 

THY ve Anadolujet'ten yapılan açıklamada: "Deprem nedeniyle 20 Ekim 2020 ve öncesinde satın almış olduğunuz İzmir varışlı ve çıkışlı biletimnizi 6 Kasım 2020 tarihine kadar ücretsiz değiştirebilir veya iptal edebilirsiniz." denildi.

Pegasus'tan yapılan açıklamada; "30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de yaşanan deprem nedeniyle, İzmir çıkışlı ve varışlı 30 Ekim 2020 tarihinde bileti olan misafirlerimize ücretsiz değişiklik ve açığa alma imkanı sunulmaktadır. İşlemlerinizi 0850 250 6702 numaralı ücretsiz çağrı merkezimizden yapabilirsiniz." denildi.

SunExpress'ten yapılan açıklamada: "Yaşanan bu üzücü felaket nedeniyle, 4 Kasım 2020 saat 23:59'e kadar gerçekleştireceğimiz İzmir kalkışlı ve varışlı uçuşlarımıza rezervasyonu olan yolcularımıza ücretsiz bilet değişikliği imkanı sunuyoruz." denildi. 

Pegasus THY ve Anadolujet’ten İzmir açıklaması

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000